mp3 cd player almak istiyorum.Bazı sorularım olacak cevaplarsanız sevinirim. Aslında bundan 3-4 sene evvel aldıgım bi discmanim var ama her aklıma geldiginde lanet
okuyorum! adı sanı bilinmeyen mp3 discmani üstelik 120 dolar gibi bi fiyata almıştım kadıkoy yazıcıoglunun girisinde gold bilgisayarın karsısındaki dukkandan. aldıgım anda
cdleri okumadı ve 1-2 ayda ledi bozuldu calısmaz hale geldi.2 kere aldıgım yere servise goturdum ancak aynı hata yineleyip durdu. zaten mukemmel okusa bile migde
bulandırıcı bir discman idi cunku nerdeyse ufleseniz takılıyordu. sizin anlayacaginiz 3 sn anti-shock bile yoktur! ne ID3 tag okuma ne bişey!!...
Dolayısıyla suan alacagim modelin bana özellikle "kesintisiz" müzik zevki vermesini istiyorum. Biz bu aletleri müzik dinlemek icin alıyoruz sokaga atmak icin degil..Evet eski
discan faciama nefretimi kustuktan sonra gelelim konuya. Oncelikle butcem kısıtlı 200 milyona kadar cıkabilirim. Biraz arastırma yaptım ve iriver markasının cok begenildigini
gordum. imp-550 modeli cok hosuma gitti ancak fiyatı benim icin yuksek. Daha sonra imp-700T modeline takıldım. Firmware upgrade ozelligi, radyosu olması, anti shock
gucu ve iriver ismi ile begenimi kazandı. Ayrıca fiyatıda bana hitap ediyordu. 17.04.2005 itibari ile yazıcıoglunda bi iki dukkanda sordum 190 milyon civarı fiyat verdiler.
İnternettende alabilirm.Ancak piyasada oldukca model-marka var ve kafam iyice karısık. Sizden ricam asağıdaki sorularıma kapsamlı cevaplar verebilmeniz..
1- Sizce iriver imp700T modelinin artı yonleri nelerdir? Kalınlığı dışında eksi yonleri nelerdir? Her cd yi takılmadan okuyabiliyormu (genellikle princo cd kullanıyorum)?
Radyosu kullanışlımı ve net cekiyormu? Klasorleri okuma ozelligi var mı? Şarkılar arası gecis suresi kısa mı? En onemlisi anti shocku yeterlimi? Ben bu dismani genellikle
yolda ve arabamda kit ile beraber dinleyecegim. Tumseklerde sarsıntılarda en ufak bi takılma olsun istemiyorum. Lutfen bu konuda beni rahatlatacak bi cevap verin..
2- iriver imp700T modelini en ucuza nerden alabilirim? Internette en ucuza hiprnex.com adlı alışveriş sitesinde buldum. 170 ytl. Sizce bu site guvenlimidir? Dogubanka gitsem
daha ucuza bulabilirmiyim?
3- COK ONEMLİ ==> bu ürün dışında ve butcem dogrultusunda bana kaliteli,firmware upgrade ozelligi olan,radyosu olan ve "GÜÇLÜ" Anti-Shock'u olan başka
marka-modeller soyleyebilirmisiniz?
4- Bi sorumda mp3 pro formatı ile ilgili. Yaa ben anlamıyorum kalite aynı ama boyut yarı yarıya ve çıkalı kaç sene oldu. Neden bu formatı destekleyen modeller yok.(Var mı?)
Ya da Firmware upgrade sayesinde mp3 pro okuma ozelligi kazandırılabilen bi ürün yok mu? ya da belki firmwareler hacklenerek yapılabilir.
5- Pil ömrü konusuda önemli.Genelde mp3 cd si dinleyeceğim. Elimde dijital foto makinem icin aldığım 4 ad. 2100mAh lık, 4 adette 2300 mAh lık GP marka AA pil ve şarj
aleti var. Bu pilleri kullanacağim. Yeterli olur mu?
6- Bu olayı yurtdışından bi siteden (douwantit ile de olabilir) daha ucuza turkiyeye getirebilir miyim acep? (ve nasıl tabe:)
7- Son olarak (şimdilik) bi dostum anti-shock ozelligini detaylı anlatırsa sevinirim. anti-shockun mantığı parçanın belli bi süresini bufferlamak mıdır yoksa bu anti-shock
kardeşimiz, buffer ozelliğinden farklı olup ona yardımcı takviye bi güçmüdür? Ayrıca atıyorum 120 sn. diye yazıyor. Mantıken yolda cd yi tekletecek bi sarsıntı olsa bile 120sn
. cok uzun bi sure degil mi? yani o anlık sarsıntıyı (yada sarsıntı serisini) bertaraf edebilmek icin gayet yeterli gibi geliyor insana ama ne hikmetse 480 sn , 960 sn. vs diye
iyice coşmaya başladılar. Tamam teknoloji gelişiyor tabii ki ama gereklimi o kadar anti-shock sizce? Yani dediğim şekilde devamlı koşup,zıplamadığınız sürece arada bi olan
sarıntılar için (minibüste,trende,arabada vs..) minimum kaç saniye "kesintisiz" rahatça müzik dinlemek için idealdir?
bende samsung discman war.. istersen sana bunu 150ytl ye satabilirim.. alet mp3 wma ve müzik cd si çalabiliyo.. uzaktan kumandası war.. şarkı isimleri yazıyor.. 6 çeşit eco war.. kendi adaptörü war.. kendi içinde sakız pilleri war.. ayrıca kalem pil bağlama aparatı war.. radyosu war. 15 istasyon kaydedebiliyosun.. 960 saniye anti-schock.. anti-schock un fazla olması aynı zamanda pil tasarrufu sağlıyor.. full şarjda hiç şarkı değiştirmezsen pili 9 saat gidiyor.. playlist yapabiliyosun(bence muhtesem bi özellik).. eğer almak istersen pm at..
iriver discman tavsiye ederim. kullanan herkes ses kalitesinden ve yapısından memnun. aradığın fiyatta ortlama
Walla bende premier prm 375 var. 1 yildir kullaniyorum. hiçbi cd de takilmadi(çok çizikler hariç). çok memnunum. marka olarak bilinmese de ürün olarak çok kalite ve burda(manisada) o kadar çok tutuldu ki. herkesin elinde bi premier var. 375 disinda bi de prm385 var. o da çok güzel. tek kötü yan1 anti shock u çok k1sa(80sn.). zaten senin de dediin gibi o kadar önemli bi sey deil bu anti-shock. dier özellikler i-river la ayn1. fiyat1 da çok ucuz. 80 milyon. karar senin!!
slm bende de samsung discman var ve 3 sene önce amerikadan almıştım. 120 sn antishock özelliği var ve arabamda kullanıyorum. bozuk yollarda bile hiç takılmıyor ve pil ömrüde uzun. ayrıca lcd ekranlı. hem mp3 hem de cd yi sorunsuz çalıştırıyor. alırsan samsung al. benimkinden türkiye de bulamadım ama 3 yıl önce amerikada 160 $ saymıştım. eğer samsung alırsanda adaptör için biraz uğraşabilrisin. ben benimki için ayrı bir adaptör yaptırdım nedeni de USA şehir voltajına ayarlı üretilmesiydi. o yüzden alırken adaptör swichinin içi - dışı + olsun yoksa benim gibi adaptör yaptırırzın. buna göre sen karar ver. samsung derim
SONY SONY SONY SONY SONY SONY SONY SONY SONY SONY SONY SONY SONY SONY SONY SONY SONY SONY SONY SONY SONY SONY SONY SONY SONY SONY SONY SONY SONY SONY SONY SONY SONY SONY
bunu al derim , boynuna asar dolaşırsın. Üstelik mp3 te çalıyormuş .
yaa bu kadar mp3 çalar varken hala CD çalar aramanı da anlamış değilim.
walla iriver gaayet güzel bi discman. ben 2 sene önce sony dsj01 almıştım o zamanlar 512 milyondu. belki hatırlarsın üzerinde ekreni olan ve sınırsız antishocku olan bi alet. ben amerikadan 120$ a almıştım. benden 1 ay sonra bi arkadaş 300 milyona iriver almıştı. tipi muhteşem ve inanılmaz ince. mp3 wma ogg bildiğim bütün formatları çalabilio. benimki mp3 leri ileri bile saramıo radyom da yok. ben sana iriver al derim. hatta beklersen sana modelini de yollayım bi bak
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme