Bilgisayarda vista ve win 7 karışımı bir işletim sistemi mevcut pc'ye format atılamıyor. Cd takıp yeniden başlattığımızda Cd önyükleme çıkmıyor dolayısıyle elimiz kolumuz bağlanıyor. bi tavsiye ile bios pilini çıkarıp geri taktık yine bi hareket yok. Bilgisayar açılıyor fakat donanım sıkıntısı veriyor. yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar köşeye sıkıştım
cd önyükleme çıkmıyor derken bios dan cd yi boot etmesi için gerekli konfigrasyonu yaptınızmı ? Ayrıca cd de sorun olabilirmi ? başka bir cd ilede deneyiniz..
Bios dan cd yi öncelik olarak ayarladım yine olmadı. 3 farklı cd ile denedim 2 si ile daha önceden önyükleme ile format atmıştım şimdi ise olmuyor.
quote:
Orijinalden alıntı: ResPecT1905
Bilgisayarda vista ve win 7 karışımı bir işletim sistemi mevcut pc'ye format atılamıyor. Cd takıp yeniden başlattığımızda Cd önyükleme çıkmıyor dolayısıyle elimiz kolumuz bağlanıyor. bi tavsiye ile bios pilini çıkarıp geri taktık yine bi hareket yok. Bilgisayar açılıyor fakat donanım sıkıntısı veriyor. yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar köşeye sıkıştım
Cd'lerinde boot ekli mi peki?Başka bir bilgisayarda Biosdan Cd ye geçtiğinde aynı CD leri görüyor mu?
Görüyor malesef. daha önceden de aynı cdlerle aynı pcye format atmıştım