Şimdi Ara

CD-ROM Açılmıyor Yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • CD-ROM açılmıyor nedenini bilen varsa yardım düğmesine basıyorum ışığı yanıyor ve açmıyor neden bilmiyorum ışık takılı yanıyor bir daha basıyorum ışık kesiyor bilen varsa şimdiden Teşekkür ederim...

• ışığın yanındaki iğne girecek kadar küçük delikten içeri iğne sokup cd-romun açılmasını sağlaya bilirsin...
    arada böyle olabilir... zaten o delik de açılmayan sürücüler için...
  • Tamam onu yaptım ama tamam 1-2 defa oluyor kapat aç güzel çalışıyor bir müddet sonra tekrar oluyor.aynı şekil

anlamadığım düğmeye basıyorum ışık yanıyor motor sesi geliyor ama kapak açılmıyor tekrar basıyorum motor sesi duruyor ışıkta kesiliyor. Windowsdan bir alakası varmıdır acaba
  • öyle olduğu zaman kapağı çekiçle vurur misali dürt bi kaç kez. açılırsa bilki tozdan....
    bazen de cdyi okuyamayınca ille de okumaya direten sürücüler yapıyo böyle. o ara kafayı yiyo yani...
  • İyneyi soktum illada içeri sokcak sorun aynı
  • Sorun çözüldü arkadan kablosunu tak çıkar yaptım sorun çözüldü genede sağolun.
  • hocam sürücüyü windowstan bağımsız çalıştır. yine aynısını yaparsa tozdandır yada o mekanizmada problem vardır...
    çok mu eski optiksürücü?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çokmu eski derken hiç eski değil 2 aylık LG nin cd rw leri
  • quote:

Orjinalden alıntı: serdarumma

Çokmu eski derken hiç eski değil 2 aylık LG nin cd rw leri

neyse pek bi anlamı kalmamıştı zaten sorunun...
  • bak sımdı aynı sorun bendede vardı az once dvd rom taktım aynı sebepten cd-rom un kapagı acık kalır sen kasayı kpatıp acarsan bu acık kalma 3-4 gun gıder sonra bı bakmıssın cd-rom normal sekılde calısmaya baslamıs sanırım cd-rom markan LG
  • Sağol Evet marka lg
  • açılmayı sağlayan kayış kopmuş olabilir.dişli ve veya kasnak kırılmış olabilir.açıp bi bakarsan sorunu anlarsın büyük ihtimal

edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaaann -- 10 Şubat 2008; 2:25:23 >
  • lg 2 sene sonra gumburtuye gıdıyor mrk etme hıc elleme cd romu 2 gun sonra kendı kendıne duzelıcek bende ole oluyordu :D
  • Gene gitti allahım ya neyse atıp yenisini almakta fayda var Ne marka önerirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.