Şimdi Ara

Cd Rom Ne Yapıla Bilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Elimde Bi Cd Rom Var Cd Rom İle Ne Yapabilirim

• mami1675 M kullanıcısına yanıt
    bitane lazer alıp onun merceğini söküp lazere takıp etrafa tutup milleti baya süper rahatsız edebilirsin kibrit bile yakar çok etkili =) aklıma bu geldi
  • bilgisayara tak cd , dvd, film program için kullanabilirsin
  • ahm@41 A kullanıcısına yanıt
    Yalan o

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Audio player olarak kullanılabiliyor. CD içerisine müzikleri veri olarak yazıyorsun ( bir cd yaklaşık 11 12 tane alıyor içerisine ) ses çıkışlarını ise direk amfiye bağlayıp cd player olarak kullanabilirsin.

Kızak mekanizmasını kahve tutucusu olarak kullanabilirsin

Elinde yüklü miktarda varsa her birine modifiye yaparak çekmece niyetine kullanabilirsin ( baya bi emek ister ) elektronik parçalar için mükemmel tasarım

Dış metal kısmı kullanılarak amfi ve ya preamfi gibi ses düzenekleri için faraday kafesi amaçlı kullanılabilir, parazit giderici

Vs.vs.vs.
  • Havya Makinesi kullanıcısına yanıt
    bende var bitane göz yapıp denicem bakıcam o zman
  • Lazer Nerden Bula Bilirim
  • bendede bir CD/DVD player var "moonstar" markası vcd k119 ama internette bulunmuyor zaten eski bişey 5-6 sene önce bilgisayar evde yokken ona film koyardık skart girişi ile televizyona bağlardık öyle kendisinin hoparlörü var yanlız fişe takıyorum açıp kapatıyorum açıp kapatıyorum taaki lcd ekranda yazıalr görünene kadar yani bozuk gibi bişey bunun açılma ihtimali binde bir fln açıldımı sorunsuz çalışıyor neyse bunu nasıl değerlendirebilirm ?

İçinde stero 2 adet hoparlör var yani amfisi var ama tek kart var içinde amfisi fln ayrı değil amfisi ayrı şekilde almak mümkün değil gibi görünüyor

20 adet dişi RCA girişi var 1 adet FUSE diye tuş var ( bu ne işe yarıyor bilmiyorum direk elektriğe bağlı bir tuş )

Ekranı bi işe yarayabilir

ekranında bişeyler yazmasada radyosu aktif radyoluda

Cd taksamda bi şie yaramıyor artık :(

Ne gibi değerlendirebilirim yakında fotoları atarım

• mami1675 M kullanıcısına yanıt
    1 milyoncuların çoğunda vardır yada elektronikçilerde
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.