Bildirim
cd rom söküp taktım pc açılmıyor
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
açılışta diyorsun. pc nin açıldığına eminmisin. power supply çalışıyormu fan sesi geliyormu ________? -
statik elektrik olmuş olabilir anakartın dahil tüm power kablolarını sök kasanın reset ve power düğmelerinine 1-2 kere bas 5 dk falan bekle sonra kabloları tak önce anakartı tak cdrom hdd fan vs.. takma aman cpu fanı tak tabi öyle dene sonra zaten tektek cdrom hdd vs powerlarını takarsın açarsın -
fan sesi geliyor.monitöre görüntü gelmiyor,harddisk ses yok açılışta,ben şimdi bütün kabloları söküyorum inşallah başarırım -
Olmadı arkadaşlar pc açılmıyor, pover dümesine bastığımda fanlar çalışıyor,harddisk çıt çıt diye ses geliyor pover tuşunun altındaki kırmızı ışık sürekli yanıyor, ben yardımlarınızı bekliyorum -
üç kötü ihtimal var.
1 işlemcin
2 anakartın
3 ram in
den biri kesin bozuk
alternatif ürünler kullanarak arızalı olanı tespit et -
işlemci bozulsa power basınca hiç devreye girmeyebilir ram bozulsa anakartından ses çıkması lazım ram uyarısı vermesi lazım anakartın bozulmuş olabilir dostum bi teknik servise götürmen daha mantıklı -
yardımlarınız için sağ olun. öyle yapalım bu gece çözemessem -
Arkadaşlar sabaha kadar bekleyince pc açıldı fakat ekranda şu yazı çıkıyor ve öyle kalıyor
DELL : BIOS Setup Q Flash F9 Xpress Recovery 02/02/2005-SİS-648FX-6A7I0G0QC-00
Ne yapmamlazım arkadaşlar -
quote:
Orjinalden alıntı: Bedo_ist
Arkadaşlar sabaha kadar bekleyince pc açıldı fakat ekranda şu yazı çıkıyor ve öyle kalıyor
DELL : BIOS Setup Q Flash F9 Xpress Recovery 02/02/2005-SİS-648FX-6A7I0G0QC-00
Ne yapmamlazım arkadaşlar
biosa falan girebiliyormusun? -
giremiyorum dondu kaldı ekran öylece -
hocam cdrom sükülüyken çalıştırmayı denedinmi? -
Denemedim öyle deniyorum şimdi -
Aynı şimdi ekrana hiç görüntü gelmiyor -
düşük bir ihtimal bile olsa cd-rom un ide kablosu herhangi bir yerden ters takılmış olabilir.ters takılı ise aynen böyle bir sonuç ortaya çıkabiliyor.
eğer cd-rom sökünce sorun çözülmesse bilgisayara takılı usb varsa onlarıda söküp denemeni öneririm.. -
bence bilgisayardaki tüm ide bağlantılarını sök.hdd yi cd-romu. bu şekilde çalıştır. daha sonra bilgisayar biosa falan girebiliyormu bi kontrol et.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brainiac_x -- 27 Eylül 2007; 11:07:50 > -
cd rom taktım tekrar bil.açıldı fakat hoşgeldiniz yazısı çıkmadan ekrandan görüntü gitti şimdi -
brainiac_x@hotmail.com ekle bi görüşelim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X