Şimdi Ara

CD- Rom sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar ilk defa basıma boyle bir olay geliyor anlatıyım.delircemsmdi bnm lg 52x cd romum var.Simdi Cd ıcndeyken cdyı goremıyorm.yani icine bakamıyorm.Autorun olarak calısıyo ama.Cdnin dosyalarına bir türlü ulasılmıyo.Tıklıyorm cat dıe bole dosya acma sesi gelir ya sadece o geliyo o kadar.Ara yapıyorm,araştır yapıyorum yok olmuyo dosyalara ulasılmıyo.Dedim belki virtural mangerdan kaynaklıyodur fılan.Programı sildim.Cdromu cıkardım baska kabloya taktım.Gene aynı sorun.

• command prompt dan erişmeyi denedinmi (baslat çalıştır cmd)
  • evet cmd den ulasıyo ama ben dostan ulasıp ne yapıcam.bu iş windowstan bi şekilde kaynaklanıyo anlamadım ya.virus fılan tarattım yok abi yok bu nasl iş bole ya.format atmakta istemiyorm
  • bi browser aç browser ın adres cubuguna cd dekii bir dosyanın yolunuu yaz ole dene......eğer o şekilde geliyosa çeşitlii çözüm yollarıı aramk zorunda kalıcaz....
  • Firefoxta yaptım dedıgını su an oluyo.ama cdye gıremıyorum normal yoldan browser ve dosta gordu cd yi.ama arastır,ara ve normal yoldan gıremıyorm.
  • derlircem ya baska forumları da alısıtırıyom.bu ne biçim sorun ya
  • walla bende ilk defa duydum peki tek cd demi yapıyor tüm cd lerdemi aynı sorunu yapıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cd Yazma Sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hepsinde kardesım ya bu ne biçim iş oyun yukleyemiyom ya.tamam autorun yapıyo ordan yukluyomda bazı dosyalar vardır onaları gormem lazm.
  • cd rom senin taklaya gelmiş 2. el bölümünde konu ac bence
    Alınık CD-ROM diye
  • ya abı yanı olsa derim ki okumuyo hiç filan tamam.dosta fılan gozukuyo ya bence windowstan kaynaklanıyo bence.Bu gıdısle format atıcam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.