Bildirim
CD-RW MANYADI
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
lensini temizle düzelir. yazmakla okumak farklı olay. -
kendi yazdığı cdleri başka cd rom okuyor mu? -
nefes biraz geç oldu ama kendinin yazdığını başka cdrom okuyor. -
o zaman büyük ihtimal lens te sorun arkadasın dedigi gibi -
lensi sakın alkollü bir şeyle temizleme koruyucu katmanı cıkaraiblirsin buda tammiyle lensin bozulması demek haberin olsun ayrıca içini acıp temizleme yapman garanti dışı bırakabilir cihazı en doğrusu garantiye ver daha yeni almışsın -
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by balcova</i>
<br />lensi sakın alkollü bir şeyle temizleme koruyucu katmanı cıkaraiblirsin buda tammiyle lensin bozulması demek haberin olsun ayrıca <font color='red'>içini acıp temizleme yapman garanti dışı bırakabilir </font id='red'>cihazı en doğrusu garantiye ver daha yeni almışsın
<hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
bırakabilir değil bırakırrr..direk garanti dışı -
şu temizleme cd leri falan var ya onlarla halledi ver -
ben de aaynı problemi yaşıyorum ama benim cd writerın yazdığını ne kendi okuyabiliyor,
ne diğer cd rom oluyabiliyor.
temizlik cdsi aldım ama onunda nasıl kullanacağı japonca yazıyo ve bir işime yaramıyor.
lütfen nasıl kullanılacağını anlatabilir misiniz?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X