Şimdi Ara

CD-RW MANYADI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Sony CRX175 A1 Writerım var. Birkaç gündür yapmaya başladı. Kendi Yazdığı CD Leri boş CD GİBİ GÖRÜYOR VE OKUMUYOR. Bu olayı 1:1 Çekimlerde yapıyor. Böyle bişey başına gelen varmı.CD-R Asus o okuyor.

• lensini temizle düzelir. yazmakla okumak farklı olay.
  • kendi yazdığı cdleri başka cd rom okuyor mu?
  • nefes biraz geç oldu ama kendinin yazdığını başka cdrom okuyor.
  • o zaman büyük ihtimal lens te sorun arkadasın dedigi gibi
  • lensi sakın alkollü bir şeyle temizleme koruyucu katmanı cıkaraiblirsin buda tammiyle lensin bozulması demek haberin olsun ayrıca içini acıp temizleme yapman garanti dışı bırakabilir cihazı en doğrusu garantiye ver daha yeni almışsın
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by balcova</i>
    <br />lensi sakın alkollü bir şeyle temizleme koruyucu katmanı cıkaraiblirsin buda tammiyle lensin bozulması demek haberin olsun ayrıca <font color='red'>içini acıp temizleme yapman garanti dışı bırakabilir </font id='red'>cihazı en doğrusu garantiye ver daha yeni almışsın
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
    bırakabilir değil bırakırrr..direk garanti dışı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS2 müzik CD'si sorunu
    15 yıl önce açıldı
    cd writer ların omru
    22 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • şu temizleme cd leri falan var ya onlarla halledi ver
  • ben de aaynı problemi yaşıyorum ama benim cd writerın yazdığını ne kendi okuyabiliyor,
    ne diğer cd rom oluyabiliyor.

temizlik cdsi aldım ama onunda nasıl kullanacağı japonca yazıyo ve bir işime yaramıyor.

lütfen nasıl kullanılacağını anlatabilir misiniz?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.