Şimdi Ara

Cd-rw ne cd okuyor nede cd yazıyor...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Philips marka cd-rw kullanıyorum ama daha önce tıkır tıkır çalışan cd-rw şu an ne cd okuyor nede cd yazıyor neden kaynaklanıyor olabilir...

Bilgisayar cd-rw'yi görüyor ama cd takınca tık yok çözümü nedir...

• nerden aldın
  • cop olmus olabilir benimde basima geldi...NEC kullaniyordum bir gun filim yazdirayim dedim cd yakti ama ici bos bir daha denedim gene ayni garantiye goturdum adamlar takti bakti hocam bu cop dedi ellerinde ayni marka olmayinca LG verdiler ayni fiyat +tekrar 1 sene garanti basladi yaaaniiii
    kardes cop yenisini alacan iyisallah garnti falan vardir
  • arkadaşın da dediği gibi inşallah garantisi vardır. eğer yoksa sana tavsiyem içini aç ve lensi hafifçe temizle...
  • Teknosa

Ama garanti barkodunu söktüm...
  • lens falan kirlenmistir bi ihtimal, varsa teknik servis bildigin oraya bi baktirabilirsin.
    ama astari yuzunden pahaliya gelecekse yeni bir writer alabilirsin zaten writerlar epey ucuz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MitNickKevin

Teknosa

Ama garanti barkodunu söktüm...

hadi hayirli olsun senin yaptigini kimse yapmaz vallahi herneyse aldigin yere gotur takarken tornavida kacti falan
    diyerek sansini dene belki insafli biridir degistirir olmadi yenisini alacan
    alacak olursanda cd-wr alacagina dvd-wr alman daha mantikli aklinda bulunsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DVD Writer yazım yapmıyor.
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • vatandan alsaydın normal bişeydi ama teknosa iyi arkadaş doğru söylüyo olabilir lens kirlendiyse daha önce hiç kullanmadınmı yani hiç çalışmadımı.
  • garantisi yokmu geri götür baksınlar
  • okuma yazma öğret bence

şaka bir yana okuyucuyu aç hocam ...bi güzel kulak çubuğu ile temizle az miktarda alkoy da damlat ama yanlışlıkla fuull dökmede ben 6 ayda bir öyle yaparım temizlama amaçlı ....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.