Merhaba arkadaslar 2 ay once lg cd rw aldım duzgun olarak calısıyordu makınada bır sorunu yoktu makınam celeron 633 mhz 128 sd ram 32 tnt2 ekran kartı vıa chıp setlı anakart cd takıyorum okuyor cdyı gordugunde makınayı kıtlıyor sorun neden kaynaklanabılır acaba
1 cd den kaynaklanır 2 başka bir cd denedinizmi 3 cd rw sorun yapmaya başlamış olabilir kablosunu değiştirin 4 yada yeni bir cd rw alın saygılar
ömer arkadas cd rw baska makınada gul gıbı calısıyor kablosunu degısytırdım sorun devam edıyor baska onerın varmı acaba
sistemden kaynaklanma ihtimali kalıyor arkadaşım başka bir şey yok yani normalde cd rw çıkartığınız zaman sorunsuz çalışıyormu bilgisayar peki
anakart driverlarınızda sorun var anakartın sitesinden yeni driverları indirip deneyin yada guru3d.com sitesinden de indirebilirsiniz
makına normal calısıyor sadece cd taktıgımda yapıyor bu olayı drıverlerın guncellemelerını ındırdım ve yukledım ama yıne aynı drumda
sana güzel bir xp cd si lazım o zaman arkadaşım ist mecidiyeköydeysen yardımcı olmaya çalışırım
arkadasım ben 98 kullanıyorum uzerınde ms dos tabanında kulanılmak uzere bır yazılımım var bundan para kazanıyorum ben xp ıle bu makınayı perfonmanslı bır hale getırmem ama su varkı cd rw yı actım ve okuma hızını dusurdum su anda rahat bır sekılde donmadan calısıyor ınsallahta bole devam eder hersey ıcın tesekkur ederım ıyıkı varsınız
yardımcı olabildiysek ne mutlu bize saygılar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme