Şimdi Ara

CD SÜRÜCÜM ÇALIŞMIYOR...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar cd sürücüm çalışmıyor. Işık yanıyor. Cd sürücümün düğmesine bastığımda cd yi takıyorum. Sonra cd'nin içini boş gösteriyor. Bir türlü anlamadım. Acaba cd sürücüm mü bozuldu.

• Otomatik okuyan cd lerden taksana bakalım onları okuyormu ?

büyük ihtimallede sürücün bozulmuştur.
  • başka cdler dene okumuyorsa belki gözü bozulmuş olabilir temizleme cdsi kullanabilirsin işe yarar belki
  • slm cd sürücün sağlam olabilir.başka cd tak eğer yine olmazsa kolonyalı bezle cd sürücünü sil.genelde toz yüzünden okumayabilir.
  • Arkadaşlar dün gece pc sürekli donuyordu reset filan atiyordu, kasayı açtım içini bi güzel temizledim kabloları filan baya oynattım temizlemek için neyse sorun düzeldi, ama bugün Fsx dvd sini takmak için Dvd Combo'nun düğmesini tıkladığım halde Dvd açılmadı, düğmesini tıkladığım zaman ışığı yanıyor Dvd Combonun ama açılmıyor bir türlü acaba kablolardanmıdır lütfen biri yardım ederse çok sevinirim :)kabloların hangisi olduğunu bilmiyorum
  • IDE kablosunu bi değiştir bakalım sorun devam ederse sürücü arızalıdır.
  • Ya acaba IDE kablosu yerinden oynamış diye olabilirmi yani yoksa kabloyu tamamen bozdummu ?_?
  • Tamamdır sorun çözüldü Allaha çok şükür kabloları biraz bastırdım sonra oldu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.