Şimdi Ara

cd yazma sorunu!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar dvd combo kullanıyorum cd yazmaya çalıştığımda once cd yazılıyor diyo en sonunda basarısız olundu diyo cd boş ama sag tuş yaptığımda full dolu hiçbişey anlamadım sonrasında yazım yapmaya çalışıyom bu cd ye yazamazsınız diyo.yani cd yi yakıyo ama yazmıyo anladığım o nerde sorun.yardımcı olursanız sevinirim.

• kımse anlamıyomu bu problemin nerden kaynaklandığını.
  • kardeş hangi programla yakıyon ona dikkat etmen lazım nero ile anlattığın problem olmaması lazım ashmo kullanıyorsan o program benide deli etmişti şemsettin isimli arkadaştan almıştım resmen rezil bişey bence neroya gec kardeş

• Cd yazama programından olabileceği gibi daha çok kullandığınız Cdnin markası ile ilgili bir problem olabiliyor.Mesela bendeki lg dvd rw maxell dvdleri yakarken diğer markalarda hiç sorun çıkartmıyor
  • kardeş cd den de kaynaklanabilir ama önce proğramını kaldır bi daha kur
  • başka bir boş cd ile daha düşük bir hızda deneyin
  • kullandığınız dvd rom da da sorun olabilir. okuma vede yazma kafası boulmuş olabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sony Cd Player atlama sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Müzik Cd'si sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dostum combo cd ye yazar dvdde okur sen yanlış kullanıyorsun.Hem dvd combo yok benim bildiğim cd combo var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: asi_kralll

Dostum combo cd ye yazar dvdde okur sen yanlış kullanıyorsun.Hem dvd combo yok benim bildiğim cd combo var.

aynen sendeki cd yazar dvd okur, dvd yazmaya kalktığında hata verir, ama cd yazarken yaşıyorsan bu sorunu kullandığın programı tekrar kur, yada başka bir cd ile çekim yapmayı dene
  • Sorun Combonuzun miladı dolduğundan kaynaklanabilir.
    Sonuçta yazma ömürleri var...(Bendede bu şekilde bir sorun meydana gelmişti.O sıralar çok filim vb. kopyalıyordum...)

Veya başka bir yazma programı ile tekrardan bir yakma işlemi deneyiniz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ylkn

arkadaslar dvd combo kullanıyorum cd yazmaya çalıştığımda once cd yazılıyor diyo en sonunda basarısız olundu diyo cd boş ama sag tuş yaptığımda full dolu hiçbişey anlamadım sonrasında yazım yapmaya çalışıyom bu cd ye yazamazsınız diyo.yani cd yi yakıyo ama yazmıyo anladığım o nerde sorun.yardımcı olursanız sevinirim.

aynı sorun bendede vardı nero'yu kurduktan sonra problemim çözüldü.
  • arkadaşların dediklerinden herhangi biri olabilir
    bir ekleme de ben yapayım
    ram yetersiz geldiğinde de bu gibi sorunlar olabilir
    bilgisayardaki tüm programları kapatıp deneyebilirsiniz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.