Şimdi Ara

CD yazmak için sistem harbi olcak!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bir sistem toplamak istiyorum. CD yazmak için dediğime bakmayın çok kral bir sistem olmalı.
    Olay şu arkadaşlar. Bilgisayarımda Clone Cd programı ile imajı alınmış cdler var. Varsayalım eğitim cdleri ve ben bunları çok seri şekilde cdye aktarmak istiyorum. Aynı anda 4 tane DVDRW ve 4 tane HDD bağalayacağım. Öyle bir sistem olmalıki 4 CD aynı anda çekerken bile tık dememeli. Şu anda elimde bulunan sistemim 3 CD aynı anda çekebiliyor.

Anakart deli dehşet bişi olmalı. İleriye dönük dediklerinden upgrade edebileyim ileride. Ram olarak 2x2 gb 1066 mhz olanlardan kullanırım diye düşünüyorum ama sizin görüşlerini benim için daha önemli.

Alacağım parçalar ANAKART - İŞLEMCİ - RAM - EKRAN KARTI olacak. diğer parçaları önceki sistemimden kullancağım. Powerim sağlam 800 küsür watt olanlardan.

Anakartın üstünde pci slotu en az 4 tane olsa güzel olur diye düşünmekteyim. Çok mu abarttım dersiniz : ) Neyse arkadaşlar az-çok derdimi anlatabildim sanırım. O güzel bilgilerinizi - önerilerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim. Hepinize teşekkürler.

Para konusunu dert etmeyelim. Bide sata girişi çok olsun anakartta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi STaTiCXX -- 2 Ocak 2009; 20:34:32 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.