Şimdi Ara

Cd ye mp3 kopyalama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarımda zipli bir albüm var. Bunu cdye kopyalayacağım. Ancak bu zip dosyasından, önce yeni bir klasöre kopyalıyorum şarkıları tek tek. Salt okunur olduğunu söylüyor. Cdye kopyalarken bu bir problem çıkarır mı? Ne yapmam lazım??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayattakiler -- 16 Kasım 2005, 16:09:03 >

• Sanırım zipli bir grup mp3 dosyadan bahsediyorsun? çıkarmaz CD de zaten salt okunur olacak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hayattakiler

Bilgisayarımda zipli bir albüm var. Bunu cdye kopyalayacağım. Ancak bu zip dosyasından, önce yeni bir klasöre kopyalıyorum şarkıları tek tek. Salt okunur olduğunu söylüyor. Cdye kopyalarken bu bir problem çıkarır mı? Ne yapmam lazım??

mp3 ler üzeinde düzenleme işlemi yapmıycaksın ki. sadece dinleyecekmişin.
    arkadaşın dediği gibi sorun yapmaz.
  • teşekkür ederim. cdye kopyaladım parçaları.
  • ya arkadaşlar anlamadığım bişiy var yardım edin lütfen. Bilgisayarımda winap vardı. Ben aresi yükledim(winapı silmedim) neroyu kurdum falan... Sonra aresi silmek zorunda kaldım. Neroyu da sildim. Daha önceki müzik dosyalarımın ares yerine winapta açılmasını bekliyordum ama şimdi o da yok... Ben bu dosyaları nasıl açıcam???
  • windows explorer aç menüden
    tools/folderoptions
    filetype'ı aç orada mp3'ü bul, change yap winamp seç.

yada;

bir mp3 dosyasının üstünde sağ tık, properties seç. Opens with kısmını değiştirip winamp yap.

Muhtemelen winamp içinden de şu dosya türlerini aç diye değiştirisin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gurol

windows explorer aç menüden
    tools/folderoptions
    filetype'ı aç orada mp3'ü bul, change yap winamp seç.

yada;

bir mp3 dosyasının üstünde sağ tık, properties seç. Opens with kısmını değiştirip winamp yap.

Muhtemelen winamp içinden de şu dosya türlerini aç diye değiştirisin.

kafam karıştı. bu aynı şeyi resim dosyaları için de yapıyo. Biraz daha anlatırsanız sevinirim.

resim dosyasını hallettim de müzikler olmuyor yaw? O bahsettiğin ne? :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayattakiler -- 16 Kasım 2005, 13:04:14 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS2 müzik CD'si sorunu
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • açmak istediğin dosyaya sağ tıkla ve "birlikte aç" seç.
    daha sonra açılan pencereden istediğin programı bul ve "bu tür dosyaları açmak için her zaman seçili programı kullan" seçeneğini işaretle.
    artık dosyalara çift tıklayınca istediğin program ile açılır
  • quote:

Orjinalden alıntı: dgnzcn

açmak istediğin dosyaya sağ tıkla ve "birlikte aç" seç.
    daha sonra açılan pencereden istediğin programı bul ve "bu tür dosyaları açmak için her zaman seçili programı kullan" seçeneğini işaretle.

resim dosyalarım dediğin gibi yaptım. hepsi tek tuşla normale döndü. Simgeleri değişti. Fakat müzik dosyalarımı açıyorum ama simgesi değişmiyor. Garip bir simgesi var. Açmak da zor oluyor.. :(
  • quote:

quote:

açmak istediğin dosyaya sağ tıkla ve "birlikte aç" seç.

resim dosyalarım dediğin gibi yaptım. hepsi tek tuşla normale döndü. Simgeleri değişti. Fakat müzik dosyalarımı açıyorum ama simgesi değişmiyor. Garip bir simgesi var. Açmak da zor oluyor.. :(

araçlar > klasör seçenekeri >dosya türleri> listeden mp3'ü bulup üzerine 1 kere tıkla > gelişmiş> simge değiştir > açmasını istediğin programı bulup istediğin simgeyi seç.
    bu mantıkla istediğin işlemleri diğer dosyalar içinde yapabilirsin.
    kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dgnzcn -- 16 Kasım 2005, 12:23:40 >

• mp3 diye bişey yok bu listede :(
  • winap media file var o olur mu? çünkü müzik dosyalarımla aynı simgede.
  • O zaman, o listenin altında "Yeni" diye bir seçenek olacak. Orayı seçiniz. Gelen menüde "dosya uzantısına" MP3 yazıp yan taraftaki "Gelişmiş" ayarlara gidip "MP3 audio file" seçeneğini seçiniz.

Kolay gelsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: seyyah_seyyare

O zaman, o listenin altında "Yeni" diye bir seçenek olacak. Orayı seçiniz. Gelen menüde "dosya uzantısına" MP3 yazıp yan taraftaki "Gelişmiş" ayarlara gidip "MP3 audio file" seçeneğini seçiniz.

Kolay gelsin.

söylediğini yaptım sonra değiştir dedim ama gene olmadı. bakın aşağıdaki bir türlü değişmiyor.. :(

Cd ye mp3 kopyalama
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: seyyah_seyyare

O zaman, o listenin altında "Yeni" diye bir seçenek olacak. Orayı seçiniz. Gelen menüde "dosya uzantısına" MP3 yazıp yan taraftaki "Gelişmiş" ayarlara gidip "MP3 audio file" seçeneğini seçiniz.

Kolay gelsin.

söylediğini yaptım sonra değiştir dedim ama gene olmadı. bakın aşağıdaki bir türlü değişmiyor.. :(

Cd ye mp3 kopyalama

yukarda sana demiştim ya aynısını yap
    yani mp3 müziğine çift tıkla dosya tanınmıyor diyecektir sana
    listeden winampı seç ve saygılar.

• hala olmadı.. :(
  • quote:

yukarda sana demiştim ya aynısını yap
    yani mp3 müziğine çift tıkla dosya tanınmıyor diyecektir sana
    listeden winampı seç ve saygılar.

böyle olmalı.
  • sağolun düzeldi çalıyo parçaları ama simgesi düzelmiyo du artık baştan kurucam programı...
  • quote:

sağolun düzeldi çalıyo parçaları ama simgesi düzelmiyo du artık baştan kurucam programı...

simgesinin nsıl düzeltildiğinide anlattım, gözünden kaçmış..
    neyse sevindim
  • quote:

quote:

sağolun düzeldi çalıyo parçaları ama simgesi düzelmiyo du artık baştan kurucam programı...

simgesinin nsıl düzeltildiğinide anlattım, gözünden kaçmış..
    neyse sevindim

yok yaw o simge değiştir tuşu çıkmadı ondan yoksa denedim.. sağolun arkadaşlar..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.