Şimdi Ara

Cebinize Uyan İnternet İptali

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
7.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sabah 6 da geldi paket almadım ki 5tl gitti 250mb net verdi. Sonra bi uyandım 15tl gitti ve param bitti bu nasıl vodafone ya
    Çözüm yok mu iptali etmek istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PC Master Race -- 1 Mayıs 2018; 12:58:34 >

• paketsiz olarak internete girersen otomatik olarak yüklüyor benim anladığım kadarıyla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekim 2020 itibariyle 7 TL olmuş

250 MB sanırım halâ?

• Vodafon çok berbat bir firma; milletin "çok pahalı yaa" dediği Turkcell bile paketsiz internete girmek için onay istiyor,onayı vermezseniz paketsiz İnternete giremiyorsunuz,dolayısıyla bakiyeniz çöp olmuyor.

TT ve vodafone ikilisinden uzak durmak gerek

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 21.09.2020 16:58 itibari ile Gunluk internet kullaniminiz 10 TL'ye ulastigi icin gun sonuna (23:59'a) kadar ucretsiz 100 MB kullanim hakki kazandiniz. Tum ay boyunca internete daha avantajli fiyatlarla baglanmak icinwww.turkcell.com.tr B002

Daha geçen gün faturasıza geçirdim bi hattı ve 10 TL böyle üf oldu. Yani dediğin gibi bi onay falan istemiyor. Yalan yanlış bilgiye HAYIR.

Paketim yoktu ve bakiyeyi yükledikten sonra uygulamada ve sitede paket bakarken ki kullanımlardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 29 Eylül 2020; 19:1:24 >
  • Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    Tek seferlik internet erişim onayı alınıyor hocam "tek seferlik" aktif ettiğinizde hattı kullandığınız süre boyunca ücretlendirme yapılıyor. Onay vermezseniz yapılmıyor

• Faturalıdan faturasıza geçirdiğim hat o ve benden bir onay falan istemedi?

Daha önce faturalıda olduğu için sormamış olabilir mi?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    Olabilir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.