beyler bende davetiye var arkada kaşe yeri boş geçersizmi olur
arkada kaşe yoksa geçersizdir çünkü davetiyenin arkasında yazıyo kaşesiz geçersizdir diye
quote:
Orijinalden alıntı: mertcanylmaz
toplu gitme muhabbeti yok mu dh'nin? tahribattan elemanlar pazar günü ayin yapacak orada galiba, bizim niye böyle bişeyimiz olmasın?
Bu yaş ortalamasıyla Cebit'i bırak çocuk parkına gitmek hata olur. Bırak dağınık kalsın...
quote:
Orijinalden alıntı: British
quote:
Orijinalden alıntı: mertcanylmaz
toplu gitme muhabbeti yok mu dh'nin? tahribattan elemanlar pazar günü ayin yapacak orada galiba, bizim niye böyle bişeyimiz olmasın?
Bu yaş ortalamasıyla Cebit'i bırak çocuk parkına gitmek hata olur. Bırak dağınık kalsın...
hala iyi insanlar da var forum da ama. belki üzerlerine alınırlar diye demiştim. neyse.
arkadaş yazmış oyungezer dergisi hediye veriyormuş daha niye yalvarıyorsunuz sağa sola..gidin alın bir dergi.
10 tl den satan uyanıklarada prim vermeyin
quote:
Orijinalden alıntı: bowers wilkins
şansını dene, belki bakmazlar arkasına.
Beyler Dikey Elektronik 2 Adet Gondermis Kaspersky Twitter'dan da 1 Adet Kazandim
3 Adet oldu, Dikey Elektronik Standina Kesin Ugruyorum
quote:
Orijinalden alıntı: Kuray
Beyler Dikey Elektronik 2 Adet Gondermis Kaspersky Twitter'dan da 1 Adet Kazandim
o zaman Dikey Elektornşik standında DH buluşması yapalım, ben mangal, tavuk kanat falan da getiririm.
quote:
Orijinalden alıntı: CΛRNIVΛLE
quote:
Orijinalden alıntı: Kuray
o zaman Dikey Elektornşik standında DH buluşması yapalım, ben mangal, tavuk kanat falan da getiririm.
Valla adam haketti, Hemde Kaseli, Kasper'den gelen kasesiz di.
bende dikey i doldurdum bu saatten sonra gelir mi sizce
arkadaslar yenibosna sefakoy tarafındayım cuma günü fuara gitmek istiyorum elinde fazla bilet olan varsa alabilirmiyim 10 tl calısır
Saçmalama git oyungezer dergisi al bi tane 6.90 hemde davetiye hediyeli hem de kaşeli hem de daha ucuz taamı?
7 Liraya Dergi var
5-7-8 Liraya Forumda Satanlar var.
Benim isim tamam 2 kaseli-1 kasesiz biletim var. Tek gidicem galiba zaten
tek gidicek arkadaslardan yrn öğlen gitmeyi düşünenlerle görüşmeye açığım
dostlar yukarda arkadaşlarda yazmış zaten oyungezer dergisi var 6,90 tl fiyatı içinden çıkıyor alın 13 lirada karınız olsun
quote:
Orijinalden alıntı: bowers wilkins
patates baskı yap arkasına ya çok sorun deil
selam arkadaşlar 2 ya da 4 tane bilet arıyorum. ve cok kısa surede arıyorum :9 kucukcekmece sefaköy tarafında oturan tercih sebebidir. :) tesekkürler
vay arkadaş dikey elektronik gönderdi şimdi hemide 2 tane
quote:
Orijinalden alıntı: -Tesla-
vay arkadaş dikey elektronik gönderdi şimdi hemide 2 tane
kargoylamı yolluyor yoksa mail mi atıyor? ve ne zaman kayıt olmustunuz?
beyler öncelikle fuardan yeni geldim gitmeye hiç değmez hiç bir şey yok ayrıca bilete bakmıolar bile okutuyorsun geçiyon kaşe maşe olayı hikaye barkodu okutuyon geçiyon ama gitmeye değmez arkadaşlar
Dikey elektonikten 2 adet davetiyem geldi arkadaşlar eğer geçen hafta form dolduran arkadaşlar var ise bugün yarın gelir posta yolu ile,bende c.tesi gidicem...