Şimdi Ara

Cebit 2010 davetiye lazım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
4.972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • elimde 8 adet cebit davetiyesi var.10 tl den satıyorum isteyen varsa PM.

ilan linki
    http://forum.donanimhaber.com/m_43524729/mpage_1/f_/key_//tm.htm#43524729
  • Oyungezer adlı derginin ekim sayısında Cebit 2010 fuarı için davetiye veriyor bilginiz olsun.

http://www.oyungezer.com.tr/option,com_smf/Itemid,26/topic,41860.0/
  • Arkadaşlar bana da davetiye lazım. Dikey elektroniğe form doldurdum ama gelmeyecek büyük ihtimalle. Yok mu bu gariban öğrenciye yardım edecek kimse? İnsanlık öldü mü?

Haydi Türkiyem !
  • gelen giden var mı beyler.

Ben de 0'a 0 elde var 0 şu an.
  • koskoca DH de yok mu bi babayiğit gel evladım ben sana davetiye yollarım diyen?
  • elimde kalan davetiyelerden 2 adet alirsaniz,toplam 15 TL ya satabilirim,
    ilgilenenler iletişime geçebilir.
  • Bir adet Oyungezer 6.90 tl. İçinden çıkan Cebit davetiyesi ve oyun incelemeleri paha biçilemez.
  • Ben de Oyungezer aldım iyi oldu ya
  • bana dikey elektronikden geldi arkadaşlar
  • bana da Dikey Elektronik'ten geldi bugün. Helal olsun adamların standına mutlaka uğrayacağım.
  • ya bende istiyorum yardımcı olurmusunuz
  • Dikey Elektronik'e ben de adres bıraktım gelmedi ama ? Posta ile mi geldi yoksa kargoyla mı ?
  • Şimdi indim aşağıya baktım. 2 tane istemiştim istediğim adette göndermişler. Çok sağolsunlar. Tebrik ediyorum. Ben de uğrayacağım standlarına ve teşekkürlerimi ileteceğim.
  • beyler 10 milyondan davetiye alacağınıza 6,5 milyona oyungezer alın , davetiye veriyor.
    http://www.oyungezer.com.tr/option,com_smf/Itemid,26/topic,41860.0/
  • banada dikey elektronikten 2 tane gönderdiler allah razı olsun standlarını gezicem eli öpülecek insanlar valla
  • arkadaşlar cevrenizdeki kobi bilgisayarcılara gidin onlarda kesin vardır tedarikçi firmalar yolluyor bize 2 tane geldi 1 taneisi arkadaşıma verdim 1 tanesinide forumda çekiliş yapıp verdim.

aslında dh cebite gitmesi gerekiyordu onların sayesinde davetiye alırdınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayati54

arkadaşlar cevrenizdeki kobi bilgisayarcılara gidin onlarda kesin vardır tedarikçi firmalar yolluyor bize 2 tane geldi 1 taneisi arkadaşıma verdim 1 tanesinide forumda çekiliş yapıp verdim.

haklısın aslında dhninde bir standı olmalıydı orda bide dünkü çekilişi kim kazanmıştı
  • quote:

Orijinalden alıntı: keremmakarac

quote:

Orijinalden alıntı: hayati54

arkadaşlar cevrenizdeki kobi bilgisayarcılara gidin onlarda kesin vardır tedarikçi firmalar yolluyor bize 2 tane geldi 1 taneisi arkadaşıma verdim 1 tanesinide forumda çekiliş yapıp verdim.

haklısın aslında dhninde bir standı olmalıydı orda bide dünkü çekilişi kim kazanmıştı

-Tesla- Kazandı.
  • toplu gitme muhabbeti yok mu dh'nin? tahribattan elemanlar pazar günü ayin yapacak orada galiba, bizim niye böyle bişeyimiz olmasın?
  • beyler bende davetiye var arkada kaşe yeri boş geçersizmi olur
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.