Arkadaşlar 8 ekim ve 9 ekim arası istanbuldayım. CEBİT 2010 bilişim fuarına gitmek istiyorum davetiyesi olan arkadaşlar varsa 2 tane gönderebilirlerse çok iyi olur şimdiden teşekür ederim.
bana da lazım hatta 10 tl den satan alırsa o da alınır
bilet kaç para ki dağıtan biri varsa ben de alayım.
Banada lazm arkadaşlar 2 tane,10 tl olursa daha iyi olur
ben de benn de ben de
Valla biletim olsa verirdim fakat.
Benim Tüyap'a profesyonel ziyaretçi kartım var. Tüm fuarlara ücretsiz giriliyor.
İsteyen olursa yardımcı olabilirim.
quote:
Orijinalden alıntı: apuskal
Benim Tüyap'a profesyonel ziyaretçi kartım var. Tüm fuarlara ücretsiz giriliyor.
hocam,prof ziyaretçi kartı nasıl oluyor,bizde alabiliyor muyuz?tüm fuarlara gerek yok sadece cebit için olsun yeter
quote:
Orijinalden alıntı: karantina34
quote:
Orijinalden alıntı: apuskal
hocam,prof ziyaretçi kartı nasıl oluyor,bizde alabiliyor muyuz?tüm fuarlara gerek yok sadece cebit için olsun yeter
Valla banada Tüyaptan geldi.
8 ekimde gidiyorum.
Kent Kart bassak olur mu?
Zaten 20 lira diye biliyorum? Niye versinki alan insan bedava ? Ben Kaspersky nin yarışmasından kazandım tek kişilik.
Sayfada cebit fuarına tıkladığınızda çıkan formu dolduruyorsunuz, bilet adresinize geliyormuş. (ben doldurdum bakalım inşallah gelir )
teşekkürler doldurdum bakalım. Umarım gelir.
hep beraber buluşup gidelim.
fuar katılımcısı arkadaşlardan aldığım fazladan 20 adet cebit davetiyesi var elimde,çevremde verebilecegim kimse yok. o yuzden tanesi 10 TL den satarak harici harddisk almak niyetindeyim.kalabalık arkadaş grubuyla gidecekler var ise istanbuldan kadıkoy,umraniye,üsküdar,besiktas,taksim veya mecidiyekoyden elden teslim edebilirim.veya cumartesi gunu fuarda olacagım o zaman da giriş biletlerini teslim edebilirim.
dolayısıyla 3 tane satın alarak ,kalan 2 tanesini fuar girişinde bilet kuyruğunda bekleyen ,20 TL verip alacak, kişiye 15 TL den satarak fuara ücretsiz girebilirsiniz, hatta vaktiniz varsa ve uğraşmak isterseniz 20 tanesini 200 TL alıp 15 TL den 300 TL ye satarsanız 1 saatte 100 TL kar bile edebilirsiniz.eger alıcı cıkmazsa ben de bunu yapmayı dusunuyorum ama ben ugrasmak istemedigim için 10 TL den satayım istiyorum.uğraşabilecek var ise mesaj atabilir.iletişim bilgilerimi verecegim.
Dikey elektroniki doldurdum fakat geleceğine inanmıyorum saçma bi site kim verir onLara bilette dağıtsınlar.
Bende doldurdum ama sacma geldi
Kaspersky den kazandim 1 adet 2-3 tane daha lazim
arkadaşlar tek bilet 10 TL ye satmiyorum ,oyle tek tek ugraşamam,fuara arkadaş grubuyla ailesiyle gidecekler için en az 3-5 bilet alırsanız 10 TL dan satiyorum,özel mesajdan ulaşana iletişim bilgilerimi verecegim.
quote:
Orijinalden alıntı: manon
arkadaşlar tek bilet 10 TL ye satmiyorum ,oyle tek tek ugraşamam,fuara arkadaş grubuyla ailesiyle gidecekler için en az 3-5 bilet alırsanız 10 TL dan satiyorum,özel mesajdan ulaşana iletişim bilgilerimi verecegim.
Fukara arkadaş grubuyla- diye okudum
quote:
Orijinalden alıntı: Burakc-
quote:
Orijinalden alıntı: manon