Şimdi Ara

Cebit 2010 davetiye lazım (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
4.972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben dıkeyden yenı kayıt yaptırdım cumartesıne kadar tekırdaga gelırmı bılemem ama gozum yolda gonlum darda
  • Kaşesiz davetiyeler geçerli beyler bakmayın arkasında kaşesiz davetiye geçersiz yazdığında orjinal bandrolu olsun yeter.
  • oyungezer dergsi istanbul ve çevre illerinde dağıtıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: atarlıyım

bende dikey i doldurdum bu saatten sonra gelir mi sizce

3 gün önce doldurmuştum ben bugün geldi 2 adet davetiye
  • quote:

Orijinalden alıntı: Flush

quote:

Orijinalden alıntı: atarlıyım

bende dikey i doldurdum bu saatten sonra gelir mi sizce

3 gün önce doldurmuştum ben bugün geldi 2 adet davetiye

Beleşmi yani posta ücreti felan ödüyormuyuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GercekUykucu -- 7 Ekim 2010; 16:27:04 >

• 12 TLDEN SATABİLİRİM.KAÇ TANE LAZIM?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMarjinaLs

12 TLDEN SATABİLİRİM.KAÇ TANE LAZIM?

Bence sen biraz fiyat düş, 6,90TL ye uyurgezer dergisi veriyor.
  • haftasonu fuara 3-5 kişi toplu halde gidecekler varsa bilet adetini 7,5 TL den satiyorum.hala elimde 20 giriş bileti var.PM den ulaşabilirsiniz iletişim bilgilerim için.
  • arkadaslar o kadar bilet aradım okadar uğraştım bulamadım ve bugün 20TL vererek gittim. Ama inanın TAM BİR FİYASKO. gerçi kişilerin beklenti ve ilgi alanlarına göre değişir ama inanın hiç bir şey yok yazık her yıl gittikçe kötüye gidiyor. bence fiyasko yazık yani. standların çoğu boş bazı firmalar yer kiralamış gelmemişler ve teknoloji bakımından yenilik yok. zaten teknolojiyi yakından takip edenler gittiği gibi anlarlar. temcit pilavı gibi aynıo şeyleri süsleyip yeniymiş gibi lansman ediyorlar. ama inanın fiyasko çok üzüldüm ben. iyi akşamlar
  • Dikey Elektronik banada biletimi(2 tane) gonderdi sagolsunlar
    iyiki bazi arkadaslarin yorumlarına bakarak formu doldurmazlik yapmamişim
  • elimde 3 adet fuar bileti var arkadaşlar.tane 10 tl 3 tanesi 25 tlden verebilirim.ilgilenen arkadaşlar 0546*593*25*10 dan beni arayabilirler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: dilfiruz34

elimde 3 adet fuar bileti var arkadaşlar.tane 10 tl 3 tanesi 25 tlden verebilirim.ilgilenen arkadaşlar 0546*593*25*10 dan beni arayabilirler..

/>
  • ARKADAŞLAR KAŞELİ KAŞESİZ BİR ANLAM İFADE ETMİYOR BAKMAYIN ARKADA YAZDIKLARINA GEÇERLİDİR HER TÜRLÜ DAVETİYELER YETERKİ ÜZERİNDE ORJİNAL BANDROL OLSUN
  • davetiye var mı fazladan
  • davetiye almak isteyen olursa yarın (pazar) sabah saat:10.00 da fuara gideceğim. davetiye verebilirim.
  • elimde kaldi 20 davetiye 5 TL den satabilirim,pazar gunu oglen 12:00 itibariyle fuarda olacağım. fuar girişinde teslim ederim. telefon numaramı iletişim bilgimden alabilirsiniz.
  • oyungezer al d&r'dan
  • İsteyen arkadaşlara bilet verebilirim. 2 adet var elimde. İçerenköy'deyim. İsteyenlere bu çevreden elden verebilirim.

Bu arada başkaları gibi fırsatçı değilim. Hayrına veriyorum ama 2 şartım var. İsteyenlere şartları söylerim ancak.

Merak etmeyin çok bir şey değil. 2-3 cümle söyleyeceksiniz o kadar. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nikola Tesla -- 9 Ekim 2010; 21:24:20 >
  • En iyisi compex arkadaşlar,hem bedava hemde bir çok oyun turnuvası oluyor.Compex'i bekleyin her sene güzel geçiyor.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.