Şimdi Ara

Cehaletin Böylesi; Mısır Piramitleri Türkiye'den Kaçırılmış...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mısır piramitleri nerdeeee biz nerdeeee? cevaplara bak cahillliğe bak... verilen cevaplara bak...

• Sultan 8. Abdülrezzak o piramitleri ABD'ye hediye etmek için yaptırmıştı, sonra kaçırıp Mısır'a diktiler..
  • gümrükte tanıdıkları var siz rahat olun

• Zaten herşeyi biz türkler yapmışız. Piramitleri biz yapmışız mısır almış. Uzaylılar bile türk ne diyosunuz siz. Biz yapmışız herkes bizden çalmış. Biz çok çalışkan bi ülkeymişiz millet bizden çalmış.
  • program büyük ihtimal 90 lı yıllarda yapılmış yeni en son konuşan adam tarih öğretmeniymiş yazık beee şu adam çocuklara tarih öğreticek de geçnler tarihini bilicek
  • 7648645486545115335532 kere verildi denilecek vede haklılar
  • bize tarih öğreten insancıl varlığa bak.4 işlem bilmeyen matematik öğretmeni gibi birşey bu durum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burnaldinho -- 25 Ocak 2010; 17:16:54 >
  • 15 yıl önce sana bu soruyu sorsalar sanki sen cevap verebilecektin ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sodömizer

15 yıl önce sana bu soruyu sorsalar sanki sen cevap verebilecektin ..

Kardeşim ilk olarak bu adam Tarih öğretmeni.Tarih öğretmeni olduğu halde pramiti bilmiyorsa ne diyim bilemiyorum.Tarih öğretmeni olmak için o kadar okuyor,''Bir'' kere bilemi karşısına bu pramit denen şey çıkmamış.

2.si Hani bilmiyorsa bile ''Bilmiyorum'' demeyi bilmeli.O zaman bu adam dersde öğrencilerinede bilmediği konularda kafasından sallama bilgiler Veriyordur? birde sana sorsalar sanki cevap verebilicektin demişsin.Nasıl bir mantıkdır bu böyle ne diyim bilemedim vallahi.Bana sorsalar bilmiyorsam ne olduğunu bilmiyorum derim geçerim niye kafamdan atarak kendimi yüce birşeymiş gibi göstereyim yok gümrükmüş yok denizmiş yok bilmemneymiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burnaldinho -- 25 Ocak 2010; 17:24:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: burnaldinho

quote:

Kardeşim ilk olarak bu adam Tarih öğretmeni.Tarih öğretmeni olduğu halde pramiti bilmiyorsa ne diyim bilemiyorum.Tarih öğretmeni olmak için o kadar okuyor,''Bir'' kere bilemi karşısına bu pramit denen şey çıkmamış.

2.si Hani bilmiyorsa bile ''Bilmiyorum'' demeyi bilmeli.O zaman bu adam dersde öğrencilerinede bilmediği konularda kafasından sallama bilgiler Veriyordur? birde sana sorsalar sanki cevap verebilicektin demişsin.Nasıl bir mantıkdır bu böyle ne diyim bilemedim vallahi.Bana sorsalar bilmiyorsam ne olduğunu bilmiyorum derim geçerim niye kafamdan atarak kendimi yüce birşeymiş gibi göstereyim yok gümrükmüş yok denizmiş yok bilmemneymiş.

Sonuna kadar izlemedim öğretmeni, öğretmen gerçekten terbiyesizlik etmiş bilmiyorum deseymiş ama normal vatandaş nerden bilsin
    o zamanlar internette yoktu zaten kim araştırırki mısır piramitlerini..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: burnaldinho

quote:

Sonuna kadar izlemedim öğretmeni, öğretmen gerçekten terbiyesizlik etmiş bilmiyorum deseymiş ama normal vatandaş nerden bilsin
    o zamanlar internette yoktu zaten kim araştırırki mısır piramitlerini..

Yok kardeşim normal vatandaşa söylemedim zaten.Okuyabilen var okuyamayan var neticede hereksin durumu aynı değil hele o yıllarda. Benim lafım Tarih öğretmeni olan şahsiyete.O kadar okumuş ama boş okumuş sanırım.

•  Cehaletin Böylesi; Mısır Piramitleri Türkiye'den Kaçırılmış...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.