Şimdi Ara

Çek Cumhuriyetindeyim sorularınız varsa buyrun (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
301
Cevap
10
Favori
19.615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Eden Hoover

quote:

Orijinalden alıntı: Hümiyettin

quote:

Orijinalden alıntı: Eden Hoover

quote:

Orijinalden alıntı: Hümiyettin

Hız, kota ve fiyatlar dahilinde ülkedeki internet hakkında bilgi verebilir misiniz?

sen çok kaşınıyosun

Uyuz ettikleri için kaşınıyoruz.

ulan bi an mavi ekran verdim ahahaha seni alıntılamışım k. bakma

ayrıca kaşıyosun demedim ki

Evet, kaşındığımı söylemişsiniz. Kimi alıntılayacaktınız ?

• quote:

Orijinalden alıntı: morenset

forumun yarısı yurt dışında maşallah

şimdi yurt dışındaki arkadaşların hevesini kırıyorsun ama ayıp değil mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadistica -- 29 Aralık 2016; 15:17:48 >
  • Hayat harbi abartıldığı kadar ucuz mu orada hocam? :)
  • Hocam orası artık Çekya değil miydi?
  • beni de yanına alır mısın?
  • hundredeyes H kullanıcısına yanıt
    Onu bende anlayamadım sanki bütün ırkçılari kasiyer ya da garson yapmış gibiler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yuxeses

Bira kültürleri hayatlarına nasıl yansımış? fiyatlar tl karşılığı ne kadar? kozel birası ne kadar? oraya ilişkin bira ile ilgili ne biliyorsan anlatmanı istiyorum dostum

Hocam önceki mesajlarda yazdım bu konuyu , kısaca Kozel marketlerde 5,6CZK yani 75kuruş , barlarda 21,22 CZK 3-4 tl civarı

• Mitrovic kullanıcısına yanıt
    Bence 4 gün fazla 2 günde gezersiniz 2 günde başka bir yere gidebilirsiniz Viyanayıda 2 günde gezebilirsiniz.

• theNomac kullanıcısına yanıt
    İçiliyor hocam ya okadar kötü değil

• drexel D kullanıcısına yanıt
    Hocam doğru diyorsun da F blokda arkadaslar ban yediler ama diğer bloklarsa A ve B bloklarda hala çekenler var hemen her gün

• quote:

Orijinalden alıntı: hanc71

Hayat harbi abartıldığı kadar ucuz mu orada hocam? :)

Abartıldığı kadar değil Türkiye ile hemen hemen aynı , bazı zamanlar Türkiye daha avantajlı ( sebze zaten domates limon Turkiyeden geliyor ) bazı zamanlar ( et urunlerinde ) Cek Cumhuriyeti daha ucuz basit ornekler .

• drexel D kullanıcısına yanıt
    Bu sorulara daha tecrübeli olan Prag ı benden daha iyi tanıyan Drexel hocam daha iyi cevap verir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtn2013 -- 29 Aralık 2016; 17:10:05 >
  • Kaldığın yerle prag arasında hayat pahalılığı açısından fark ne kadar?

Pragdaki yurtlara baktım, 3 aydan uzun kalacaklar için fiyat aylik 3600 czk. Üstüne bir de başka şeyler var galiba, 1kW elektrik, bilmem kaç lt su için fiyat tablosu da vardı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eger dediginiz gibiyse Pragdaki o yurt hemen hemen aynı fiyata gelir ek masraflarla . Hayat pahalılığı ister istemez Prag daha pahalı başkent ve daha lüks , sonucta bizim burada yapacaklarımız kısıtlı en fazla 2-3 mekana gidiyoruz ama Prag da çok alternatif var sürekli bir para harcama söz konusu olacak haliyle.

• Teknolojik ürünler nasıl fiyat olarak misal oyun laptopları bilgisayar parçaları telefonlar vs.
  • nasipse şubatta 1 hafta kalıcam varmı tavsiye edeceğin mekan filan yemek olur içkisi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: iyikalp

Teknolojik ürünler nasıl fiyat olarak misal oyun laptopları bilgisayar parçaları telefonlar vs.

Onceki mesajlarda yazmistim bazi fiyatlari sunlarida yazayim karsilastirmasini siz yaparsiniz

MSI GTX 1060 Armor 6G OCV1 DDR5 Grafik Karti 1200TL civarinda

Intel Core i5 6400 Skylake 3.3GHz, Intel B150, RAM 16GB DDR4, NVIDIA GeForce GTX1060 6GB, SSD 240GB, HDD 1TB, DVD-RW, Windows 10 Home 64-bit Şu ozelliklerde bir masaüstü 3500TL civarinda.

• 26_____ kullanıcısına yanıt
    Yemekleri hoşuma gitmiyor yemek kültürü çok zayıf , içki olarak Çek biralarının hepsinin tadına bakın , Küba rum ları ucuz onları deneyebilirsiniz , çek markası likörler falan var onları deneyin.

• 1: E istinaden evde birayı ejnebiler çok yapar da sıcak birayı ilk defa duydum sizden ayrıca çekler benim bildiğim lager manyağı herifler zaten bira tüketimin de dünya da birinci sıradalar diye biliyorum.... ale olsa anlarım da belki ale servis yapıyorlardır bilemedim sıcaklıktan kasıt ne acaba 5-12 derece falan mı ki
  • yuxeses kullanıcısına yanıt
    Acaba sıcak şarap mı demek istedi arkadaş ? Çünkü genelde yurttada ogrenciler kendileri yapiyorlar hatta christmas da her yerde sicak sarap satiliyordu

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.