Şimdi Ara

Çek Cumhuriyetindeyim sorularınız varsa buyrun (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
301
Cevap
10
Favori
19.615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Prag da 6 gün kalmıştım pahalı bir şehir bir daha gitmem hııı😒
  • quote:

Orijinalden alıntı: ` quaD.

Pragta eski en unlu koprude hz isanin sag yanina otur. Orada wifi var ve beles. Ben orada oturdum wifiye baglanmistim.

Hahahahah

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende seneye baharda erasmus düşünüyorum. Hangi adımları izlemem lazım başvuru sırasında ?
  • her şeyi bir kenara bırak dan haber ver

• Bira kültürleri hayatlarına nasıl yansımış? fiyatlar tl karşılığı ne kadar? kozel birası ne kadar? oraya ilişkin bira ile ilgili ne biliyorsan anlatmanı istiyorum dostum
  • Nasipse Temmuz gibi Prag'a geleceğiz, 4 gün gezeceğiz. 3 gün de Viyana. Neler önerirsin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ASAP Rocky

quote:

Orijinalden alıntı: ` quaD.

Pragta eski en unlu koprude hz isanin sag yanina otur. Orada wifi var ve beles. Ben orada oturdum wifiye baglanmistim.

Hahahahah

Sanirim nereyi anlattim anladiniz. Forumdaki mezarcilardanim bende.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: yuxeses

Bira kültürleri hayatlarına nasıl yansımış? fiyatlar tl karşılığı ne kadar? kozel birası ne kadar? oraya ilişkin bira ile ilgili ne biliyorsan anlatmanı istiyorum dostum

Bira 1,5 liraya falan denk geliyor markette.

Restaurant ve cafe'lerde ise kola fiyatıyla bira fiyatı aynı.

Özellikle orta yaş üstü erkekler biraya bayılıyor. Çok fazla içiyorlar.

Kadınların genelde şarap içtiğine şahit oldum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yuxeses

Bira kültürleri hayatlarına nasıl yansımış? fiyatlar tl karşılığı ne kadar? kozel birası ne kadar? oraya ilişkin bira ile ilgili ne biliyorsan anlatmanı istiyorum dostum

https://www.globus.cz/pardubice/pdf-viewer.html?v=121

Çek Cumhuriyetindeyim sorularınız varsa buyrun

9,5 Czech koruny = 1,29 TL

• çekya olmadı mı ya o ülkenin adı?
  • Çekler karşılıksız çıkıyor mu ? Çek kesiyorum dediğinizde dayak yeme ihtimaliniz yüzde kaç yada çek keserken çek kesmek yerine ne kullanıyorsunuz ?

• ` quaD. kullanıcısına yanıt
    Praga hiç gitmedim anlamadım o yüzden sadece bu kadar iyi bir tarif olamazdı ona güldüm :)

bir tane uygulama vardı böyle dünyadaki tüm beleş wifi leri gösteren onu indirip bu dertten kurtulunabilir aslında
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mitrovic

Nasipse Temmuz gibi Prag'a geleceğiz, 4 gün gezeceğiz. 3 gün de Viyana. Neler önerirsin?

prag süresini uzatıp viyanayı kısaltın.
  • becherovka içebiliyor musun ben hiç sevmemiştim.
  • Karı kız nasıl karı kız ? Şaka Yapıyorum
  • 20 yıldır sapım 1 yıl gitcem seneye oradan da bakir gelirsem bunalıma girip intihar ederim heralde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslında bu yaza Prag veya Brno'ya gitmeyi düşünüyorum. Yerel alım gücünün İstanbul ile hemen hemen aynı olduğunu öğrenmiştim. Yine hotel'de kalacağım için giden para gidecek de. Hazırsan birkaç sorum var;

1- Ev yapımı ılık yani sıcak biralarının tadı bahsedildiği kadar acı ve içimi zor mu?
    2- Prag'da Nazım Hikmet'in uğradığı o ünlü mekan gerçekten gidilmeye değer mi?
    3- Köprü, Kilise, Meydan, Lennon Duvarı ve Hop-on-Hop-off dışında Prag'da yapılabilecek en spesifik aktivite nedir?
    4- Ekim ve Kasım aylarında havalar nasıl?
    5- Gitmeye değeceğini biliyorum, kendini sevdiren birkaç özelliği varsa onlar neler?

Hadi bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hümiyettin

quote:

Orijinalden alıntı: Eden Hoover

quote:

Hız, kota ve fiyatlar dahilinde ülkedeki internet hakkında bilgi verebilir misiniz?

sen çok kaşınıyosun

Uyuz ettikleri için kaşınıyoruz.

ulan bi an mavi ekran verdim ahahaha seni alıntılamışım k. bakma

ayrıca kaşıyosun demedim ki

• quote:

Orijinalden alıntı: mtn2013

quote:

Hız, kota ve fiyatlar dahilinde ülkedeki internet hakkında bilgi verebilir misiniz?

Bireysel müşteri fiyatlarını bilmiyorum ama hız ve kota olarak : steam den çekerken saniyede 10-15mb arası indiriyor , 2 gb bir torrent filmi 3-4 dakikada indiriyor. Yurt internetinde sanırım kota yok çünkü hemen her gün download yapan arkadaşlar var ve yavaşlama olmuyor eğer bir kota varsa çok fazla olması lazım . Okul internetleri daha da hızlı artık hangi altyapı bilmiyorum ama dediğim gibi 10mb dan aşağı görmedim download.

Torrentle eduroamdan bir şeyler indirmeni vpnsiz tavsiye etmem. Bir defaya mahsus, önce internetini kesiyorlar sonra da uyarıyorlar çok miktarda upload(seed) yakaladıklarında.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Duble yollardan,2-3 köprüden dolayı Avrupalılar da Çek Cumhuriyetini kıskanıyor mu!

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.