Şimdi Ara

Çek ile arac satmak. (Çek saglam firmanin) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
79
Cevap
0
Favori
11.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çek sahte olabilir, bunları yapanlar arttı, aynı çeki basıp dolandırabilirler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yada adama diyeyim ver 3 bin tl kapora...cekin vadesune kadar benim otoparkimda dursun kimseye satmam ...cek gunu geldiginde parayi ver arabayi al....

• aviregal kullanıcısına yanıt
    Araba bana acil lazim.

• Çeki kırdırsın vade beklemeden.çok ihtiyacınız varsa bin tl de fiyattan ben düşüyorum dersin.

• Sistem bu sekilde isler;
    Insaat firmasi acarsiniz. Bankaya yuklu mevduat yatirirsiniz. Bankacilar kapinizdan eksik olmaz. Cekten baslar, krediye kadar elli tane urun satarlar.

1-2 yil bu sekilde devam edersiniz. Son donem 100-150 cekle piyasayi boyle vurursunuz. Siz milyonlara konarsiniz, olan garibana olur.

Ölürken de kesin ya kanser olursunuz ya da surune surune ölürsünüz insallah.

• Çek işine girmeyin, vadesi kısa ise kapora karşılığı aracı garaja cekmeyi, çek nakite dönünce nakit satmayı önerin.

• babamın şirketi olsa genede çek çük kabul etmem
  • quote:

Orijinalden alıntı: aviregal

Dostlar 77 bin tl lik bir arac saticagiz alacak kiside insaat sektorunde elinde 2 adet cek var ...cekleri sorgulattik cok saglam 1 yil icinde 96 milyon odeme yapmis ....bankadaki arkadasim al ceki diyor...ama yinede tirsiyorum ...fikrinize ihtiyacim var...

çeklerin fotosunu gönderme, sorgulatma, sorgulatmada sağlam çıkan çekler;
    sanayi sektörüne hizmet ediyoruz ve aynı buna benzer bir olay ile karşılaşmıştık 3 adet çek fakslanmıştı çekler banka üzerinde çok sağlamdı ancak 3 çekte yeni kurulan firmalardı ve kısa bir zamanda yüksek meblağlarda çekleri ödenmişti herneyse bizden ürünleri isteyende bir inşaat firmasıydı çok şükür biz kaptırmadık malımızı fakat sonradan öğrendikki piyasayı çok sağlam tokatlamışlar siz siz olun dikkat edin...

• Sende ona boş senet imzalat

Hocam sakın gözünüzü seveyim.Biz 42 bin tlllik çekle araba sattık ziraat çekleri ödeniyo bizde 2 milyon kredisi var ödeniyo dedi çekin geleceği gün adamlar batmış.Şuanda elimizde patlak 42 bin tl çek var.İsterseniz pmden mesajını yollarım.Sakın vermeyin gözünüzü seveyim.
  • Valla dostlar cok tsk ederim fikirleriniz icin....insan guvenmek istiyor ama...50 tane olay duyuyoruz korkar olduk ...kimseye guvenimiz kalmadi..dediginiz gibi kapora isteyecegim otoparkta tutacagim...tabiki kabul ederse kabul etmesse kendi bilecegi is...

• quote:

Orijinalden alıntı: Senyour

Hocam sakın gözünüzü seveyim.Biz 42 bin tlllik çekle araba sattık ziraat çekleri ödeniyo bizde 2 milyon kredisi var ödeniyo dedi çekin geleceği gün adamlar batmış.Şuanda elimizde patlak 42 bin tl çek var.İsterseniz pmden mesajını yollarım.Sakın vermeyin gözünüzü seveyim.

Babam sen nediyon?? ovvv yok tovbe vermem valla ...allah razi olsun sizden sizede gecmis olsun...simdi ne yapacaksiniz...

Bizim arabayı devrettiğimiz adamın ailesi zengin onlar ödicek.Yoksa canlarından olurlar .Troll olarak söylemedim son derece ciddiyim
  • factoring firmalari ile bi konusun kaca kiriyorlar diye

• 1 haftada üstüne 50 tane haciz gelebilen sağlam firmalar var. Bulaşmayın derim.

Factoring firmaları da sakat. Çek ödenmezse size de hacze gelirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.Kahriman -- 8 Temmuz 2016; 8:38:50 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çek sizin tanıdığınız veya bir arkadaşınızın tanıdığı biriyse alınır da satılır da. Ancak malum sitede elimde müşteri çekim var araba arıyorum diyenlerin %99 u dolandırıcı.

• Siz de arabanın fotosunu "çek"ip whatsapptan yollayın. Altına da çek fotosu ile ancak bunu alırsınız nakitli günlerde görüşmek dileğiyle yazıp gönderin.

• çekle kesinlikle vermeyin aracınızı.
  • o kadar sağlamsa gitsin kırdırsın nakit ile alsın aracı.

çek ile hiçbir şey alınıp satılmaz.
  • Çekle satış yapma, özellikle inşaat firmalarında çeklerin karşılıksız çıkması yüksek ihtimal.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.