Şimdi Ara

Çek ile arac satmak. (Çek saglam firmanin)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
79
Cevap
0
Favori
11.931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dostlar 77 bin tl lik bir arac saticagiz alacak kiside insaat sektorunde elinde 2 adet cek var ...cekleri sorgulattik cok saglam 1 yil icinde 96 milyon odeme yapmis ....bankadaki arkadasim al ceki diyor...ama yinede tirsiyorum ...fikrinize ihtiyacim var...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sistem bu sekilde isler;
    Insaat firmasi acarsiniz. Bankaya yuklu mevduat yatirirsiniz. Bankacilar kapinizdan eksik olmaz. Cekten baslar, krediye kadar elli tane urun satarlar.

1-2 yil bu sekilde devam edersiniz. Son donem 100-150 cekle piyasayi boyle vurursunuz. Siz milyonlara konarsiniz, olan garibana olur.

Ölürken de kesin ya kanser olursunuz ya da surune surune ölürsünüz insallah.
  • Sahsen almazdim hocam olurda sikintiya duser odeyemez sonra uğraşır durursunuz iki bin ucuza gitsin nakite gitsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 senede 100 milyon Ödeyen adamların çekini alıp Bi galeriden araç almıştık. 2 ay sonra galericiler kapıya geldi çek ödenmedi dedi Bilginize

Istedigi kadar ödemiş olsun Madem o kadar zengin paranızı peşin niye vermiyo?

• Çek işleri sıkıntı. Adamın ödenmişinede guven olmuyo artik. Zaten ödenmese adamin kaybedecegi pek bisey yok Alt tarafı bidaha çek alamaz. Ama sizin arabanıź gider.
    Seçim sizin

• Alıcı sahibinden.com üzerinden mesaj yoluyla mı iletişime geçti? Bana bu şekilde çok mesaj geliyor ve hep inşaat sektöründen oluyor, ben güvenmiyorum bu tip insanlara, uzak durun bence.

• Hepinizden allah razi olsun insan bazen kitleniyor ya...o zaman satmayayim pazartesi yine satilik ilani koyarim...dediginiz gibi 2 ay uykusuz vakit geciricegime 2 tl assagisina veririm....kafam rahat olur...

• Hocam bir tanıdık arabasını çekle sattı. Araba da gitti çeki de alamadı. Onlar da sorgulatmisti.2 bin eksik olsun nakit olsun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • caner_24 kullanıcısına yanıt
    Ilk basta mesaj ..sonra telefonla ceklerin fotolarini yolladilar ...3 bankaya da sordurdum...3 bankada sorun yok ceklerde dedi ..ama sonucta bir odenmesse ben 3 yil beni geriye atar...

• quote:

Orijinalden alıntı: aviregal

Ilk basta mesaj ..sonra telefonla ceklerin fotolarini yolladilar ...3 bankaya da sordurdum...3 bankada sorun yok ceklerde dedi ..ama sonucta bir odenmesse ben 3 yil beni geriye atar...

Ben anlamiyorum ya. Madem o kadar zengin niye nakit vermiyomuş Bi sorun Siz.. 77 milyar nakit yokmuymuş.. Size soylicegi tek şey nakit bana lazim ticaret yapiyorum der. Ama sonra bi bakmişsin bankalardan krediyle geçiniyomuş. Çogu kişi bankalara çekleri kredi karşılıginda verir ve böyleleri çok riskli adamlardır.Babam az dolandirilmadi. Ve 2 seneden beride toparlayamadı. Ne üçkağıtçılar var bi bilseniz

• 77 bini olmayan ama 96 milyon ödeme yapan inşaat firması sağlam yanık kokuları geliyor

• aviregal kullanıcısına yanıt
    Evet taktik aynı, dolandırıcı bu adamlar. Bana da whatsapp'dan çekin fotoğrafını atayım sorgulatın diye mesaj atıyorlardı, şebeke olabilir bunlar çünkü gelen mesajlar ayrı kişilerden ama benzer mesajlar hep.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caner_24 -- 7 Temmuz 2016; 23:47:12 >
  • Valla haklisiniz...belki adamin ceki gercekten saglam ama oyle bir zamandayizki kimseye guvenemiyoruz...bayram zamani adam kafami karistirdi tadini bile alamadim aklimda paso bu cek vardi...iyi oldu bari son 2 gunu keyifle geciririm...

• Bana da çek teklifi gelmişti, güvenemedim satmadım. Alıcı bütün işlemlerini çek ile halledip onları toplu ödüyor olabilir ama ben de çek ile satmaya yanaşmazdım bu durumda.
  • caner_24 kullanıcısına yanıt
    Valla iyiki paylasmisim...bazen foruma kiziyorum ..ama aklimda bir sorun olunca bu forum sitesi hemen yardima kosuyor...ayni dediginiz gibi watsap tan cekleri yolladilar ...ama tatli bir konusma tonu ile beynimi karistirdilar...

• çeki size veren kişi güvendiğiniz birisi ise ve çekin arkasını cirolar sa ben olsam alırım
    piyasada araç yalnızca nakit ile satılır çek senetle satılmaz diye bir ön yargı var ama ticaret çek ve senetle dönüyor nakit çalışan belirli sektörler var
  • Yok dostum tanimiyorum ceki verecek kisiyi....sorun orada zaten bende esnafim bende cek kullaniyorum...ama iste amasi var....

• resmini gönderdiği çekle arabayı alınca vereceği çek farklı olabilir o çapta iş yapan birinin internetten sırayla millete mesaj atıp çek alır mısın diye soracağını whatsappla uğraşacağını sanmıyorum
  • Çek işi her zaman dolandırıcılık kokar nerde keş parayı bulursanız ona verin güven kavramı eskide kaldı.

• Karşılıksız çekte hapis cezası kaldırıldı. Yakın zamanda oldu bu ben olsam çek ile kesinlikle babam olsa iş yapmam aman dikkatli olun. Karşılıksız çıkarsa yapacaklariniz çok kısıtlı olacaktır. Ülkede karşılıksız çıkan çek sayılarının istatistiklerine bi bakın derim.

• Ceki bankaya bozdurup size nakit odeme yapsin.erken bozdurunca bir miktar kesinti olur,onuda artik sineye ceker ciddi aliciysa.bir senede 96 milyon odeme yapiyorsa,birkac bin lira zarar dokunmaz bile.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.