Bildirim
ÇEKA KARDEŞİNİZDEN HATIRLATMA
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Selcuk çok üzmez. Kampüsü var, Ankara Eskişehir İstanbula yakın
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Pozitif yönü Ankara'ya yakın olması mı yani
Tabii ki pozitif yön. Taşra iller açısından madem merkezi yerler gelmiyor, o zaman merkezi yerlere yakın olsun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tus2028HedefKBB -- 11 Temmuz 2023; 20:0:58 >
Evet karsa göre daha iyidir
Konyada nasıl vakit geçiriyorsunuz (ders harici)
Uyuma,yemek yeme
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Etli ekmek yeme
Mesnevi okuma
Torku ürünleri tüketme
-
Gayet de yeterli bence bunlar daha ne olsun
Torku’nun çikolatalar çok f/p süper etleri de güzel. Pirinci de güzel. Ben razıyım arkadaş
Torkunun fakirlere özel ürettiği bi kek var o güzel
Ben sakin bir insanım zaten hocam gece hayatım yok o yüzden ders çıkışı spor yapıyordum arkadaşlarla falan takılıyordum, hafta sonu da Eskişehire falan gidiyordm ayda 1 2 kez. Takılmayı sevenler icin mekanlar var ama oralarda takılınabiljr
Hafta sonu şehir dışında gezmeyi nasıl yapıyorsunuz hocam? Günübirlik mi yoksa kalıyor musunuz bir yerde? Günübirlikse nasıl oluyor zor mu?
-
Hayır be sadece alkol algılanıyor aktivite deyince ayrıca mekan olarak alkol satışı olan çok mekan olduğunu sanmıyorum Konya'da hic gitmedim ama
-
Var bir kaç yer de şehir onların tekelinde olunca fiyatlar üzebiliyor yoksa baya lokasyonda var.
ARKADAŞLAR SİZİ KANDIRMASINA İZİN VERMEYİN TAŞRADAKİLERİN DİPLOMANDA CERRAHPAŞA HACETTEPE YAZMASI İLE KARS YOZGAT YAZMASININ DENK OLMADIĞINI DÜŞÜNÜYORUM DENK DİYEN VARSA ZATEN GİTSİN HEPİMİZ EŞİTİZ DİYE TÜRKÜ SÖYLESİN
Hocam yakınım var onun evinde kalıyorum ama gunubirlik de gidilebilir çünkü sadece 1.30 saat içinde direkt Eskisehirliler bilir eskisehirin en islek yeri olan Esparkın oradaki Garda iniyorsunuz. Sabah 8 9 gibi gidip gece 12 1 gibi gelecek şekilde yapilabilir. Aynısı Ankara ve İstanbula gidiş için de geçwrli
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tus2028HedefKBB -- 11 Temmuz 2023; 20:8:21 >
Konya’nın tren olanağı mükemmel
SİZCE DE KONYA'NIN POZİTİF YÖNÜNÜN ESKİŞEHİR'E GİTMEK OLMASI GÜLÜNÇ DEĞİL Mİ ?
Hocam Konyayi övmüyorum yanlış anlaşılmasın, puanı iyi yerlere yetmeyenler için Konyanin, yazdığınız diğer yerlere göre avantajlarını söylüyorum. Yazdığınız yerlerde okuyan başkaları varsa onlar da kendilerince olduğu yerlerin avantajlarını söyleyebilir böylece tercih yapacaklar için güzel bir dayanışma yapmış oluruz. Herkesin puanı Hacettepe, Cerrahpasaya yetmiyor doğal olarak
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Etli ekmek yeme Mesnevi okuma Torku ürünleri tüketme |
Benzer içerikler
- baza nasıl kilitlenir
- tıp okumak mantıklı mı
- tus başarısı en yüksek üniversiteler
- üniversite okurken tekrar üniversite sınavına girmek
- odtü besyo
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X