Şimdi Ara

Çeki Kancası ve Muayene

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

84 model Opel ASCONA aracımızın arkasında çeki kancası var fabrika çıkışında. Geçen cuma muayeneye gittiğimde çeki kancası tescil kayıtlarına işlenmemiş şekilde ağır kusur yazıldı . Emniyete gittiğmde dosyamızda çeki kancasıyla alakalı birşey yazmadığını söyledi.Araç 15 senedir bizde ama her hangi bi muayenede böyle birşey çıkmadı ama bu sefer böyle birşey çıktı ne yapacağımı şaşırdım , çıkarttırmakta istemiyorum kancayı, bilgisi olan varmı acaba?

• Bu ceki kancasi da moda oldu ha. Gercekten kullanan var. Tamam. Ama adam aksesuar olarak takiyor arabaya iyi mi

Allahasen bakar misin suna. Sey gibi cikmis

Çeki Kancası ve Muayene

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: eren15935

Bu ceki kancasi da moda oldu ha. Gercekten kullanan var. Tamam. Ama adam aksesuar olarak takiyor arabaya iyi mi

Çeki Kancası ve Muayene

Bundan çok yokta ön tampondaki ızgaraya kılıf takma moda oldu şu son zamanlarda.

• daxtor55 D kullanıcısına yanıt
    Zaman zaman degisiyor iste araba modasida Bi ara corap gecirme vardi farlara

• sarayın masrafları baya bi tuttu örtülü ödeneğe el altından misli kaymaklı paralar harcamak için yeni kaynaklar lazım kısaca çok para lazım o yüzden böyle şeyler oluyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eren15935

Bu ceki kancasi da moda oldu ha. Gercekten kullanan var. Tamam. Ama adam aksesuar olarak takiyor arabaya iyi mi

Çeki Kancası ve Muayene

bizimkisi bu tarz değil 31 yaşında arabanın fabrika çıkışı çeki kancası

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hasoka kullanıcısına yanıt
    Onu anladim zaten. Bu yeni moda cikti bu ara usta

• Araştırmama göre en iyisi çıkartmak muayene için.
  • Merhabalar
    bizdede aynı sıkıntı var. siz çözebildiniz mi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tekinnnn

Merhabalar
    bizdede aynı sıkıntı var. siz çözebildiniz mi.

çıkarttım ve muayeneye öyle gittim
  • ruhsatta normal şartlarda çeki demiri işli olması gerekiyor. çeki kancasının yanında soket var mı orjinalinde, yani sadece araç çekmek için mi yoksa römork takılacak şekilde mi aracınızdaki çeki demiri.

90 model corolla vardı ilk aracım, arka tarafta benimde çeki demiri vardı. yanında da soket vardı tabi, soket işlemini yerine getiriyor mu diye kontrol ediyorlardı.

eğer sizde de böyleyse tespit yaptırın uygun bir zaman emniyete danıştıktan sonra. tipi kısmına çeki demirini ekliyorlar. sıkıntı yaşamazsınız bir daha.

ya da 2 senede bir sökeceksiniz mecburen çeki demirini.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.