Şimdi Ara

çekici soygunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    dün istanbul maltepede ara sokakta park yapılmaz tabelası olmayan trafiği hiçbir şekilde aksatmayan yolun sağında bir yere aracımı park ettim.Topu topu hemen yakınındaki dükkandan alışveriş yaptım ve çıktım.(süre 10dk bile değil)Çıktığımda bir baktımki aracım yerinde yok.Esnafa sorduğumda anında çekilip götürüldüğünü öğrendim!

Tabi haliyle taksiye bindim otoparka gittim 70tl bayıldım aracı geri aldım.Birde üstüne herhalde park cezasıgelecek.

Anladığım kadarıyla çekici pusuda bekliyor ve araç park ettiği an gelip götürüyorlar.

Ben bu adiliğine nasıl ve kime itiraz edebilirim? Bu soyguna biri dur demeli!

• Itiraz edebilecegin bir yer yok. Maalesef "yasal" bir soygun bu. kanunda bulunan ucu acik bir ibareden yararlanarak bu serefsizligi yapabiliyor polisler. Evimin onunde yangin muslugu girisi olan yerde park yasagi vardi, oraya park eden onlarca arac cekiliyordu, sitenin guvenligi yangin muslugunun etrafina park edilmesin diye uyarici koydu ancak cekici polisler gelip kaldirtti, ekmekleriyle oynadik tabi...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yasal soygun. Gözünüzü dört açmak gerekiyor araç çekilmesin diye.
  • Gercekten yaziklar olsun boyle bisey olamaz ya.adamlar pusuda yatip araba kovaliyorlar.

• Genelde kullandığım işlek dar uzun bir yolda duraklamanın ve park etmenin yasak olduğu trafik tabelaları var hemde 10m arayla yol boyunca ama gelin görün park halinde araçlarla dolu karsı tarafa yol vermek için kaldırama çıkıyoruz! Oradan bir tane araç çektiklerini ceza yazdıklarını görmedim cezalarda adalet maalesef genelde olmuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: airarmada

arkadaşlar merhaba
    dün istanbul maltepede ara sokakta park yapılmaz tabelası olmayan trafiği hiçbir şekilde aksatmayan yolun sağında bir yere aracımı park ettim.Topu topu hemen yakınındaki dükkandan alışveriş yaptım ve çıktım.(süre 10dk bile değil)Çıktığımda bir baktımki aracım yerinde yok.Esnafa sorduğumda anında çekilip götürüldüğünü öğrendim!

Tabi haliyle taksiye bindim otoparka gittim 70tl bayıldım aracı geri aldım.Birde üstüne herhalde park cezasıgelecek.

Anladığım kadarıyla çekici pusuda bekliyor ve araç park ettiği an gelip götürüyorlar.

Ben bu adiliğine nasıl ve kime itiraz edebilirim? Bu soyguna biri dur demeli!

Ödediğin çekici ve otopark parası birde posta ile yasak yere park cezası gelecek..hemen yazılı olarak itiraz edin..Ben yasak yere park ettiysem cezamı ödüyorum....Bu çekici ve otopark paramı bana iade edeceksiniz deyin...Çekip götürdünüz...Taksi parası verdim, otopark parası verdim..çekici parası verdim...Bu yasak yere park cezasını kabul etmiyorum...Gelin o sokakta bana park yapılmaz levhası gösterin de...Fotoğraflarını çek götür..Cezayı iptal ettirirsin...Gerekirse bir avukat tut dava aç.Kesin kazanacağın belli....Binlerce insana faydan olur..Bu soygun belki durur..

• Verdigimiz para devlete gitse gam yemicem ama o da trafik vakfina gidiyor. Bana ne trafik vakfindan ya...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kafaya göre araç çekiyorlar.
    Aksine kimse inandıramaz beni. Her gün bir kaç defa kullandığım cadde Fatih-Akdeniz caddesinde sürekli araç çekiliyor. Ancak bazı araçlar var ki sabahtan akşama kadar cadde üzerinde aynı yerlerinde park halindeler. Onlar ne hikmetse hiç çekilmiyor...
  • çekicinin önüne yatıp, arabasını indirten adam gördüm.

çekicinin seri çalıştığı, Kağıthane'ye uğrarsanız, arabanızı en olmadık yere bırakın. çünkü, Normal düzgün park edenleri çekiyorlar.
  • Yasal bile olmayan soygun bu.trafik vakfina bile kalmiyor cekici polis otopark arasinda para paylasiliyordur

• Geçenlerde tüm haber kanallarında bir haber yayınlanmıştı,
    asparagasmıydı acaba?
    http://www.sabah.com.tr/Ekonomi/2011/05/01/artik-araclar-cekilemeyecek-422482698866
  • quote:

Orijinalden alıntı: deneme1

Geçenlerde tüm haber kanallarında bir haber yayınlanmıştı,
    asparagasmıydı acaba?
    http://www.sabah.com.tr/Ekonomi/2011/05/01/artik-araclar-cekilemeyecek-422482698866

Haber tarihi olarak

Giriş Saati: 01.05.2011 11:44
    Güncelleme : 01.05.2011 11:47

yazıyor ama?
  • Geçen hafta izlemiştim haberi ama 2011 de çiktıysa daha vahim.
    demekki2 yildır kanuna rağmen devam ediyor

• resmi hırsızlık deniliyor buna. araç çekilince hadi cezayı anladık, çekici parası birde park parası alınmasının mantığını birisi bize söyleyebilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mufat

Verdigimiz para devlete gitse gam yemicem ama o da trafik vakfina gidiyor. Bana ne trafik vakfindan ya...

+1

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.