Şimdi Ara

Çekilişle 2 Tane V-MODA Kulaklık Veriyorum (ÇEKİLİŞ YAPILDI - KAZANANLAR oksiyus ve -MalcolM-X) (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
677
Cevap
0
Favori
12.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Katılım sonlanmıştır arkadaşlar, birkaç saate çekilişi kazananlar duyurulacak
  • Çekilişe katılmak istiyorum

belki çıkar kim bilir :)

edit:6 dk ile kaçırmışım birşeyler yapamazmısın? :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atarli ergen -- 31 Mart 2011; 19:11:12 >
  • Katılmak isterdim çekilişe
    Lakin deva olmaz benim gibi çilekeşe
    Hadi herkese boş şanslar
    Unutma, sazan her oyuna kanar
  • yaz benide
    çekilişe katılmak istiyorumm
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevindi42

Katılım sonlanmıştır arkadaşlar, birkaç saate çekilişi kazananlar duyurulacak

Hadi bismillah
  • Katılımın bittiğini yukarıda söylemiştim arkadaşlar:

İlk hediye olan V-MODA Spin için yaptığım çekilişi oksiyus isimli arkadaş kazanmıştır.

Not: Kazananlara mesaj atılmayacaktır. İlk mesajda 1 hafta boyunca isimleri duracak ve benimle iletişime geçmeleri beklenecektir. Eğer 1 hafta içerisinde iletişime geçilmezse yedek talihli için tekrar çekiliş yapılacak.
  • Evet arkadaşlar 2 hediyemiz V-MODA Faze için yaptığım çekiliş ise Hotspot isimli üyeye çıkmıştır. Fakat süresiz uzaklaştırıldığı için çekilişi tekrar yapıyorum.
  • İkinci yaptığım V-MODA Faze çekiliş -MalcolM-X- isimli arkadaşa çıkmıştır. Kazanan arkadaşlara hayırlı olsun. Katılımlarınız için teşekkür ederim.
  • yaaa :( çok umutlanmıştım oysa ki ula ne ballı admlarsınız yav ayrıca benim hiç kulaklığım olmadı :( yok mu bana hediye etçek olan
  • Hayırlı uğurlu olsun hocam
  • Bana bir kulaklık vermeseniz, yanımdaki gofretimi ısırır parçalarım.. Ciddiyim yaparım. Niye benim adım çıkmadı çekiliş sonucundan, ne oyunlar dönüyor burada..
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuckulteli

Bana bir kulaklık vermeseniz, yanımdaki gofretimi ısırır parçalarım.. Ciddiyim yaparım. Niye benim adım çıkmadı çekiliş sonucundan, ne oyunlar dönüyor burada..

Bu işin arkasında İsrail'in olduğundan şüpheleniyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SmyrneGe

quote:

Bana bir kulaklık vermeseniz, yanımdaki gofretimi ısırır parçalarım.. Ciddiyim yaparım. Niye benim adım çıkmadı çekiliş sonucundan, ne oyunlar dönüyor burada..

Kulaklıklar İsrail malı mıymış.

• quote:

quote:

quote:

Onu bilmiyorum ama illuminati kartlarında birebir çıktı.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ben ilgilenmiyorum ama karşıma çıkıyor şu kart zımbırtıları, ne olduğunu çözemedim araştırmıyorumda, saçmalık gibi boşa zamanı harcamak istemiyorum..

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ben ilgilenmiyorum ama karşıma çıkıyor şu kart zımbırtıları, ne olduğunu çözemedim araştırmıyorumda, saçmalık gibi boşa zamanı harcamak istemiyorum..

Öyle deme gerçekten ilginç bir konu, onca şey tesadüf olamaz diye düşünüyorum. Merak meselesi..

• Vay be hediye kazanmışızda haberimiz yok :) İnsan bir mesaj atar
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.