Şimdi Ara

Çekilişle 2 Tane V-MODA Kulaklık Veriyorum (ÇEKİLİŞ YAPILDI - KAZANANLAR oksiyus ve -MalcolM-X)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
677
Cevap
0
Favori
12.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çekiliş sonucu V-MODA Spin ürününü oksiyus isimli arkadaş, V-Moda Faze ürününü -MalcolM-X- isimli arkadaş kazanmıştır.

Not: Kazananlara mesaj atılmayacaktır. İlk mesajda 1 hafta boyunca isimleri duracak ve benimle iletişime geçmeleri beklenecektir. Eğer 1 hafta içerisinde iletişime geçilmezse yedek talihli için tekrar çekiliş yapılacak.

Evet arkadaşlar kulaklık satışlarına başladığımdan bu yana tam bir sene geçti. Bunun için bir çekilişle, şanslı iki şanslı arkadaşa sıfır V-MODA Faze ve Spin modeli hediye etmeye karar verdim. Çekiliş random.org üzerinden 31.03.2011 tarihinde yapılacaktır.

Çekilişe katılmak için, ''Çekilişe katılmak istiyorum'' vb. yazmanız yeterlidir.

Kulaklıklar hakkında gerekli bilgiyi almak için forumun mp3 bölümünü biraz araştırabilir veya dükkanımdaki ilanımda bulunan küçük incelemeleri okuyabilirsiniz.

Not 1: Bir kişinin birden fazla kere çekilişe katılması yasaktır.
    Not 2: Bu çekilişten mesaj sayısı 75 ve daha fazla olan kullanıcılar yararlanabilir.
    Not 3: 2 seneden daha fazla süredir foruma üye olanlar için 2. not bağlayıcı değildir. Fakat 25 mesajın altındaki fake hesap olma ihtimali yüksek olan hesaplar da çekilişe alınmayacaktır.
    Not 4: 13.03.2011 tarihinden sonra üye olanlar çekilişe katılamazlar.
    Not 5: Kargoyu kendim ödeyeceğim. PTT Kargo ile verdiğiniz herhangi bir şubeye gönderilir.

Bol şanslar

Çekilişle 2 Tane V-MODA Kulaklık Veriyorum (ÇEKİLİŞ YAPILDI - KAZANANLAR oksiyus ve -MalcolM-X)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sevindi42 -- 31 Mart 2011; 19:35:47 >

• Çekilişe katılmak istiyorum.

Nasip.
  • istiyorum çok istiyorum.....

çekilişe katılmak istiyorum
  • Çekilişe katılmak istiyorum. :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • çekilişe katılmak istiyorum
  • ne kadara satıyorsun bu kulaklıkları? benim de iyi bir kulaklığa ihtiyacım vardı.
  • geçenlerde sizden v-moda almıştım çok da memnun kaldım çekilişe katılmak istiyorum

edit:mesaj sayım 100 değil ama sizden daha önce vibe-II almıştım umarım çekilişe dahil edersiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rust in Peace -- 13 Mart 2011; 2:00:17 >
  • Çekilişe katılmak istiyorum
  • Çekilişe katılmak istiyorum
  • Katılmak istiyorum çekilişe .
  • O kulaklıkları istiyorum
  • Çekilişe katılmak istiyorum....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isviçreli bilim adamı -- 13 Mart 2011; 2:11:05 >
  • Kardeş çekilişe katılmak istiyorum bu arada teşekkürler
  • Bende çekilişe katılmak istiyorum.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.