Şimdi Ara

Çekilişle 2 Tane V-MODA Kulaklık Veriyorum (ÇEKİLİŞ YAPILDI - KAZANANLAR oksiyus ve -MalcolM-X) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
677
Cevap
0
Favori
12.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bende v-moda vibe II almıştım arkadaştan hala kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peavey -- 13 Mart 2011; 3:37:35 >
  • çekilişe katılmak istiyorum
  • Hocam bir yanlışlık olmasın Faze'de tabiri caizse deli gibi bas vardır ve gereğinden fazladır diyebilirim Yani genel olarak V-MODA kulaklıklarının hepsinde öyledir ama bazı arkadaşlar gerçekten çok fazla bas istiyorlar bence. Ses konusunda da çok sesli dinliyorsunuz sanırım, dikkat edin kalıcı zararlar doğurabilir.

quote:

Orijinalden alıntı: MaNgOsEr

Bu Faze kulaklıktan almıştım bende "sevindi42" nickli arkadaştan .

Kulaklık çok kaliteli ses veriyor lakin sesi çok az + bass yok denebilir

Techno-House dinleyen arkadaşlar için amman diyim .

Geri kalanında arkadaş çok hızlı göndermişti kargoyu , bass ve ses hariç hiçbir sorunum çıkmadı .

Kolay gelsin

* Çekilişe katılıcam

• çekilişe katılmak istiyorum

bu arada bence tarihi biraz daha erkene almalısın yoksa aşırı derecede fazla katılım olacaktır ayrıca yaptığınız bu davranışı tebrik ediyorum
  • Öncelikle teşekkür ederim

Tarih konusunda biraz öne aldım zaten. Önce iki ayrı çekiliş yapıp 1 hafta sonra yapmayı planlıyordum. Daha sonra iki kulaklık yapınca 2 haftada karar kıldım. Yaklaşık olarak aynı hesaba gelecek

quote:

Orijinalden alıntı: marine-gear

çekilişe katılmak istiyorum

bu arada bence tarihi biraz daha erkene almalısın yoksa aşırı derecede fazla katılım olacaktır ayrıca yaptığınız bu davranışı tebrik ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sevindi42 -- 13 Mart 2011; 3:42:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sevindi42

Hocam bir yanlışlık olmasın Faze'de tabiri caizse deli gibi bas vardır ve gereğinden fazladır diyebilirim Yani genel olarak V-MODA kulaklıklarının hepsinde öyledir ama bazı arkadaşlar gerçekten çok fazla bas istiyorlar bence. Ses konusunda da çok sesli dinliyorsunuz sanırım, dikkat edin kalıcı zararlar doğurabilir.

quote:

Orijinalden alıntı: MaNgOsEr

Bu Faze kulaklıktan almıştım bende "sevindi42" nickli arkadaştan .

Kulaklık çok kaliteli ses veriyor lakin sesi çok az + bass yok denebilir

Techno-House dinleyen arkadaşlar için amman diyim .

Geri kalanında arkadaş çok hızlı göndermişti kargoyu , bass ve ses hariç hiçbir sorunum çıkmadı .

Kolay gelsin

* Çekilişe katılıcam

Telefonun sesini full'lüyorum ona rağmen dışardan az da olsa ses duyaibliyorum ve ciddiyim Bass'ın B'si yok .

İlk zamanlarda vardı ama Burn-in olduktan sonra iyice gitti

Belki de N79'la alakalıdır

• cekilis varsa bende varim
  • Çekilişe katılmak istiyorum...
  • @MaNgOsEr

Evet player da en az kulaklık kadar etkili bu noktada. Özellikle ses miktarı konusunda şikayetinizin nedin telefonla kullanmanız olması ihtimali çok yüksek. Bir de uyumsuzluk sorununu halletmediyseniz ondan da olabilir. Burn-in olduktan sonra basda eksilme olması ihtimali düşük.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sevindi42 -- 13 Mart 2011; 3:46:09 >
  • çekilişe katılmak istiyorum.
  • yaz bakalım beni de belki çıkar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E41040413 -- 13 Mart 2011; 3:49:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevindi42

@MaNgOsEr

Evet player da en az kulaklık kadar etkili bu noktada. Özellikle ses miktarı konusunda şikayetinizin nedin telefonla kullanmanız olması ihtimali çok yüksek. Bir de uyumsuzluk sorununu halletmediyseniz ondan da olabilir. Burn-in olduktan sonra basda eksilme olması ihtimali düşük.

Uyumsuzluk sorununu halletim , o mikrofon tuşunu bantladım , ama burn-in den sonra gram olan bass'ta uçtu gitti .

Ben birde Nokia'nın bu 5800 gibi dokunmatik tel.lerle verdiği beyaz kulaklığını denedim , müthiş yüksek bir ses ve bassla karşılaştım , he ses kaliteli değil di ama bass inanılmazdı

• Başka playerlarla denemeni öneririm N79 ile alacağın sonuç kesinlikle yanıltıcı olacaktır. Faze bas ağırlıklı bir kulaklıktır ve gerçekten normal bir kulaklığa göre fazla bası vardır. Dinlediğim kadarıyla bunları söyleyebilirim.
  • Deli gibi ihtiyacım var. ÇEKİLİŞE KATILMAK İSTİYORUM
  • player'la alakası yok bence arkadaş kesinlikle kulaklığı kulağına oturtamamış dışarıdan ses alıyor ve bass yok dediğine göre başka bir ihtimal yok bana göre
  • Çekilişe katılmak istiyorum.
  • Çekilişe katılmak istiyorum
  • Çekilişe katılmak ve kazanmak istiyorum. Gerekli düzenlemenin yapılmasını saygılarımla arz ederim.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.