< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defb -- 2 Aralık 2020; 22:51:26 > |
Çekkazan/12 TL Ürker Sakız, şekerleme alımına 15 TL Opet yakıt veya 15TL n11 çeki
-
-
Market evimin altında ama 12 liralık sakız mı alacağız arkadaş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
şekerciler yunus altunbilekler ankara için iyiymiş. nev ve gimat gross da var yine ankara için. değer mi. bilemedim. o kadr şekeri napıcaz
-
alma kardeşim zorla miquote:
Orijinalden alıntı: vincent5555
Bu mesaj silindi.
her konuda böyle tipler var, tersleyeceksin mecburen
boş muhabbet yapacaklar dışarı.
istanbul anadolu yakasında her yerde var.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu Onur Perakende ile Onur Market (Özen) farklı marketler mi oluyor?
-
çağrı markette geçiyor. 10tl alt limitsiz fastpay iadesiyle kombo olur.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Melange
Market evimin altında ama 12 liralık sakız mı alacağız arkadaş2 kutu oneo alsan 12 lira yapar hocam :))
-
Şöyle düşünün. Aldığınız sakız veya şekerleme bedavaya gelecek. Bedava olsa alırım diyorsanız katılın.
Online ödemelerde geçerlidir diyor nasıl yani🙄
quote:
Orijinalden alıntı: yagmur2780
Online ödemelerde geçerlidir diyor nasıl yani🙄yanlış yazılmış büyük ihtimal, listedeki marketlerin çoğu online satış yapmıyor.
Bu veya ibaresi can sıkıcı biraz... Simdi ben opet yakit puan veya n11 çeki ne istedigime kendim karar veremiyormuyum?
güzel oldu bu , naneli bonbon şekerler kışın iyi oluyor :)) stoklarım artık
-
kendin karar veriyorsun hocam. fiş onaylanınca seçenek sunuyor
-
muhtemelen farklı, ben de çözmeye çalışıyorum tam farkı. ama haritadan marketi bulup tıklayınca o markette hangi kampanyalar olduğu yazıyor, etrafımdaki hiç bir onurda bu kampanya yok, heralde başka onur bu kampanyada yazan.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
alma kardeşim zorla mi
her konuda böyle tipler var, tersleyeceksin mecburen boş muhabbet yapacaklar dışarı. istanbul anadolu yakasında her yerde var. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X