Şimdi Ara

Çekme belgeli aracın satışı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
6.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Çekme belgeli bir aracım var. Satışta bana yalnızca noter tarafından geçici ruhsat verildi. Ben şuan pişman oldum aracı satmak istiyorum; acaba bu geçici belge satışta yeterli olur mu?

Not: Bahsettiğim geçici belge muayeneli, ruhsatı olan araçların satışında, satın alma tarihinden itibaren 30 gün içinde satış yapmak için kullanılabiliyor.

Çekme belgeli araçların satışında 30 günlük süre kısıtlaması var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Noterden araç satışı/alışı yaptığınızda size yeni ruhsatınız gelene kadar geçerli olacak olan Geçici Araç Tescil Belgesi verilmektedir. Bu belgenin geçerlilik süresi üzerinde yazar ve 1 ay geçerlidir. Bu süre içerisinde ruhsatı almadan bu belge ile tekrar alış/satış işlemi yapılabilir.
    http://www.basitteknik.com/2014/03/gecici-ruhsat-ile-arac-satisi-gecici-tescil-belgesi/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi syrialin -- 22 Mart 2017; 22:42:51 >
  • Ben aracı alalı 30 günü geçti. Aracın ruhsatı yok çekme belgeli. Bu durumda o belge ile satışı yapabilir miyim?

• Noter den size verilen gecici yol belgesinin suresi 30gundur ruhsatli olsada cekme belgeli olsada.. 30 gun gectikten sonra trafik subenizden ruhsatinizi almaniz gerekli.. sizdeki gecici yol belgesi noter satis kagidi ile trafik subeden cekme belgeli tek yaprak ruhsatinizi alip satis yapabilirsiniz..

• Sağolasın izmitli kardeşim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    araç satışı sonrası arıza
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.