Şimdi Ara

celal şengör izleyen kendini filozof sanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu ne kardeşim? bu hocanın tvdeki tartışmalarını izleyip izleyip çokbilmişlik yapmayın. tamam celal hocamıza saygımız var ama bu adamı baz alarak sözlerini paylaştınız diye niçelik taslamayın insana.

çok ciddiyim şuraya filozof diyebileceğimiz aristo ekolünden gelen biri gelse "celal hoca yandaşlarını" duman eder duman. sizi eleştirecek insan olmadığı için, etrafınızdaki karanlık sayesinde parlıyorsunuz, öyle zennediyorsunuz. lise çağındaki çocuklar 1-2 söz paylaştı diye, 3 5 cümle saçmaladı diye kendisini ilah addediyor. öyle miserable haliniz var ki yazılarınızı okurken yüzüm ekşiyor.

bilgelikte doğru yol kişilerin/kurumların/ideolojilerin peşine gitmek değildir. ya işinizi adam gibi yapın forumun hakkını verin ya da gidin başka forumlarda takılın burayı meşgul etmeyin.

• bu konuya hiç cevap gelmemesi çok ilginç
  • Celal asker kafalı adam . Analitik düşünür, zekidir ama yaratıcılık 0'dır .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: avcılarınavcısı

bu konuya hiç cevap gelmemesi çok ilginç
    Cevap veren herkesi firca manyagi yaparsan tabi kimse yazmaz..

Taslaman gibi yaratilisi evrime yamamaya calisan birini dinlemekten iyidir..

Asil alani felsefe olmayan birini neden bu kadar begeni ve elestiri merkezi haline getiriyorsunuz anlamiyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sething -- 26 Eylül 2018; 2:3:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Irishman

Celal asker kafalı adam . Analitik düşünür, zekidir ama yaratıcılık 0'dır .
    Askerler, askerlik ve asker kafası için, "Siyaset yapamazlar ya beceremezler." zırvasından sonra duyduğum başka bir zırva.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nihat Hatipoğlu vb.izleyenlerin kendini müslüman sanması gibi bişey

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kişisel yaratıcılık mumun ancak bu yaratıcılık vadeye yaygın ve Sargın bir azaba benzer.

Kişisel olarak meseleye bakış açısına gore yaratım değişkendir.

Tabiatın kuralı veya doğal seçilim fark etmez.

Salt var olurken kullandığı argumana gore mesele kişisel yaratmada doğal hal alır. Buna baba kız değişkeni diyorum.

Kızım denen bireyin yaratıcı fonksiyonun doğal olduğunu beyanı zaten babası olduğumda kızım dediğim fonksiyonla yararıma başladığım içindir.

Bu gayet doğaldır. Veya evladımsı olup yararına başladığımda ust soyun yaratıma başlamasını doğallamam anne evlat çıkarım dan dolayıdır.

• öyle miserable haliniz var ki yazılarınızı okurken yüzüm ekşiyor.

• Ciddiyim burada çoğu "kişinin" düşüncelerini bir artificial intelligent'ı olan bilgisayar çıkarabilir. Çok tekdüze, özgün değilsiniz. Basit bir algoritma bile halleder bunu. Öngörülebilirsiniz. Biri bana bunu söylese gece yatamazdım zira zihniniz bu durumda kolaylıkla etki altına girer. Sizi parmağınızda oynatırlar özgür iradem var zannesersiniz bir de bakmışsınız internetteki reklam sizi yönlendirmiş sonra burada gelmiş filozofları konuşursunuz utanmadan. Filozofların en önemli özelliği özgün olması. Mobildeyim size bu kadar zaman harcadığım yeter

• quote:

Orijinalden alıntı: avcılarınavcısı

Ciddiyim burada çoğu "kişinin" düşüncelerini bir artificial intelligent'ı olan bilgisayar çıkarabilir. Çok tekdüze, özgün değilsiniz. Basit bir algoritma bile halleder bunu. Öngörülebilirsiniz. Biri bana bunu söylese gece yatamazdım zira zihniniz bu durumda kolaylıkla etki altına girer. Sizi parmağınızda oynatırlar özgür iradem var zannesersiniz bir de bakmışsınız internetteki reklam sizi yönlendirmiş sonra burada gelmiş filozofları konuşursunuz utanmadan. Filozofların en önemli özelliği özgün olması. Mobildeyim size bu kadar zaman harcadığım yeter
    Ozgunluk tum dusunceleri anlayip ortaya cikatilabilir.

Yoktan var edilemez.

Sofpeni okumasaydi nice ortaya cikabiliirmiydi..

Yunus emre nin dedigi gibi

herkesi oku anla ama herkes olma..

Sanitim beklentin bu ama yontem konusunda ayni gikirde degiliz.

Yaniliyormiyum..

• Adamın tartışma programı yaptığını zannetmen, ve niçeyi pek sevmeyen celal şengörün izleyenlerin niçelik taslamasını beklemen, programı izlemediğin anlamına geliyor. Ve celal şengörün zaten kendisi filozofluk taslamıyor, bilim adamıyım sadece diyor.

Okumadığın, dinlemediğin, izlemediğin biri hakkında atıp tutmak ise çok ayrı bir cehalet türü. Ciddi şekilde fanboyluktan daha kötü.
  • Perceptron kullanıcısına yanıt
    Ya saçmalayıp durma. Bir zamanlar ben de müdavimiydim bu adamın kitabını bile okudum aptalı tanımak mıydı neydi. Beni kalıba sokmaya çalışıyor herife bak alnını karışlarım senin benim düşüncelerime sıfır oranda hak vermeyip beni yermek de ne? Türksün işte hayatın boyunca türk olacaksın bir gelmiş buraya gelsefe kasıyor senin neyine felsefe. Gerçeği arar filozof adam, tek doğruda takılı kalmaz

• Bu bölüme yazan birkaç kişi biliyorum, böyle yazılarını falan benzetmeye çalışıyorlar, yapmayın komik ve acınası görünüyorsunuz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.