tıp okuyanların vizyonsuz bir köylü olması
-
-
olishernandez
Görmeyeli vakit geçmişti.
-
hocam hadi savun dogruyu bu kez tıpı okuyanlar vizyonsuz değil de her konuda kahramansınız bu konuda da sizden beklerdim
-
Hayatında hiç bilgisayar açmamış gram ilgisi olmayan insanların popüler diye Ceng yazması kadar vizyonsuzca değil.
En azından bu adamlar hasta olarak da olsa en az bir defa hastaneye gitmiş, ameliyat masasına yatmıştır
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
wp grubundakiler
-
Up
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Vereceğin örneğe bak. En azından yazanlar hayatlarında bir kez dahi olsa googlea girmiş ve bilgisayarda oyun oynamıştır diye de karşılık veririm bu ahraz yanıtına karşılık...
Nickin güzel de bu yorumun üzdü bu kadar güzel bir nicke bu kadar kötü bir argüman...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben ne dediğimi biliyor muyum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Olağanüstü tespitin için teşekkür ederim, vizyonsuz bir köylü olduğumu öğrendim.
-
hayatta bir şeyi öğreneceksin güzelim..... tükürdüğünü yalamayı.... hayat öğretecek sana.... acilden içeri soktuğun o canından çok sevdiğin annen veya ileride doğacak çocuğuna o beğenmediğin köylü acil doktoru bakacak ve çok acil ameliyat yapılması gerektiği söylenecek ve o küçümsediğin başka uzman köylü doktor evinden çağırılacak. o evinden gelirken saniyeler sana saatler gibi gelecek köylü doktoru beklerken. ve o ameliyattayken köylü vasıfsız diye nitelediğin kişi senin canından çok sevdiğin anneninin kalbini elinde tutarken sen şöyle dua edeceksin "İNŞALLAH DOKTOR OKULU KOPYA İLE GEÇMEMİŞTİR ARKADAŞLARI KÜTÜPHANELERDEN ÇIKMAZKEN İNŞALLAH BU DOKTOR KENDİNİ GELİŞTİRMEK İÇİN SİNEMALAR CAFELERDE SOSYALLEŞMEMİŞTİR. İNŞALLAH KENDİSİNİ SADECE VE SADECE MESLEĞİNDE GELİŞTİRMİŞTİR. İNŞALLAH BU KONU DA "VASIF" KAZANMIŞTIR. diye dualar edeceksin.
ETME BULMA DÜNYASI.......UNUTMA BU YAZDIKLARINI....
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Hayatında hiç bilgisayar açmamış gram ilgisi olmayan insanların popüler diye Ceng yazması kadar vizyonsuzca değil.
En azından bu adamlar hasta olarak da olsa en az bir defa hastaneye gitmiş, ameliyat masasına yatmıştır |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X