Arkadaşlar yeni yapacağım makinanın işlemcisinde kararsız kaldım Bütçem sınırlı olduğu için hassas düşünmek zorundayım.Sizce hangisini alsam pişman olmam
hangi amaçla kullanıcağına bağlı ama celeron D 2.4 oc ile 3.6ya kadar gidebiliyor bu da büyük avantaj sağlıyor.
sempron da oc de celeronun gerisinde kalmaz ama. bence sempron al.
quote:
Orjinalden alıntı: Kalender
Arkadaşlar yeni yapacağım makinanın işlemcisinde kararsız kaldım Bütçem sınırlı olduğu için hassas düşünmek zorundayım.Sizce hangisini alsam pişman olmam
1.ikinci el bir athlon 2500+ barton sistem ikisini de keser atar performansta.millet s939 a terfi etmek için sistemlerini satışa çıkarıyor.ikinci el forumunu dolaş derim. 2. 0 alacaksan ille de. sempron derim ben. 3. İdare eder sistemin varsa bekle 64 bit'e zıplarsın. yüzümüzü geleceğe dönsek daha iyi
sempron celeron u yaya bırakır daima amd !
Sormaya gerek yok tabiki Sempron. Celeron'un rakibi ise Duron'dur...
sempron: fiyat performans
sempron 2500 tek kelime ile harika cafede kullanıyorum 3 aydır tek bir donma falan olmadı bende harika fiyat / perfromans olarakta
tabiki amd sempron2500......
Celeron bormali yaramaz ama D serisi güzel işlemci. Her ne kadar hiç sevmediğim preskot çekirdeğine sahip olsada ama bencede sempron bende kafem için aldım çok memnunum. Heleki 2200+ fiyat/performans ta 1 numara ama sen 2500+ al tabi benm gibi...
1.ikinci el bir athlon 2500+ barton sistem ikisini de keser atar performansta.millet s939 a terfi etmek için sistemlerini satışa çıkarıyor.ikinci el forumunu dolaş derim. 2. 0 alacaksan ille de. sempron derim ben. 3. İdare eder sistemin varsa bekle 64 bit'e zıplarsın. yüzümüzü geleceğe dönsek daha iyi
+11111111111111
arkadaşın dediği gibi yap :) 2.el garantisiz parçaları da mesaj sayısı yüksek, kimseyle kavga etmeyen, olumlu adam gibi mesajlar yazan kişilerden al... (profil den kişinin daha önce yazdığı mesajları görebilirsin, arama da yaptırabilirsin)
bence s754 sempron 2600+ al o/c ile 2.5ghz e basiyo ayrica gelecege donuk olur amd 64e terfi edebilirsin fiyati da gücün yeterse 90$
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme