Şimdi Ara

celeron 2.4 mü sempron 2500 arasında seçim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeni yapacağım makinanın işlemcisinde kararsız kaldım Bütçem sınırlı olduğu için hassas düşünmek zorundayım.Sizce hangisini alsam pişman olmam

• hangi amaçla kullanıcağına bağlı ama celeron D 2.4 oc ile 3.6ya kadar gidebiliyor bu da büyük avantaj sağlıyor.
  • sempron da oc de celeronun gerisinde kalmaz ama. bence sempron al.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kalender

Arkadaşlar yeni yapacağım makinanın işlemcisinde kararsız kaldım Bütçem sınırlı olduğu için hassas düşünmek zorundayım.Sizce hangisini alsam pişman olmam

1.ikinci el bir athlon 2500+ barton sistem ikisini de keser atar performansta.millet s939 a terfi etmek için sistemlerini satışa çıkarıyor.ikinci el forumunu dolaş derim.
    2. 0 alacaksan ille de. sempron derim ben.
    3. İdare eder sistemin varsa bekle 64 bit'e zıplarsın. yüzümüzü geleceğe dönsek daha iyi
  • sempron celeron u yaya bırakır daima amd !
  • Sormaya gerek yok tabiki Sempron. Celeron'un rakibi ise Duron'dur...
  • sempron: fiyat performans
  • sempron 2500 tek kelime ile harika cafede kullanıyorum 3 aydır tek bir donma falan olmadı bende harika
    fiyat / perfromans olarakta
  • tabiki amd sempron2500......
  • Celeron bormali yaramaz ama D serisi güzel işlemci. Her ne kadar hiç sevmediğim preskot çekirdeğine sahip olsada ama bencede sempron bende kafem için aldım çok memnunum. Heleki 2200+ fiyat/performans ta 1 numara ama sen 2500+ al tabi benm gibi...

Anakart olarakta MSI Nforce 2 önerilir
  • Hepinize teşekkür ederim Demekki sempron 2500 alacağım
  • quote:

Orjinalden alıntı: hp640c

quote:

Orjinalden alıntı: Kalender

Arkadaşlar yeni yapacağım makinanın işlemcisinde kararsız kaldım Bütçem sınırlı olduğu için hassas düşünmek zorundayım.Sizce hangisini alsam pişman olmam

1.ikinci el bir athlon 2500+ barton sistem ikisini de keser atar performansta.millet s939 a terfi etmek için sistemlerini satışa çıkarıyor.ikinci el forumunu dolaş derim.
    2. 0 alacaksan ille de. sempron derim ben.
    3. İdare eder sistemin varsa bekle 64 bit'e zıplarsın. yüzümüzü geleceğe dönsek daha iyi

+11111111111111

arkadaşın dediği gibi yap :)
    2.el garantisiz parçaları da mesaj sayısı yüksek, kimseyle kavga etmeyen, olumlu adam gibi mesajlar yazan kişilerden al... (profil den kişinin daha önce yazdığı mesajları görebilirsin, arama da yaptırabilirsin)

• bence s754 sempron 2600+ al o/c ile 2.5ghz e basiyo ayrica gelecege donuk olur amd 64e terfi edebilirsin fiyati da gücün yeterse 90$
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.