Şimdi Ara

ÇELİK KAPI ALIRKEN NELERE DİKKAT EDİLMELİ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Byler celik kapi alcamda neye dikkat etmek lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çelik olmasına

• Baltayla yarılabilenler makbul diyorlar.

• MegaWindows kullanıcısına yanıt
    Tşklr konu kapanabilir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • altınolukta 20 seneye yakındır çelik kapı üzerine çalışıyoruz. öncelikle içi boş mu değil mi ona bakmanız lazım iyi bişey arıyorsanız orta sınıf kapıların çoğunda içine strafor kullanılıyor. cam yünü olan da var bulunduğunuz yerde o markayı satan bayi varsa reklam olmasın diye söyleyemiyorum içi cam yünü olanı tercih edin. sac kalınlığı 12mm'den fazla olmasına dikkat edin kapı açılıp kapandıkça tok ses gelmesi gerekiyor kapatınca sallanma sesi gelmesin. kilitleri en kötü monoblok 3 kez kilitlenen olmasına dikkat edin. bütçenize göre kancalı kilitler var kilitleyince L şeklinde altlı üstü karşılığın içine geçiyor. eğer mdf giydirmeli alacaksanız üzerindeki desenlerin krom olmasının zararı olmaz sudan güneşten zarar görmüyor parlak yerler. eğer yeriniz direk güneş alıyorsa komple çelik olan kapılara yönelin.
    bahsettiğim kapılar şuan 1000+lira net fiyat yok yani bende bikaç aydır sektörden uzağım. en ekonomik olanlar bile 600-700 aralığında şuan çivi kilitli içi boş yazlıklarda kapı olsun da denilen türden.
    açıklayıcı şekilde yazdım ama inşallah csb değildir

• ucuz alma ortalama 700 tl lık al
    renk model begen kılıt seklıde ya cıvı kılıt yada monoblok olcak

cıvı kılıt 100 tl daha ucuzdur ve seklı ınce uzun tarzıdır.monoblok ıse 100 tl pahalı olup seklı yuvarlak olur

ben olsam monoblok alırdım yuvarlak kılıt ust ve alt olsun...kapı arkasında ıse emnıyet kılıdı olsun

gerısı onemlı degıl.hırsız balyozla testere ıle gezmıyor..genellıkle kayserıde uretılıp bayılere gonderılır modeller heryerde aynı olur
    bır kac ay once epey arastırıp taktırmıstım.hatta ustaya yardımda ettım..2 saatte takılıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Djarum Menthol

altınolukta 20 seneye yakındır çelik kapı üzerine çalışıyoruz. öncelikle içi boş mu değil mi ona bakmanız lazım iyi bişey arıyorsanız orta sınıf kapıların çoğunda içine strafor kullanılıyor. cam yünü olan da var bulunduğunuz yerde o markayı satan bayi varsa reklam olmasın diye söyleyemiyorum içi cam yünü olanı tercih edin. sac kalınlığı 12mm'den fazla olmasına dikkat edin kapı açılıp kapandıkça tok ses gelmesi gerekiyor kapatınca sallanma sesi gelmesin. kilitleri en kötü monoblok 3 kez kilitlenen olmasına dikkat edin. bütçenize göre kancalı kilitler var kilitleyince L şeklinde altlı üstü karşılığın içine geçiyor. eğer mdf giydirmeli alacaksanız üzerindeki desenlerin krom olmasının zararı olmaz sudan güneşten zarar görmüyor parlak yerler. eğer yeriniz direk güneş alıyorsa komple çelik olan kapılara yönelin.
    bahsettiğim kapılar şuan 1000+lira net fiyat yok yani bende bikaç aydır sektörden uzağım. en ekonomik olanlar bile 600-700 aralığında şuan çivi kilitli içi boş yazlıklarda kapı olsun da denilen türden.
    açıklayıcı şekilde yazdım ama inşallah csb değildir

Cok tesekkur ediyorum hocam dediklerinizi not aldim bi tanidik varhttp://www.kiliclarcelikkapi.net burdan almayi düşünüyorum umarim sağlamdır

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.