Arkadaslar bu aralar telefon alicam. Para çokta sorun değil ama nekadar ucuz okadar iyi kime sorsam iphone veya galaxy s2 diyo tabi htc xe flanda var ama kimse blackberry demiyo blackberry kullanicisinida sorunca salakmisin iphone ne lan blackberry varken diyo ve sonuc ihtiyaca göre değişire geliyo.ben isteklerimi soliyim ona göre bi çözüm bulalim
-oyle oyun moyun onemli degil ssadece yolda yururken aklima bisi geldiginde veya bisi merak ettigimde internete hizli girip bakabiliyim ayni zamanda cebimden cikardigimda bi karizmasi farkli bi cekiciligi olsun bu yuzden samsung cok kotu geliyo bana 200liralik modeliyle 1000 liralik modeli ayni tipte ve blackberry bu konuda baya iyi patron telefonu ayagna iyi prim yapiyo iphone 4e bakinca ulan herkezde ayni tel olmazki coluk cocuk ana baba herkezde ayrica klavye olayi blackberryi cok one tasiyo
Ama herhangi bi foruma yaziyim 2000liram var ne aliyim ipone s2 sensation xe flan kimse blackberry demiyo neden 9900 yani yeni bold almiyim tum ihtiyaclarimi karsiliyo mailler hizli internet sörfte iyi karizma konusunda ne iphone ne s2 alayini harcar kamerasi ortalama ustu ki benm icinde cok olemli degil kamera klavyesi var catir catir yaz dokunmatikte oldukca iyymis oyle diyolar Ayrica donanimida baya iyiymis 1.2gz flan evet istedigim ozellikler blackberrynin en eskilerinde bile var ama sekilciyimde son modellerden olmali.
Asil soruya gelicek olursak neden bana en iyi gelen tel9900 olurken kimse adindan bile bahsetmiyo iphone s2diye bagiriyo nasil çelişki bu?