Şimdi Ara

Celsius; Hava Sıcaklığını Notification (Bildirim) Olarak Gösteren Yazılım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ekran görüntüleri için http://appdelisi.net

Garip ama sabah uyanır uyanmaz ilk işim iPhone aplikasyonlarından gün içinde havanın nasıl olacağına bakmaktır. Sadece ben değil bir çok kişi iPhone ve iPad için hazırlanmış hava durumu yazılımlarını kullanıyorlar. Celsius benzeri aplikasyonlardan bir adım öne çıkmak için platformun nimetlerinden faydalanmış. Yazılım notification (bildirim) olarak anlık sıcaklığı gösteriyor!

Celsius ’da bugün ve önümüzdeki 10 günün hava durumunu bulmak mümkün. Hava durumu deyince aklınıza sadece sıcaklık ve yağış gelebilir. Fakat aplikasyonda UV indeksi, rüzgar şiddeti ve yönü, nem ve basınç bilgileri gibi bir çok detaylı bilgiye ulaşmak mümkün. Genel durum dışında 3 saatlik dilimler halinde de tahmini havayı görmek mümkün.

Verdiği tüm sayısal verilerin dışında ayrıca Cloud Radar (Bulut Radarı) ile bulutların hareketlerini harita üzerinde izleyebilirsiniz. Ayrıca Temperature Map (Sıcaklık Haritası) ile ise de ısının yine harita üzerinde dağılımını görebilirsiniz. Bu iki haritasal veri önümüzdeki 24 saat için sunuluyor.

Yazılımı kullanarak bulunduğuz noktanın isterseniz anlık isterseniz de gelecekteki 5 gün için hava durumunu sosyal medya ağlarında paylaşabilirsiniz. Örneğin güneşli bir İzmir gününü twitter üzerinden takipçilerinize iletebilir ya da facebook üzerinden arkadaşlarınıza nazire yapabilirsiniz.

Detaylı hava durumu tahmini, bulut radarı ve sıcaklık haritaları ile tüm meteoroloji merakınızı doyuracak bu yazılım ayrıca başka hiçbir aplikasyonda bulunmayan anlık sıcaklığı bildirim olarak, aplikasyon ikonunun köşesinde vermesi ile de kişisel favorim oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi appdelisi -- 3 Mayıs 2011; 10:25:31 >

• weathericon'un yerine gecti. gercekten de cok iyi bir program, hem uydu goruntusu hem anlik sicakli, basinc, saatlik degisimler.. ne kadar hava durumu programi varsa sildim bu kaldi tek.
  • Nerden indiriyoruz arkadaşlar?
  • İsmi Celsius olacak. Celcius olarak bir program yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: myfranco
    İsmi Celsius olacak. Celcius olarak bir program yok.

Evet hocam appstoreda aratinca cikmiyor celcius,celsius olmasi lazim
  • iPhone'un kendi içindeki dahili hava durumu raporu daha iyi bence gerek yok ekstra uygulamalara arkadaşlar birde meteoroloji merkezinde çalışan arkadaşım iphone ve ipad için ücretsiz uygulama yapıyoruz mayıs sonu haziran başı app store'da olacak dedi o zaman bakın bende indiririm aplikasyonu ama şu anda en stabil ve bence en iyisi iphone ile birlikte gelen hava durumu aplikasyonu ...
  • Vaay simdi farkettim saat saat tahmini sicakliklar var,ve mevcut sicakliklari facebookta paylasabiliyorsunuz
  • bende ipad 2 icin bu programi satin aldim , normalde 0.79 cent ama ekstra yagmur uydu haritasi özelligi falan yüklemek isterseniz bir 0.79 cent daha ödemelisiniz , ben yagmur radarinida yükledim , ama su ana kadar yagmur konusunda hic dogru sonuc vermedi :( ama direk ana ekranda programa girmeden sicakligi göstermesi güzel.
  • Notification olayi iyiymis hemen indiriyorum.tesekkurler
  • quote:

Orijinalden alıntı: realbrutal
    Notification olayi iyiymis hemen indiriyorum.tesekkurler

Notiication olayini begenmedim ben surekli notification geliyor sicaklik degisti diye her ekrana baktigimda o uyariyi goruyorum bende kapadim notification ozelligini:)
  • bu programmı arkadaşlar ?

• quote:

Orijinalden alıntı: wildermess
    bu programmı arkadaşlar ?

Evet program bu dostum
  • Gerçekten de güzel bir yazılım. Detaylar çok iyi.
    İşim gereği saatlik raporlar benim için önemliydi. Paylaşım için teşekkürler.
  • Bende simgede sicaklik cikmiyor.notificationda gelmiyor.crackli uygulama oldugu icinmi acaba? Bildirimler acik
  • sonra da widget a ne gerek var diyip kendinizi kandırıyorsunuz
  • quote:

Bende simgede sicaklik cikmiyor.notificationda gelmiyor.crackli uygulama oldugu icinmi acaba? Bildirimler acik

Notification ayarini programin icinden yapiyorsun hocam
  • sabah kalktıgımda yurtta benimde ilk işim hemen TWC ye bakmak oluyor
  • herşey güzelde keşke Türkçede olsa tam olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: AhmedKaymakcı

quote:

Bende simgede sicaklik cikmiyor.notificationda gelmiyor.crackli uygulama oldugu icinmi acaba? Bildirimler acik

Notification ayarini programin icinden yapiyorsun hocam

ekrandaki gibi yaptım ayarları.notificationlar burda açık değilmiş.bakacağım gelecekmi.ama ana ekranda bir şey görünmüyor.derece falan.bu şekilde değilmi ayarlar başka bir şey yapmama gerek varmı?

• Programin guncellemesi cikmistir arkadaslar
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.