Şimdi Ara

Cem Küçük: BBC Türkçe bizi keklemiş, onu anladık! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
2.567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: captain_turkiye

Kendine söyledin herhalde. Çünkü gerçekler zoruna giden görüldüğü gibi sensin. Senin gözlerini açmanı isterdim ama zor görünüyor.
    Yurt disindan gelen, kasitli ve kotu niyetli propaganda haberleri savunacak hale gelmedim henuz. Allah bu durumdan korusun beni de, ulkesini seven herkesi de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Balraos

Yurt disindan gelen, kasitli ve kotu niyetli propaganda haberleri savunacak hale gelmedim henuz. Allah bu durumdan korusun beni de, ulkesini seven herkesi de.

Alıntıları Göster
    Amin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Balraos kullanıcısına yanıt
    Senin ne hale geldiğini konularda görüyoruz. Allah korusaydı şimdiye kadar korurdu.
  • quote:

Senin ne hale geldiğini konularda görüyoruz. Allah korusaydı şimdiye kadar korurdu.
    Allah beni korudu ki objektif bakiyorum olaylara. Devletimi kotulemiyorum surekli. Bunu yapanlar utansin.
  • bu konuda her iki taarfada güvenilmez o ozaman koysaydın ozaman habere kadının şatafatlı hayatını...
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt

yazımı geri alıyorum alın size fap fakir vatandaş..yemeyin yahu...
    takvim.com.tr
    BBC'nin algı opersayonu elinde patladı! Fatma Çetinkaya’nın evine 5 maaş girdiği ortaya çıktı!
    https://www.takvim.com.tr/galeri/guncel/bbcnin-algi-opersayonu-elinde-patladi-fatma-cetinkayanin-evine-5-maas-girdigi-ortaya-cikti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 24 Şubat 2020; 19:2:49 >

İşte korumamış ki objektiflikle alakan yok. Allah kimseyi hükumeti savunmak için her eleştiriyi devlet düşmanlığı olarak görmek ve bu uğurda her türlü şeyi yapabilecek durumuna düşürmesin.
  • quote:

İşte korumamış ki objektiflikle alakan yok. Allah kimseyi hükumeti savunmak için her eleştiriyi devlet düşmanlığı olarak görmek ve bu uğurda her türlü şeyi yapabilecek durumuna düşürmesin.
    Gozlerini ac biraz.
    takvim.com.tr
    BBC'nin algı opersayonu elinde patladı! Fatma Çetinkaya’nın evine 5 maaş girdiği ortaya çıktı!
    https://www.takvim.com.tr/galeri/guncel/bbcnin-algi-opersayonu-elinde-patladi-fatma-cetinkayanin-evine-5-maas-girdigi-ortaya-cikti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Balraos -- 24 Şubat 2020; 18:4:42 >

Evet haklısın bu senin çok objektif olduğunu, hükumete gelen her eleştiriye ülkenin gerçeklerini gösterenlere "devlet düşmanı" demediğini gösteriyor.
    haha kaçıp konuşmak
  • quote:

Orijinalden alıntı: melek12345

haha kaçıp konuşmak
    İktidar değişsin de nasıl olursa olsun diyorsun yani?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Evet haklısın bu senin çok objektif olduğunu, hükumete gelen her eleştiriye ülkenin gerçeklerini gösterenlere "devlet düşmanı" demediğini gösteriyor.
    Yalan habere itibar eden sizsiniz. Ben asla bir partiyi savunmadim. Yarın bir gün iktidar değişir başka parti gelir. Yanlışa yanlış deriz. Sorun yok. Sizin derdiniz başka. Başarısız olan suçu devlete atıyor. Bunu bilmiyoruz sanki.

? ne alaka
    neyse
    Yahu burada senin ve senin gibilerin nelere inandığını, neler yazdığını biliyoruz. İşsizlik, açlık, yoksulluk gibi konularda devletin ne suçu var diye çabalamadın mı mesela?

Öyle bir partiyi savunmasaydın her hükumeti eleştirene, gerçekleri söyleyene "devlet düşmanı, derdiniz başka" der miydin? Samimi söyle bakalım.
  • quote:

Yahu burada senin ve senin gibilerin nelere inandığını, neler yazdığını biliyoruz. İşsizlik, açlık, yoksulluk gibi konularda devletin ne suçu var diye çabalamadın mı mesela?

Öyle bir partiyi savunmasaydın her hükumeti eleştirene, gerçekleri söyleyene "devlet düşmanı, derdiniz başka" der miydin? Samimi söyle bakalım.
    Calismazsan işsiz kalırsın. Yemek bulmaya Calismazsan aç kalırsın. Kim derse ki ben açım. Yalan söylüyordur. Sokağa çıkıp açım dese yemek bulur.

Bak işte, objektif olsan, hükumeti ölümüne savunmasan şu mesajı yazar mıydın? Yoksa hangi ülkede yaşıyor olursan ol hayattan bu kadar uzak olman imkansız.
    Evet köpek gibi çalışıp 3 kuruş alınca vasıfsız insan suçlu. Unutma bu ülkenin işçiye de, mühendise de doktora da çiftçiye de ihtiyacı var ama siz bunu anlamadığımız için ve insanları 3 kuruşa mecbur bıraktığınız için sizinle kavga ediyoruz.

• quote:

Bak işte, objektif olsan, hükumeti ölümüne savunmasan şu mesajı yazar mıydın? Yoksa hangi ülkede yaşıyor olursan ol hayattan bu kadar uzak olman imkansız.
    Bana devlet yüzünden yapamadığın tek bir şey söylesene?

• quote:

Orijinalden alıntı: samuray_x

Evet köpek gibi çalışıp 3 kuruş alınca vasıfsız insan suçlu. Unutma bu ülkenin işçiye de, mühendise de doktora da çiftçiye de ihtiyacı var ama siz bunu anlamadığımız için ve insanları 3 kuruşa mecbur bıraktığınız için sizinle kavga ediyoruz.
    Arkadaşım kimse benimle kavga etmiyor, biraz kendi kendine kavga ediyormuşsun gibi geliyor bana. Sosyal medya yüzünden herkes kendini kral sanıyor padişah sanıyor. İşçi, işçiliğini biliyor mu? Sanmıyorum.

Yani diyorsun ki Avrupadaki devletler ile Türkiye aynı sadece kişisel şeyler farklı, öyle mi? Bunu derken yurt dışında olduğunu da unutma.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.