< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Araştırmayı Sabah Gazetesi yapmış.
Sonuç: Kadın Markalı gözlük takıyor, o zaman geçinemiyorum demesin ![]() |
Sen ülkeni değil hükumetini düşünüyorsun. Bu konuda da her şeyi yapmaya hazırsın, şu mesajında da görüldüğü gibi.
|
BBC, DW gibi plartformlar kasitli olarak yanli haber yapiyorlar. O videolara baktigin zaman cok uc, radikal ve yeri geldiginde aleni yalan ornekleri gosterip Turkiye kotu imaji vermeye calisiyorlar. BBC bunu baska ulkere kasitli olarak yapiyor zaten. Sasirtici degil. Hatta Rusya'ya bir ekibi gittigi zaman KGB adamlari takip edip surekli cekim yapmalarina engel olmaya calistilar. Daha once yaptiklari bir olay. Aslinda bunu yapmalarina gerek bile yok. Bunu seve seve, hicbir bedel almadan yapmaya hazir bir suru vatandasimiz var ne yazik ki.
|
No SS No Guven Cem. Yazacagina iki fotograf koysan daha kolay olurdu herkesin isi
![]() |
Ulkemi hicbir yer ve sartta ne kucuk dusurdum ne de buna izin verecek davranislarda bulundum. Sizlerin yaptigi muhalefet ya da elestiri degil acik dusmanlik kusura bakmayin. Osmanli doneminde ulke isgale ugradigi zaman askerlere evini acan, karisini, kizini begendiren kisilerden bahsettikleri zaman cok yabanci gelirdi, sacma bulurdum. Simdi ne demek istediklerini cok iyi anliyorum. Zamani geldiginde herkesin hesabi kesilir merak etmeyin.
|
Kesin tutmuyorsundur, kesin eskiden chplisindir. O yüzden ölümüne akpyi savunup, devamlı muhaliflere laf atıyorsun değil mi?
![]() |
ah be yandaş medya hepiniz kraldan çok kralcısınız. yarın iktidar chp olsa hepiniz evinize bile ismet inönü portresi asarsınız ve instagramda paylaşırsınız. iktidar hdp olsa her yerde biji serok diye dolanırsınız. bu ülke krallardan değil kralcılardan çok çekti
|
Mesela o vatandaşlardan biri de sensin değil mi?
|
|
|
|
|
|
|
|
|