Şimdi Ara

Cem Küçük: BBC Türkçe bizi keklemiş, onu anladık! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
2.567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • O zaman ne diyoruz kriz mriz yok hepsi manipülasyon. Allah affetsin kandırıldık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • haber dogru, bu algıcı aktrolleri kale almayın, kaynak zaten takvim be sabah kadın emekçi temizlikçi, düğüne gittiği ya da temizliğe gittiği evlerde selfie çekmiş, zaten resimlerin çoğu aynı gün
  • Balraos kullanıcısına yanıt
    Hangi ülke nin vatandaşi oluyor sunuz hocam? Çocuk lazimsa hazir vatandaş olmadan benide alabilirsiniz uslu dururum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-EA6F8F78B

Hangi ülke nin vatandaşi oluyor sunuz hocam? Çocuk lazimsa hazir vatandaş olmadan benide alabilirsiniz uslu dururum
    Togo cumhuriyeti

• Serpme kahvaltı yapmış (20 liralık yerde var 120 liralıkta)
    Çakma rayban gözlük (50 lira)
    Temizlik için gittiği villa vb yerlerde resim (telefonu en fazla 8 mp gündüz çekim hepsi değeri 300-500 tl )
    Yatta resim ve videolar düğün,kına vb için kiralanmış yer sadece davetli olarak gidilmiş.

Ben takvim,sabah gazetesine ikna oldum 17 maaş alıyor bencede
  • quote:

Orijinalden alıntı: runeterra

Valla kimse kusura bakmasın.

Vatanda geçen gün xbox kolu indirime girdi 10 dakika içerisinde kaç stok vardı bilmiyorum ama bitti yani

Migrostan alışveriş yaparım her hafta sonu tıklım tıklım.

Damat ürünlerini severim keza oda aynı şekilde gayet insanlar alışveriş yapıyor.

Aracıma benzin alıcam beşiktaş civarında ki benzincilere ne zaman gitsem sıra bekliyorum.

Madem bu kadar insanlar fakir geçinemiyor o zaman genel giderler hariç herkes kıssın yani.

Bir dönem yunanistanın yaptığı gibi.

Ben bunları gördükçe kimse bana kriz var şu var demesin yani.
    Millette zaten malum aşırı refahtan ne yapacağını bilmiyor zevk ve yeni tadlar için intihar ediyor kuyruklarda bekliyor.
  • bu da mı yalan çıktı,
    muhalefet mdyası sürekli yalan haber yapıyor, valla bu kadar yalanı nasıl yiyorsunuz anlaşılır gibi değil.
  • Şehmistan kullanıcısına yanıt
    İtibarımızı gısganüyürler. Bah ne kadar zenginiz...

Cem Küçük: BBC Türkçe bizi keklemiş, onu anladık!

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Vay bee düşünsenize ; BBC 80 milyonluk ülkede geçim sıkıntısı yaşayan birini bulamamış yalan haber yapmış. Komiksiniz lan

• 40 IQ'luk yazı. Adam sırf sosyal medya hesabına, yediği yemek fotoğrafına bakarak tespit sıçmış. Sosyal medya dediğin şey zaten insanların kendilerini olmadıkları gibi gösterdikleri, gösteriş meraklısı özenti hallerini sergiledikleri yer. Bu yandaşlar neden bu kadar vasıfsız. Yandaşlık yapacaksın bari daha profesyonel işler çıkar, bu ne amatörlüktür.

• quote:

Orijinalden alıntı: runeterra

Valla kimse kusura bakmasın.

Vatanda geçen gün xbox kolu indirime girdi 10 dakika içerisinde kaç stok vardı bilmiyorum ama bitti yani

Migrostan alışveriş yaparım her hafta sonu tıklım tıklım.

Damat ürünlerini severim keza oda aynı şekilde gayet insanlar alışveriş yapıyor.

Aracıma benzin alıcam beşiktaş civarında ki benzincilere ne zaman gitsem sıra bekliyorum.

Madem bu kadar insanlar fakir geçinemiyor o zaman genel giderler hariç herkes kıssın yani.

Bir dönem yunanistanın yaptığı gibi.

Ben bunları gördükçe kimse bana kriz var şu var demesin yani.
    dünya batsa pek beşiktaşa pek kriz uğramaz zaten sen venüzeallada ,iranda elit yaşayan çok para kazanan harcayan yokmu sanıyon...yeminle koyu akplisi ayrı dert chplisi ayrı dert...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 26 Şubat 2020; 13:49:39 >

• kerimcem K kullanıcısına yanıt
    Ahahaha

Valla haklısın :)

Millet domatese 2 tl öderken biz 8 tl veriyorduk hala 8 tl 😂😂😂 tabi bir çok örnek var.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sabah gazetesini ailece çok seviyoruz.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.