< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lolobayram -- 9 Aralık 2019; 20:44:37 > |
Cem Uzan Kimdir ? Kaybettiğimiz Başbakana Dönüp Bir Bakıyoruz
-
-
imar bankasında on binlerce kişiyi mağdur edip yurtdışına kaçan suçlu değil mi bu? Ha evet oymuş -
bu baya baya zenginmiş -
Parti kurmak yerine chp yada iyi partiden aday olsa daha çok oy alabilir
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
kendisi bu saatden sonra siyasete atilmaz ülkeye doncegini pek sanmiyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ülke, Cem Uzan'dan bile medet umacak duruma gelmişse, bir durun düşünün.
"Yitik Başbakan adayına yakından bakıyoruz" diyerek, dalga geçmek kolay
amerikayı dolandıran adam diye oy verilmişti
motorola yı unutmadı kimse -
Tırla ülkeden para kaçırmıştır. Bankası yüzünden intihar edenler olmuştur.
Zamanında, pek çok kişiye ait video kayıtlarından oluşan gizli bir arşivi olduğu söylenir.
Tabi tüm bunları yaparken, zamanın iktidarları içinden yardakçıları mutlaka olmuştur.Kimseye tek başına o kadar parayı yedirmezler. -
Gelsin yeni parti kursun parti teşkilatında çalışırım.
Ben adamın zekasını ve vizyonunu seviyorum.Tek hatası Tayyipin karşısına tek başına ve erken dikildi. Bekleyip tam tökezlediklerinde arkasına destek alıp dikilse akepe çoktan bitmişti.
Adama dolandırıcı diyorsunuzda olmayan siyasetçi mi var bu ülkede herkes menfaat peşinde.Eski bir belediye başkanı var başkentin yarısı adamın...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaxPayne87 -- 10 Aralık 2019; 1:2:45 >
Eskinin hırsızı dır
AKP haberlere baslattiysa geliyor Cem Uzan. Bakalim pesinden ne kadar gerizekali gidecek. -
bu adamın elinin altında o dönem siyasetçilerinin kendi gönderdiği sermayelerle çekilmiş sağlam video kaydı olduğu söylenirdi bu yüzden her dediğini yaptırırdı ne kadar doğrudur bilmem öyle anasının gözü adamdı. yeşim Salkım la telefon konuşması kaydı efsanedir. yeşim Salkım bu konuşmayı bana bişey olursa delil olsun diye kaydedip saklamıştı sanırım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sioux -- 10 Aralık 2019; 2:24:15 >
millet akpden o kadar bıktı ki medet umulan insanlara bak; cem uzan, ahmet davutoğlu, ali babacan.
cem uzan geri gelirse akpnin adamı olarak geri gelir, ali babacan fetocu falan diyordu geçen zaten -
Emre Çetin İzletiyoutubeDeğişen Ne? Cem Uzan'ın Genç Parti Kongre Konuşmasıhttps://www.youtube.com/watch?v=ld2sSyF57Ls
-
..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murtazagil -- 6 Temmuz 2024; 20:1:49 > -
Gel kurtar bizi başkan bi de seni deneyek
O zamanları iyi hatırlıyorum. Adam İmar Bankasının içini boşaltmış hatta villasında ki havuzunun altında kontör kartları çıkmıştı.
Bu millet nedense dolandırıcıları seviyor.
-
Dolandırıcı dediğiniz adam bugünün siyasetçilerinin yanında melek kalır. Bu adam çalmaz ki. Zenginlik içinde büyümüş herşeyi yaşamış. Böylelerinden değil sonradan görme olan fakirlerden korkacan. Çünkü onların gözü doymaz. Öyle fakiri alıp devletin başına getirirsen ne gözü doymayan sülalesi biter ne de kendi aç gözlülüğü.
-
12 yaşımdayken (yıl 2002) oy kullanma hakkım olsaydı kesinlikle bu adamın partisine oy verirdim. Ve aradan yıllar geçmiş olsa da bu kararımdan hiç pişmanlık duymazdım.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Ülke, Cem Uzan'dan bile medet umacak duruma gelmişse, bir durun düşünün.
"Yitik Başbakan adayına yakından bakıyoruz" diyerek, dalga geçmek kolay |
Dolandırıcı dediğiniz adam bugünün siyasetçilerinin yanında melek kalır. Bu adam çalmaz ki. Zenginlik içinde büyümüş herşeyi yaşamış. Böylelerinden değil sonradan görme olan fakirlerden korkacan. Çünkü onların gözü doymaz. Öyle fakiri alıp devletin başına getirirsen ne gözü doymayan sülalesi biter ne de kendi aç gözlülüğü. |
Benzer içerikler
- gss forum
- sözcü tv digiturk"te neden yok
- yossi kohen kadir mısıroğlu
- dream games maaş
- muhalif gazeteler hangileri
- byd modelleri
- cep telefonu operatörleri
- imei kayıt ücreti
- yeni tesis özel iletişim vergisi nedir
- byd seal fiyat
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X