Şimdi Ara

Cem Yılmaz | CM101MMXI FUNDAMENTALS [2013] (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.100
Cevap
4
Favori
84.426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ZEUS__

bir tat bir dokunun üzerine çıkamadı bir türlü, çıkılmazda onun üzerine. bir tat bir doku beyin hizasındaydı, ikincisi ile koltuk altına indi, bu gösteri ile bel altına indi. bel altına da iyiden iyiye bulaşarak tabağın kenarlarını sıyırıyor bu alandaki. arada 3-5 espri var güzel. dvdscr nete düşmüş ancak silen silene. ne paragöz adam. sırf nettekileri sildirmek için maaşlı adam tutmuş belli ki. 2 ay önceye kadar arada açar bir tat bir dokuyu izlerdim tekrar tekrar. ancak bunu nette izledim ve yetti. bi daha izleyeceğimi sanmıyorum.

harbiden bu dvdscr yi nasıl sildirmiş torrent sitelerinden?
  • teknoloji , özellikle cep telefonu hastalarına fena dokundurmuş... bu sefer konular genelde böyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaatliBomba

quote:

bir tat bir dokunun üzerine çıkamadı bir türlü, çıkılmazda onun üzerine. bir tat bir doku beyin hizasındaydı, ikincisi ile koltuk altına indi, bu gösteri ile bel altına indi. bel altına da iyiden iyiye bulaşarak tabağın kenarlarını sıyırıyor bu alandaki. arada 3-5 espri var güzel. dvdscr nete düşmüş ancak silen silene. ne paragöz adam. sırf nettekileri sildirmek için maaşlı adam tutmuş belli ki. 2 ay önceye kadar arada açar bir tat bir dokuyu izlerdim tekrar tekrar. ancak bunu nette izledim ve yetti. bi daha izleyeceğimi sanmıyorum.

torrentlere kadar sildirmiş mi bilmiyorum. film sitelerinin pek çoğuna yüklenmiş ancak çoğundan silinmiş. o kadar film arasından bir tek bununki fikir sanat muhabbetine başvurulduğu için silinmiş. oturup kendi mi tek tek şikayet etti acaba ya da abisinin işi yok diye takılıyordu, herhalde abisine verdi bu görevi

• Bugün gittim okadar abartılacak birşey yok ama yinede güzle 7/10
  • Plüton esprisi güzel

Sen dön sen dön, ama biraz açıktan al
  • bu gösterisi inanılmaz hızlıydı. bir anda başladık gülmeye derken en son yanaklarımın ağrısından tepki verememeye başladım. dvd rip çıksın parça parça izlerim.

diğerlerine nazaran bence en iyi gösterisi buydu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sayyadkn

bu gösterisi inanılmaz hızlıydı. bir anda başladık gülmeye derken en son yanaklarımın ağrısından tepki verememeye başladım. dvd rip çıksın parça parça izlerim.

diğerlerine nazaran bence en iyi gösterisi buydu.

ben ilk duyduğumda,dvdscrden önce, baya bi gülmüştüm.milletde geberiyodu gülmekden.hakkatten bi dvd bd bişeyler çıksada izlesek bi daha
  • http://youtu.be/nH4fDPGBeh0
    çaktırmadan :D
  • cem yılmaz yine döktürmüş
  • Beyler acil linki var mi yollayin :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nete düşmüş beyler bayada kaliteli
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darthblast

• Sonunda izledim bugün fakat trailerdaki o kitap espirisini bulamadım şimdi dvdscr i izledim orda da denk gelmedim fakat bir çok yeni espiri var hepsi on numara

DVD yi 4 gözle bekliyorum daha çok görmediklerimiz var gibi
  • 2.30 saatlik videosunu izledim kitap espirisini bulamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: destroy00

quote:

Orijinalden alıntı: freakofnature

quote:

Orijinalden alıntı: Darthblast

Ben inanmıyorum hocam bu malın cem yılmazdan fazla izlenmiş olabileceğine

Aynen be dostum filmin fragmanından belli filmin ne olduğu birde izlemeye gidiyolar

• quote:

Orijinalden alıntı: lakers45

Sonunda izledim bugün fakat trailerdaki o kitap espirisini bulamadım şimdi dvdscr i izledim orda da denk gelmedim fakat bir çok yeni espiri var hepsi on numara

Kitap esprisi sinemadaki oyununda yok. Benim düşüncem orjinal DVD sinde, sinemada olmayan ek bölümler olacak herhalde...

• quote:

Orijinalden alıntı: DarkEternal

quote:

Orijinalden alıntı: lakers45

Sonunda izledim bugün fakat trailerdaki o kitap espirisini bulamadım şimdi dvdscr i izledim orda da denk gelmedim fakat bir çok yeni espiri var hepsi on numara

Kitap esprisi sinemadaki oyununda yok. Benim düşüncem orjinal DVD sinde, sinemada olmayan ek bölümler olacak herhalde...

Netteki dvdscrn de var bi kaç sahne sinemada olmayan. Toplam 10 dk daha fazla sanırım gösteri.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SaatliBomba

quote:

torrentlere kadar sildirmiş mi bilmiyorum. film sitelerinin pek çoğuna yüklenmiş ancak çoğundan silinmiş. o kadar film arasından bir tek bununki fikir sanat muhabbetine başvurulduğu için silinmiş. oturup kendi mi tek tek şikayet etti acaba ya da abisinin işi yok diye takılıyordu, herhalde abisine verdi bu görevi

torrent sitelerinde duruyor hala baktım şimdi tabi davetiyeli üye alan sitelere... forumlardan silinir tabi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaatliBomba -- 25 Ocak 2013; 21:13:29 >

• **** den buldum 1000 mb lik baya indirilmiş bende indirsem mi kalitelimidir
  • Vlla beyler harika ya indiridğim görüntü inanılmaz güzel..Ayrıca yeni yasaya göre film indirmek yasak değil dağıtmak ve çoğaltmak yasak o yüzden link vermiyorum çünkü çoğaltmış oluyorum glba :D ama isteyenlern ulaşabilecğeine inanıyorum internette hiçbşrey bulunmaz değildir
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.