Şimdi Ara

Cem Yılmaz | CM101MMXI FUNDAMENTALS [2013] (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.100
Cevap
4
Favori
84.425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vermiş olduğun paranın hakkını arıyorsan ön yargılarından kurtulup otur o koltuğa ve sadece güleceksin ince ince mesajlarıda cok güzel bence eğlenmek için gitmelisiniz cmylmz farkını yine ortaya koymuş..
  • quote:

Orijinalden alıntı: HereDity.

Vermiş olduğun paranın hakkını arıyorsan ön yargılarından kurtulup otur o koltuğa ve sadece güleceksin ince ince mesajlarıda cok güzel bence eğlenmek için gitmelisiniz cmylmz farkını yine ortaya koymuş..

ön yargı değil cem yılmazın stendaplarını bende yok ama arkadaşlarda oturup izleyeyim diye ama ben gülmedim habire cem yılmaz güldü benim yerime espri yok konu yok hep belden aşağı espri bende sevmem belden aşağı esprileri çünkü ahlaksızlıktan başka birşeye benzemiyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: peer16401

quote:

Vermiş olduğun paranın hakkını arıyorsan ön yargılarından kurtulup otur o koltuğa ve sadece güleceksin ince ince mesajlarıda cok güzel bence eğlenmek için gitmelisiniz cmylmz farkını yine ortaya koymuş..

ön yargı değil cem yılmazın stendaplarını bende yok ama arkadaşlarda oturup izleyeyim diye ama ben gülmedim habire cem yılmaz güldü benim yerime espri yok konu yok hep belden aşağı espri bende sevmem belden aşağı esprileri çünkü ahlaksızlıktan başka birşeye benzemiyor..

Kardeşim aslında bu bir ön yargı çünkü anlattıgı çoğu şey bel altı degıl oranlama yapıcak olursam %40 ı bel altı evet ama gerı akaln kısımlarda kadın erkek ılıskılerıne daır komık anılar ve elestırılernde yer aldıgı bır oyun aslında bu katılamıcam ne yazıkkı sana espiri anlayıslarımız tabıkıde farklı olabılır ama sınemaya gıden ve salona gıren her 100 kısıden 98 ı gülüyor ve guzel dıyorsa sankı bıraz problem snın espırı anlayısında sende daha kendıne uygun bır komedyen bulmayı deneyebılırsın bunu sana elestırı olarak algılama gercekten soluyorum samımıyetle cunku ınsanların ıhtıyacları farklı oldugu gıbı ılgı alanlarıda farklı olabılıyor.. ama cmylmazı ızlemek bel altına hıtap eden ınsanların ızledıgı bır komedı tarzı gıbı bır genelleme yanlıs dıyorum..

• quote:

ben ne internette nede korsan alırım ne sinemada izlerim ben böyle kendi esprisine gülen görmedim izleyen güleceğine ilk kendi gülüyor o gülüyor diye seyircilerde gülüyor sevmedim o şahısı yada sizin deyiminizle ünlüyü....

Bubam da aynı böyle diyo ayar oluyorum ya
  • quote:

quote:

quote:

Kardeşim aslında bu bir ön yargı çünkü anlattıgı çoğu şey bel altı degıl oranlama yapıcak olursam %40 ı bel altı evet ama gerı akaln kısımlarda kadın erkek ılıskılerıne daır komık anılar ve elestırılernde yer aldıgı bır oyun aslında bu katılamıcam ne yazıkkı sana espiri anlayıslarımız tabıkıde farklı olabılır ama sınemaya gıden ve salona gıren her 100 kısıden 98 ı gülüyor ve guzel dıyorsa sankı bıraz problem snın espırı anlayısında sende daha kendıne uygun bır komedyen bulmayı deneyebılırsın bunu sana elestırı olarak algılama gercekten soluyorum samımıyetle cunku ınsanların ıhtıyacları farklı oldugu gıbı ılgı alanlarıda farklı olabılıyor.. ama cmylmazı ızlemek bel altına hıtap eden ınsanların ızledıgı bır komedı tarzı gıbı bır genelleme yanlıs dıyorum..

anlayışından dolayı seni tebrik ederim ama ATA DEMİRER'in esprilerini severim ama sinemalarında o tadı alamadım yani kişiler eğer işi stendap ise orada kalmalı sinemaya yada şarkıcılığa girişmesin Örnek:Metin AKPINAR kendisini çok severim hem tiyatrolarını hem sinemalarını eee seside mükemmel sinemadan ve tiyatrodan dışarı çıkmadı çok güzel şarkı söylüyar ama kaset çıkartmaya kalktımı hayır..Yani bir işçi elktrikten anlıyor diye onu oradan alıp anlamadığı bölüme verirseniz o işçiden sağlıklı verim alamazsınız yani her sinemaya yada standap yapana giden vardiye o film güzel denilemez yani beğenenlerde olabilir beğenmeyenlerde ama benim sinema kültürüm yada tiyatro kültürüm yoktur.Yani Para verip de sinir olmaktansa O filmi çeviren yapımcı sinir olsun mantığndayım yanii...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi peer16401 -- 10 Şubat 2013; 21:48:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ALAK_

quote:

ben ne internette nede korsan alırım ne sinemada izlerim ben böyle kendi esprisine gülen görmedim izleyen güleceğine ilk kendi gülüyor o gülüyor diye seyircilerde gülüyor sevmedim o şahısı yada sizin deyiminizle ünlüyü....

2007'de ki gösteriyi izlemediniz galiba. Sebebini açıklıyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EknCn

quote:

quote:

2007'de ki gösteriyi izlemediniz galiba. Sebebini açıklıyordu.

İzlemez olur muyum. Biliyorum , bubama da anlattım o da tamam dedi

• quote:

quote:

quote:

quote:

anlayışından dolayı seni tebrik ederim ama ATA DEMİREL'in esprilerini severim ama sinemalarında o tadı alamadım yani kişiler eğer işi stendap ise orada kalmalı sinemaya yada şarkıcılığa girişmesin Örnek:Metin AKPINAR kendisini çok severim hem tiyatrolarını hem sinemalarını eee seside mükemmel sinemadan ve tiyatrodan dışarı çıkmadı çok güzel şarkı söylüyar ama kaset çıkartmaya kalktımı hayır..Yani bir işçi elktrikten anlıyor diye onu oradan alıp anlamadığı bölüme verirseniz o işçiden sağlıklı verim alamazsınız yani her sinemaya yada standap yapana giden vardiye o film güzel denilemez yani beğenenlerde olabilir beğenmeyenlerde ama benim sinema kültürüm yada tiyatro kültürüm yoktur.Yani Para verip de sinir olmaktansa O filmi çeviren yapımcı sinir olsun mantığndayım yanii...

Dostum o Ata Demirer, sen Süleyman Demirel ile karıştırdın sanırım

• Yanlış yazdım doğrudur.Evet Türkiye'nin en iyi esprisini yapan tabiki Süleyman DEMİREL o zaten hit politikacı stendapçıdır ŞAPKAMI vermem(gaptırmam) bu espri yıllardır yapılıyor zaten ama Ata DEMİRER(SOYADI DÜZELTMESİDİR) BAK belden aşağı espri yapmıyorum lütfen yanlış anlamayın.
  • CMYLMZ kadar guzel olmasa da iyiydi. Gurme konuları falan komikti
  • eskileriyle tanıdık buna tam alışamadık ama bu gösteride çok iyiydi emeğine sağlık..
  • Çook iyi bir gösteriydi, bir daha gitmeyi düşünüyorum
  • Sinemada geçen hafta izledim eğer pm atan olursa evde de izlemek istiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

anlayışından dolayı seni tebrik ederim ama ATA DEMİREL'in esprilerini severim ama sinemalarında o tadı alamadım yani kişiler eğer işi stendap ise orada kalmalı sinemaya yada şarkıcılığa girişmesin Örnek:Metin AKPINAR kendisini çok severim hem tiyatrolarını hem sinemalarını eee seside mükemmel sinemadan ve tiyatrodan dışarı çıkmadı çok güzel şarkı söylüyar ama kaset çıkartmaya kalktımı hayır..Yani bir işçi elktrikten anlıyor diye onu oradan alıp anlamadığı bölüme verirseniz o işçiden sağlıklı verim alamazsınız yani her sinemaya yada standap yapana giden vardiye o film güzel denilemez yani beğenenlerde olabilir beğenmeyenlerde ama benim sinema kültürüm yada tiyatro kültürüm yoktur.Yani Para verip de sinir olmaktansa O filmi çeviren yapımcı sinir olsun mantığndayım yanii...

Dostum o Ata Demirer, sen Süleyman Demirel ile karıştırdın sanırım

Kas sistemi çalışmıyorsa yapacak bir şey yok...

• Film Dağıtımc Salon Hafta-H.Sonu Seyirci-Toplam Seyirci
    CM101MMXI Fundament... Tiglon 331 6 108.158 3.660.520
  • quote:

Orijinalden alıntı: fakodede

AMAN AMAN SAKIN HA BEGENMEDIK VS YAZMAYIN

FORUM CEM YILMAZ HAYRANI DEGIL TAPANI ILE DOLU

ELESTIRILMEZ BU TUR MEDYA MAYMUNLARI!!!!

GÜLDÜK DERSIN YETMEZ COK COKKKKKKKKKKKKKK IYIYDI VS DEMEN LAZIM

10/10 DEMEN LAZIM

BAZILARI PUTLASTIRMIS O DERECE YANI

xD hqlıŞın qnq
  • O değilde imdb puanı 9,4
  • bugün tekrar izledim. her espirisine kahkaha atmasamda kakabüs, gurme, faruk eczanesi ve erkek ve kadını anlattığı bölümler gerçekten iyiydi. ama düşüncemi değiştirdim en iyi gösterisi değil
  • kült film tanımı türkiye'ye uzak bir tanım bence.
    Bir filmin kült olmasına karar vermek icin filmin orjinalinin izlenmesi gerektigini düşünüyorum
    Mesela american beauty gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: depresif_adam

kült film tanımı türkiye'ye uzak bir tanım bence.
    Bir filmin kült olmasına karar vermek icin filmin orjinalinin izlenmesi gerektigini düşünüyorum
    Mesela american beauty gibi.

Hatlar karıştı galiba.

http://forum.donanimhaber.com/m_71487401/tm.htm
  • 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.