Şimdi Ara

Cem Yılmaz | CM101MMXI FUNDAMENTALS [2013] (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.100
Cevap
4
Favori
84.425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugun izledim ve cok sevdim ... Bence cok ama cok basarili olmus 10/10
  • Aralıksız 10 dk güldüğümü hatırlarım bunu izlerken .

• sitede 9.5 burda 9.2 çıkıyor ilginç
  • Gişede 4 milyona az kaldı ama sanırım ulaşamayacak.
  • 2 kere sinemada izledim ikisindede çok güldüm izlediğim en iyi cem yılmaz gösterisiydi
  • Türk işi navigasyon.

• Malum yerlere düşmeyecek mi bu yav.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Luis Figo

quote:

Orijinalden alıntı: La Haine

Malum yerlere düşmeyecek mi bu yav.

Ben bir yerde buldum.60 dakikalıktı galiba.Görüntü berbattı ama yine gideri vardı.

DVD kalitesinden çıkmaz mı Cmylmz gibi?
  • bazı yerleri güldürsede bazı yerlerde tebessüm bile etmedim ve Çok küfürlüydü Genel olarak sonları daha komikti.
  • Yedi haftada 3.771.866 kişi izlemiş.Kaç hafta daha kalır vizyonda acaba ?
  • hep aynı espriler, aynı hareketler, aynı kıyafetler, meymenetsiz bi surat gına geldi artık cem yılmazdan çok abartıyosunuz filmde 1 kere falan güldüm okadar. Celal ile cerende baştan sona gülmüştüm cem yılmaz çok itici.
  • dini olgular ile cok fazla dalga geçmesi, ve cinsellik le ilgi aşırı şaka yapması hiçde hoş değildi...2008 bundan daha güzeldi
  • Kesinlikle Cem Yılmaz bir numaraydı,Celal ile Ceren halt etmiş tabiri caizse Gülmek için izlenir.
    Sinemada 2 kere , Evde 3 kere izledim hala da gülerim.Siz önyargılı yaklaşıp izlerseniz tabi gülmezsiniz.
  • Bugün biyoloji dersinde sperm ile ilgili olan espri geldi aklıma tutamadım kendimi.Benim çocuklarım fazla yaşamıyor Babaaaaağğ
  • quote:

Orijinalden alıntı: İlahi Morluk

Türk işi navigasyon.

• Ben dayanamayip yine geldim. 2 dk sonra basliyo hadi bakalim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALAK_

Ben dayanamayip yine geldim. 2 dk sonra basliyo hadi bakalim

oha üşenmemiş sinemadan yazmış..aferin aferin 100 puan sana
  • 2-3 hafta önce sinemada gidip izlemiştim, cmylmz(2008) kadar efsanevi olamıyacak belki ama kesinlikle kuruşu kuruşuna değdi.Bu filme giderken amaç gidip gülüp eğlenmek ise sonuna kadar hakkını veriyor.Korsan yollarla şuan izleme şansım olduğu halde çıkar çıkmaz DVD'sini alıp o şekilde bir daha izliyicem

En çok güldüğüm sahne tek başına çocuk yapma girişimleri oldu.Babaaah şeklinde ölen spermler falan

• quote:

Orijinalden alıntı: Arslan Bey

hep aynı espriler, aynı hareketler, aynı kıyafetler, meymenetsiz bi surat gına geldi artık cem yılmazdan çok abartıyosunuz filmde 1 kere falan güldüm okadar. Celal ile cerende baştan sona gülmüştüm cem yılmaz çok itici.

Recep ivedik serisinide izlediniz mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.