Şimdi Ara

Cem Yılmaz | CM101MMXI FUNDAMENTALS [2013] (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.100
Cevap
4
Favori
84.424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: cowboy-12

Niye halen düşmedi?

Nette var ki hocam indir izle
  • quote:

Orijinalden alıntı: basketblog

quote:

Orijinalden alıntı: Frank Castle

2 kere sinemada izledim ikisindede çok güldüm izlediğim en iyi cem yılmaz gösterisiydi

lütfen bu kadar abartmayın yahu. bende bir çok gösterisini izledim. diğerlerine oranla daha aşağıda. gösteri sonlara doğru baya bi hareketleniyor ve çok güldürüyor.

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: La Haine

quote:

Orijinalden alıntı: Luis Figo

quote:

Malum yerlere düşmeyecek mi bu yav.

Ben bir yerde buldum.60 dakikalıktı galiba.Görüntü berbattı ama yine gideri vardı.

DVD kalitesinden çıkmaz mı Cmylmz gibi?

Çıktı zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: ımmortals35

quote:

quote:

quote:

Ben bir yerde buldum.60 dakikalıktı galiba.Görüntü berbattı ama yine gideri vardı.

Çıktı zaten

nereye cıktı dvdscrn o orjinal dvd değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: FreeRun

quote:

quote:

quote:

quote:

Çıktı zaten

Sizi bilmem ama benim izlediğim dvdscr'nin DVD kalitesinden farkı yoktu yani dvdsi çıktı diyebiliriz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Valla dvdscr miydi bilmiyorum ama kötü bir ses kalitesi vardı yine de izledim. Güzeldi yav. Cem Yılmaz'ın şu İngilizce konuşamama muhabbetlerini bilhassa çok sevdim adam hakikaten de doğru söylüyor neredeyse beni işaret edecek sandım. Yüksek kalitelisini edinmek lazım. 2,5 saatin keyifle nasıl geçtiğini anlayamayacaksınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teknogezgin

quote:

Orijinalden alıntı: FreeRun

quote:

quote:

quote:

quote:

Çıktı zaten

Sizi bilmem ama benim izlediğim dvdscr'nin DVD kalitesinden farkı yoktu yani dvdsi çıktı diyebiliriz.

+1

• Beyler kesilmis kisimlari izleyen var mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Honey Badger

Beyler kesilmis kisimlari izleyen var mi

Hocam ben izledim ama daha kesilmiş sahneler var galiba onlar daha nette yok. Nette olan sinemada izledğimizden 10-15 dk daha uzun olması lazım
  • Ben Beğendim Ama Çok Küfürlü
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackBoss

Ben Beğendim Ama Çok Küfürlü

Hocam olsun o kadar
  • hala gösterimde mi bilen var mı arkadaşlar? ben gittim. gitmek için sormuyorum yani. bildiğim kadarıyla 2 aydan fazla oldu gösterime gireli
  • bu faruk eczanesi olayı doğru mu bilmiyorum ama benim arkadaş çevremdeki bazı kişilerde gördüm ben bunu. adam yol soruyor arabada. bizim eleman düz git abi diyor nereye çıkacağını da bilmiyor yolun. sırf bilmiyorum dememek için adamın günahına giriyor.
  • Bu standup gerçekten bir kaç kez izleyen varsa gerçekten dinle alakalı güya espri yapan bu ahmaka gülen var mı acaba dinle espri yapıyor ve bu kadar insan seyredip gülüyorsa vay Türkiye'deki müslümanların haline aile ile dalga geçmek imanın şartlarıyla dalga geçmek kadınların özel halleriyle bu kadar espri yapması ahmakça ve imanın açıkça olmadığını gözlemledim Allah Onun standupa gidenleri ıslah etsin....Ben inanın 25dk dayanabildim ve sildim attım.Sizlerde hala Dvd çıkmadımı diyorsunuz yazık sizlere...
  • quote:

Orijinalden alıntı: peer16401

Bu standup gerçekten bir kaç kez izleyen varsa gerçekten dinle alakalı güya espri yapan bu ahmaka gülen var mı acaba dinle espri yapıyor ve bu kadar insan seyredip gülüyorsa vay Türkiye'deki müslümanların haline aile ile dalga geçmek imanın şartlarıyla dalga geçmek kadınların özel halleriyle bu kadar espri yapması ahmakça ve imanın açıkça olmadığını gözlemledim Allah Onun standupa gidenleri ıslah etsin....Ben inanın 25dk dayanabildim ve sildim attım.Sizlerde hala Dvd çıkmadımı diyorsunuz yazık sizlere...

şu dinle olan espiri hangisi?robotun 5 şartı mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: montevo

quote:

Bu standup gerçekten bir kaç kez izleyen varsa gerçekten dinle alakalı güya espri yapan bu ahmaka gülen var mı acaba dinle espri yapıyor ve bu kadar insan seyredip gülüyorsa vay Türkiye'deki müslümanların haline aile ile dalga geçmek imanın şartlarıyla dalga geçmek kadınların özel halleriyle bu kadar espri yapması ahmakça ve imanın açıkça olmadığını gözlemledim Allah Onun standupa gidenleri ıslah etsin....Ben inanın 25dk dayanabildim ve sildim attım.Sizlerde hala Dvd çıkmadımı diyorsunuz yazık sizlere...

Aynen bahsettiğin yer

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: montevo

quote:

Aynen bahsettiğin yer

bana öyle dinle dalga geçer gibi gelmedi.mesela 2008 gösterisinde ,cmylz, yoga moga baya giydiriyo.hindistana özellikle.bunu takan yok.maketten tanrı yapıyo adamlar bu son gösteride de evrene gödnerdim felan kafa bi milyon adamlarad agiydiiyo ancak ne hristiyan ende islam nede başka bi dine bieşy ediğini gördüm.birde siyasi oalrak tek espiri yaptı parti belirtmeden.başakda rastlamadım

• Budizm,yoga ,hristiyanlık beni ilgilendirmiyor burda İslam ile dalga geçiyor bende bu millete şaşırıyorum bir Allah(c.c.) kulu kalkıp sen neler söylüyorsun islamla espri yapılmaz demiyorlar ve sinema salonlarına akın edercesine orada seyredip burda 2 kez gittim birdaha gitmeyi düşünüyorum diyenler bura ahkam kesmesin bal gibi gitmemiş ve reklam yapıyor ben oldum olası bu kişiliği bozuk Cem YILMAZ sevmiyorum ve ebedi sevmeyeceğimn Allah Bizleri dinsizlerin şerrinden Korusun.Amin...
  • quote:

Budizm,yoga ,hristiyanlık beni ilgilendirmiyor burda İslam ile dalga geçiyor bende bu millete şaşırıyorum bir Allah(c.c.) kulu kalkıp sen neler söylüyorsun islamla espri yapılmaz demiyorlar ve sinema salonlarına akın edercesine orada seyredip burda 2 kez gittim birdaha gitmeyi düşünüyorum diyenler bura ahkam kesmesin bal gibi gitmemiş ve reklam yapıyor ben oldum olası bu kişiliği bozuk Cem YILMAZ sevmiyorum ve ebedi sevmeyeceğimn Allah Bizleri dinsizlerin şerrinden Korusun.Amin...

diğer konu olaydı seni keserlerdi bence öyle bi dalga geçme yok ama diğer konudaki gibi asarım ekserim diyerek bi yere gelemem.gerçi adamalr küfürü cem yılamzdan duymaya alışmış yapcak bieşy yok.

• 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.