Şimdi Ara

Cem Yılmaz | CM101MMXI FUNDAMENTALS [2013] (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.100
Cevap
4
Favori
84.424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: alfa1802

quote:

Orijinalden alıntı: ALAK_

Ben dayanamayip yine geldim. 2 dk sonra basliyo hadi bakalim

oha üşenmemiş sinemadan yazmış..aferin aferin 100 puan sana

Bir zor şartlar altında yazdım, engelleri aştım ve yazdım teşekürler

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: alfa1802

quote:

Ben dayanamayip yine geldim. 2 dk sonra basliyo hadi bakalim

oha üşenmemiş sinemadan yazmış..aferin aferin 100 puan sana

Bir zor şartlar altında yazdım, engelleri aştım ve yazdım teşekürler

Şey mesafeli genç adam tanışabilirmiyiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Adam işi biliyor. Efsaneydi yine.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thecaliph16

quote:

Orijinalden alıntı: Arslan Bey

hep aynı espriler, aynı hareketler, aynı kıyafetler, meymenetsiz bi surat gına geldi artık cem yılmazdan çok abartıyosunuz filmde 1 kere falan güldüm okadar. Celal ile cerende baştan sona gülmüştüm cem yılmaz çok itici.

Recep ivedik serisinide izlediniz mı ?

Cumlesinden bile izledigi cok belli..

Sevgili yapmis recep ivedik dusunun film o. Yatakta ziplamak anirmak birine komik geliyo.

Filme verdigim paraya acidim.

Fundamentali 2 sene once gosteride izledim yine o parayi ver deseler veririm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: freakofnature

quote:

quote:

hep aynı espriler, aynı hareketler, aynı kıyafetler, meymenetsiz bi surat gına geldi artık cem yılmazdan çok abartıyosunuz filmde 1 kere falan güldüm okadar. Celal ile cerende baştan sona gülmüştüm cem yılmaz çok itici.

Sevgili yapmis recep ivedik dusunun film o. Yatakta ziplamak anirmak birine komik geliyo.

Anlamadığım nokta , insanlar Cem Yılmaz'a abi çok küfürlü ya küfürle güldürüyor hep belaltı varmış derken

Gaz çıkaran,millete tokat atan bir şey fırlatan filmde kadınlara bile şiddet uygulayan insana gülüyorlar.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: freakofnature

quote:

quote:

Anlamadığım nokta , insanlar Cem Yılmaz'a abi çok küfürlü ya küfürle güldürüyor hep belaltı varmış derken

Gaz çıkaran,millete tokat atan bir şey fırlatan filmde kadınlara bile şiddet uygulayan insana gülüyorlar.

anlatarak insanı güldüremeyeceği aksine uzaklaştırdığı için. böhöhöhy konusma lan gibi şeylerle adam güldürmeye çalışıyo. memleketimizde enayi çok verirler para izlerler bu adamı.

• Gösterinin eleştirmenlere gönderilen dvd versiyonu internete düşmüş benim anlamadığım bu versiyonları eleştirmenler mi internete sızdırıyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ygrammar -- 24 Şubat 2013; 17:57:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teknogezgin

Gösterinin eleştirmenlere gönderilen dvd versiyonu internete düşmüş benim anlamadığım bu versiyonları eleştirmenler mi internete sızdırıyor?

Kendi kendine oluşup eleştirmenlere ışınlanmıyor direk sonuçta. Eleştirmene gidene kadar bir sürü insanın elinden geçiyordur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frank Castle

2 kere sinemada izledim ikisindede çok güldüm izlediğim en iyi cem yılmaz gösterisiydi

telekom gösterisi daha iyiydi be hocam. hatta bir tat bir doku hepsinden daha güzeldi bence. bilmem ne dersin...
  • Ben de çok güldüm ettim ama bence bu adamın potansiyeli daha fazla.Bir Tad Bir Doku ve Cmylmz'den aldığım tadı alamadım.Sorun bendemi acaba millet aşırı beğendim en iyi gösteri falan diyip duruyor çünkü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jar Jar Binks

Ben de çok güldüm ettim ama bence bu adamın potansiyeli daha fazla.Bir Tad Bir Doku ve Cmylmz'den aldığım tadı alamadım.Sorun bendemi acaba millet aşırı beğendim en iyi gösteri falan diyip duruyor çünkü.

aynen çogu kişinin Bir Tad Bir Doku'dan haberi yok DVD'si 4 saat olmasına ragmen aralıksız izlemiştim
  • Ben tekrar gidicem. Bu arada toplam kaç milyon kişi izledi suan ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lanquaté

Ben tekrar gidicem. Bu arada toplam kaç milyon kişi izledi suan ?

3.813.499 kişi ve 37.072.548 TL hasılat.

http://www.boxofficeturkiye.com/
  • quote:

Orijinalden alıntı: Abbas The Traveler

quote:

Orijinalden alıntı: Lanquaté

Ben tekrar gidicem. Bu arada toplam kaç milyon kişi izledi suan ?

3.813.499 kişi ve 37.072.548 TL hasılat.

http://www.boxofficeturkiye.com/

Rakam fena değil ama 6-7 milyonu görmesi gerek bence
  • Kalp diyoolar Gösteri bence çok başarılı he en iyisimi bence değil özellikle 20 yaşın altındakiler çok beğenmiyor çevremdekilerde öle çünkü esprileri anlamak için daha doğrusu komedi unsurunu idrak edebilmek için bir miktar yaşanmışlık lazım , örnek olarak hayatında yurt dışına çıkmamış biri bazı esprileri gülümseyerek gecebilir ama benim gibi 6 sene türk hava yollarında çalışmış biri için özellikle ingilizce ve türklerim yurd dışındaki hali ile dalga geçtiği bölüm için yarıldım diyebilirm...

• quote:

Orijinalden alıntı: serty23

Kalp diyoolar Gösteri bence çok başarılı he en iyisimi bence değil özellikle 20 yaşın altındakiler çok beğenmiyor çevremdekilerde öle çünkü esprileri anlamak için daha doğrusu komedi unsurunu idrak edebilmek için bir miktar yaşanmışlık lazım , örnek olarak hayatında yurt dışına çıkmamış biri bazı esprileri gülümseyerek gecebilir ama benim gibi 6 sene türk hava yollarında çalışmış biri için özellikle ingilizce ve türklerim yurd dışındaki hali ile dalga geçtiği bölüm için yarıldım diyebilirm...

Haha bence de çoğu insan o pasaport kontrol noktasında o resme benzemek için garip hareketler yapıyor. Bir de karşıdaki adam biraz uyuzsa daha da zorlaşıyor işler.

Üstüne bir de soru sorunca hadi bakalım

• quote:

Orijinalden alıntı: Frank Castle

2 kere sinemada izledim ikisindede çok güldüm izlediğim en iyi cem yılmaz gösterisiydi

lütfen bu kadar abartmayın yahu. bende bir çok gösterisini izledim. diğerlerine oranla daha aşağıda. gösteri sonlara doğru baya bi hareketleniyor ve çok güldürüyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: serty23

Kalp diyoolar Gösteri bence çok başarılı he en iyisimi bence değil özellikle 20 yaşın altındakiler çok beğenmiyor çevremdekilerde öle çünkü esprileri anlamak için daha doğrusu komedi unsurunu idrak edebilmek için bir miktar yaşanmışlık lazım , örnek olarak hayatında yurt dışına çıkmamış biri bazı esprileri gülümseyerek gecebilir ama benim gibi 6 sene türk hava yollarında çalışmış biri için özellikle ingilizce ve türklerim yurd dışındaki hali ile dalga geçtiği bölüm için yarıldım diyebilirm...

Haha bence de çoğu insan o pasaport kontrol noktasında o resme benzemek için garip hareketler yapıyor. Bir de karşıdaki adam biraz uyuzsa daha da zorlaşıyor işler.

Üstüne bir de soru sorunca hadi bakalım

o pasaport sahnesı daha oncekı espirilerinde varmıydı hocam ?

• adam iyi para kaldırdı.
  • netten izledim güzeldi klasik cem yılmaz
  • 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.