Şimdi Ara

Cem Yılmaz | CM101MMXI FUNDAMENTALS [2013] (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.100
Cevap
4
Favori
84.425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Peter Tägtgren

quote:

Orijinalden alıntı: C4VO

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Domates Kızartması

quote:

ben açık ara en iyi gösterisi diyorum. belli bir seviyeye hitap ediyor yalnız bu gösterisi 15- 20 yaş arasına çok hitap etmeyebilir

Ne alakası var yaşla?

Yaşla hiçbir alakası yok,biraz boş konuştu arkadaş. Nedense diğer gösterideki tadı almadım ben,güzel espriler var yok değil, ama biraz boş geldi nedense nası anlatabilirim bilmiyorum Yani mesela gösterinin bi bölümünde, bi seyirciye bakarak el hareketi yapıyor sürekli millet gülüyor falan, aynı 2007deki o ışık gören kadın gibi takmış birine,ama neden o hareketi yapıyor onu göstermemiş ben sinir oldum buna Tüm gösterilerden bölüp kısım kısım atmış o yüzden pek hoşuma gitmedi benim.

netten indirip izlemiş bu ikisi kesin siz espiriyi anlamıyonuz diye kötü mü oluyor baba adam daha ne yapsın gülmeniz için yarım yarım yardırmış

Ne alakası var espriyi anlamakla ve internetten indirmekle anlamadım ben Esprileri anladım da komik gelmedi,herkese komik gelecek diye bi kural falan mı var

tamam kardeş buna gülmüyosun madem neye gülüyosun söyle bizde gülelim. en son cem yılmazı komik bulmayan bi arkadaş atalay demirciyi önermişti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C4VO -- 8 Şubat 2013; 0:08:17 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Domates Kızartması

quote:

ben açık ara en iyi gösterisi diyorum. belli bir seviyeye hitap ediyor yalnız bu gösterisi 15- 20 yaş arasına çok hitap etmeyebilir

Ne alakası var yaşla?

Yaşla hiçbir alakası yok,biraz boş konuştu arkadaş. Nedense diğer gösterideki tadı almadım ben,güzel espriler var yok değil, ama biraz boş geldi nedense nası anlatabilirim bilmiyorum Yani mesela gösterinin bi bölümünde, bi seyirciye bakarak el hareketi yapıyor sürekli millet gülüyor falan, aynı 2007deki o ışık gören kadın gibi takmış birine,ama neden o hareketi yapıyor onu göstermemiş ben sinir oldum buna Tüm gösterilerden bölüp kısım kısım atmış o yüzden pek hoşuma gitmedi benim.

netten indirip izlemiş bu ikisi kesin siz espiriyi anlamıyonuz diye kötü mü oluyor baba adam daha ne yapsın gülmeniz için yarım yarım yardırmış

Ne alakası var espriyi anlamakla ve internetten indirmekle anlamadım ben Esprileri anladım da komik gelmedi,herkese komik gelecek diye bi kural falan mı var

tamam kardeş buna gülmüyosun madem neye gülüyosun söyle bizde gülelim. en son cem yılmazı komik bulmayan bi arkadaş atalay demirciyi önermişti

Atalay demirci kimdir bilmem ben,buna da gülmedim açıkcası. Soru cevap bile daha komikti yani bu gösteriden, ben eski gösterileri izleyip gülüyorum sen istediğine gül

• Beyler bir tane indirdim şuana kadar izlediklerimin içinde en iyi ses ve görüntü var..Vallahi ağzım açık kaldı nerdeyse sinemada almadığım zevki alıcam diyeceğim :) Biliyorsunuz birtane vardı görüntü süper ses mantar..Deminde sesi çok iyi görüntü mantar olanı buldum..Görüntü iyi ile iyi sesi birleştirdim harika birşey oldu :) gerçi sinemada 2 kere gittim ama olsun :)
  • Beyler 2 yıl önce çıkmış olan ses kaydını nerde bulabilirim? 3 dakikalık bi bölüm dinledim orda bile çok değişik espriler vardı..
  • bu sefer pek tatmin etmedi,çünkü çok bilgi kelimeleri kullandı tamam biz liseliyiz biliriz ama 30 yaşında ilkokul bitirmiş adamlar anlamıyor zaten espriler çok iyi değildi,
  • 2007'de çıkardığı hoşuma gitmişti buna da bakmak lazım.
  • AMAN AMAN SAKIN HA BEGENMEDIK VS YAZMAYIN

FORUM CEM YILMAZ HAYRANI DEGIL TAPANI ILE DOLU

ELESTIRILMEZ BU TUR MEDYA MAYMUNLARI!!!!

GÜLDÜK DERSIN YETMEZ COK COKKKKKKKKKKKKKK IYIYDI VS DEMEN LAZIM

10/10 DEMEN LAZIM

BAZILARI PUTLASTIRMIS O DERECE YANI
  • quote:

Orijinalden alıntı: fakodede

AMAN AMAN SAKIN HA BEGENMEDIK VS YAZMAYIN

10/10 DEMEN LAZIM

Şahan geldi.
  • quote:

10/10 DEMEN LAZIM

ben elestırınce 7 gun ceza aldım

forumdan uzaklastırıldıgımda bıle bazı dallamalar arkamdan yazılar yazdı

guya komık oldular!!!!!
  • Gerçekten filme kötü dediğiniz için banlandığınızı düşünüyorsanız bence sizde bir sorun var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darthblast

quote:

10/10 DEMEN LAZIM

Şahan geldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmetde

quote:

10/10 DEMEN LAZIM

ben elestırınce 7 gun ceza aldım

forumdan uzaklastırıldıgımda bıle bazı dallamalar arkamdan yazılar yazdı

guya komık oldular!!!!!

Neden banlandığını anlayamıyorsun sonrada eleştirdiğin için banlandığını sanıyorsun.
  • Bence en iyi esprisi Aygaz esprisiydi. Kırk yıl düşünsem aklıma böyle bir kelime oyunu gelmezdi.
  • Bu gösterinin dvdsi çıkacak mı bilgisi olan?
  • Ben beğendim öneririm yani.
  • komedi filmlerini ve komedi unsurlarını eleştiren tek millet biziz sanırım.
    Komedi filminde ve komedi ögelerinde mantık aranmaz sayın eleştirmenler
  • Bence güzeldi,Gidip de pişman olmassın
  • korsan da dvdleri var ve internettede çatır çatır yayınlanıyor ama korsancıların başında kimse alanı görmedim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: peer16401

korsan da dvdleri var ve internettede çatır çatır yayınlanıyor ama korsancıların başında kimse alanı görmedim...

çnkü hrkes 1-2 kez sinemada izledi
  • ben ne internette nede korsan alırım ne sinemada izlerim ben böyle kendi esprisine gülen görmedim izleyen güleceğine ilk kendi gülüyor o gülüyor diye seyircilerde gülüyor sevmedim o şahısı yada sizin deyiminizle ünlüyü....
  • 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.