Şimdi Ara

Cemaat Yurdundayız bizi Dünya dan soyutluyorlar

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler ailem çok zorladı git diye burada her şey yasak dışarı çıkamıyoruz, teklonojik alet kullanamıyoruz(birkaç arkadaşla ben sakladık) ve bir uzun namaz kıldırıyorlar akıllara zarar.

Bunlar fazla önemli şeyler değil aslında asıl önemli olan şu ,

Arkadaşlarla yemek yemeye gittik direk ailemizi aramış(serseri değiliz) arkadaşın babası bizi yurdun önünde karşıladı biraz kızdı

Cevap vermenize gerek yok burada bir şeyler paylaşmak beni rahatlattığı için yazdım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Konu dışına yaz bari.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşım makine mühendisliği okuyordu ve evlerinde bilgisayar kullanmaları yasaktı
    miller ileriye giderken bizimkiler geriye gitmeyi tercih ediyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr Lynx

Konu dışına yaz bari.

Konu dışından uzaklaştırma aldığım için buraya yazdım. Ayrıca trol bir konu da değil o yüzden buraya yazmamdada bir sakınca yok.

• Hocam bende cemaat yurdunda okudum ama ps3 de pes oynardık cafede CS atardık sadece tv izlemezdik bence abartıyorsun hangi yurtta kaldığını yaparmısın yaz mak istemezsen PM at bir araştırayım.

• cool story bro
  • quote:

Orijinalden alıntı: edıfıce

Hocam bende cemaat yurdunda okudum ama ps3 de pes oynardık cafede CS atardık sadece tv izlemezdik bence abartıyorsun hangi yurtta kaldığını yaparmısın yaz mak istemezsen PM at bir araştırayım.

Osmaniye Merkez

Şenmar karşısı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.