Şimdi Ara

Cemaati AKP mitingine götürmeyen imama ceza üstüne ceza

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Yaxis Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 3 Misafir - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
1
Favori
508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından cezalandırılan imam Yusuf Kılıç bir ceza daha aldı.

İmam Kılıç, İzmir Buca'da Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın genel seçim döneminde 29 Nisan 2023 tarihinde İzmir Gündoğdu Meydanı’nda yapacağı miting öncesinde AKP Buca İlçe Başkanlığı’ndan arandığını, kendisinden cemaatini miting için toplamasının istendiğini açıklamış ve bu talebi reddetmişti.

SÜRGÜN YEDİ, CEZA ALDI

Bunun üzerine imam Kılıç hakkında soruşturma açılmış ve soruşturma sonucunda da İzmir dışına sürgün edilerek kendisine ‘kademenin ilerlemesinin durdurulması’ cezası verilmişti.

KENDİNİ AÇIKLADI, KINAMA CEZASI ALDI

Aldığı ceza sonrası pek çok internet sitesinde yaşananları anlattığı videonun yayınlanmasının ardından imam Kılıç hakkında bu kez 9 Ağustos 2024’te hakkında 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 8. ve 15. maddelerini ihlal ettiği gerekçesiyle “kınama” cezası verildiği ortaya çıktı.

İmam Kılıç'a verilen kınama cezası, Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’ın imzasını taşıyan bir yazıyla bildirildi.

İmam Yıldız, 21 Ağustos’ta söz konusu kınama cezasına itiraz etti. Diyanet İşleri Başkanlığı ise verilen kınama kararına yapılan itirazı, 28 Ekim’de “haklı kılacak yeterli bilgi ve bulunmadığı” gerekçesiyle reddetti.

https://www.sozcu.com.tr/diyanet-ten-erbas-imzasiyla-imama-akp-cezasi-p112899

• Sonra da "Akp Camilere siyaset sokuyor" deyince kızıyorsunuz  

Aha da kanıtı... 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeoNesil2024 -- 5 Aralık 2024; 20:58:47 >
  • Siyasal islam kanserine karşı çıkan imamı tebrik ederim. Chp yönetimi ilerisi için bu arkadaşı DİB beyaz listesine alsın. Bugün kansere karşı çıkan herkese yarın ihtiyacımız olacak
  • AKP'ye neden dindar değil de dinci dendiğinin bir örneği daha sadece.
  • Bir devket dusunun ki kendi memuruna ugradigi haksizlik !!! hakkinda konustugunda dikkate alip mufettis gorevlendirmek yerine konustugu icin tejrar ceza versin.hangi afrika ulkesi bu..ismi dilimjn ucunda..
  • ee sisyasal islamcilarin bugun yedikleri hurmalar gun gelir tirmalar. Sonra ortalikta islam dusmanligi diye gezerler. Oysaki islamin en buyuk dusmani bunlar.
  • NeoNesil2024 N kullanıcısına yanıt

hangi vakit camide siyaset dinledin. 

• babus0606 kullanıcısına yanıt
    dailymotion
    Bazı cami imamları Cuma vaazında AKP propagandası yaptı - Dailymotion Video
    https://www.dailymotion.com/video/x8kvo00

T24youtube
    AKP Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu bir camide partililere hitaben yaptığı konuşmada, “Edepleriyle oturmak yerine kalkıp da Zillet İttifakı’nın, PKK’nın, FETÖ’nün yanında olanlar hangi yüzle Ak Parti’nin kapısını çalacaklar” ifadelerini kullandı.
    https://www.youtube.com/watch?feature=shared&v=J07VzLq6HH8

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeoNesil2024 -- 11 Aralık 2024; 9:40:32 >
  • Haber Sözcü denen yalan makinası haber %90 yalan %10 şüpheli
    Bunlar o kadar yalanci tayfa ki, camide siyaseti kendi kulaklari ile dinleseler yine inkar ederler. Buna da kesin kulp takar pu pabus

ben seni kast ettim kendin duydunmu.?

zebellah nuryoutube
    Ben Müftü Eşiyim Diyen O Kadın Bakın Kim Çıktı CHP li Gül Taşlı Cenal çıktı
    https://www.youtube.com/watch?v=w5iStdgcEyY&t=104s
  • haber bu şekilde ve doğruysa üzücü

• quote:

Orijinalden alıntı: babus0606

ben seni kast ettim kendin duydunmu.?

zebellah nuryoutube
    Ben Müftü Eşiyim Diyen O Kadın Bakın Kim Çıktı CHP li Gül Taşlı Cenal çıktı
    https://www.youtube.com/watch?v=w5iStdgcEyY&t=104s

İstanbul'dayken gittiğimde duymadım. zira İstanbul gibi metropollerde bulunan camilerde görüş farketmeksizin siyaset yapan imamı madara ederler....

benim bizzat gidip duymama gerek yok ki, sana attığım videoyu izleyip susmak gerekirken zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışmak tipik akmhpli örneği  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeoNesil2024 -- 11 Aralık 2024; 10:35:46 >

türkiye istanbuldan ibaret değil hatta istanbul türkiye gibi değil. nüfusun 5 de 1 istanbulda yaşıyor olsa da istanbul kıyas eilecek bir şehir değil.

gezsen anadoluyu....

işinize geldimi 1400 yıl önce derseniz gelmezse siyaset dersiniz.? camide videoo çekmek size yaraşır şikayet edersin olmadı o camiye gitmezsin yalunuz gittini sanımıyorum tıpkı videoda abla gibisin. 

• osmanlı06 kullanıcısına yanıt

tanımadığın insanlara ne ile itham ettiğine dikkat et bu hayatta artık olmayanlarımız var. vicdanım varki konuşuyorum sizin gibi demci tayfalara takılmıyorum varsa daha bir seçenek onu değerlendiririz yoksa demcilere omuz vermeyiz. 

• Yine yalan dolan ve algı. Nasıl olsa sorgulamadan yutan alıcıları var.

• osmanlı06 kullanıcısına yanıt

madem benim menfaatim para sen gezersin buralara yeni peydah olmuş efendi. 

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.