Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından cezalandırılan imam Yusuf Kılıç bir ceza daha aldı. İmam Kılıç, İzmir Buca'da Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın genel seçim döneminde 29 Nisan 2023 tarihinde İzmir Gündoğdu Meydanı’nda yapacağı miting öncesinde AKP Buca İlçe Başkanlığı’ndan arandığını, kendisinden cemaatini miting için toplamasının istendiğini açıklamış ve bu talebi reddetmişti. SÜRGÜN YEDİ, CEZA ALDI Bunun üzerine imam Kılıç hakkında soruşturma açılmış ve soruşturma sonucunda da İzmir dışına sürgün edilerek kendisine ‘kademenin ilerlemesinin durdurulması’ cezası verilmişti. KENDİNİ AÇIKLADI, KINAMA CEZASI ALDI Aldığı ceza sonrası pek çok internet sitesinde yaşananları anlattığı videonun yayınlanmasının ardından imam Kılıç hakkında bu kez 9 Ağustos 2024’te hakkında 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 8. ve 15. maddelerini ihlal ettiği gerekçesiyle “kınama” cezası verildiği ortaya çıktı. İmam Kılıç'a verilen kınama cezası, Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’ın imzasını taşıyan bir yazıyla bildirildi. İmam Yıldız, 21 Ağustos’ta söz konusu kınama cezasına itiraz etti. Diyanet İşleri Başkanlığı ise verilen kınama kararına yapılan itirazı, 28 Ekim’de “haklı kılacak yeterli bilgi ve bulunmadığı” gerekçesiyle reddetti. https://www.sozcu.com.tr/diyanet-ten-erbas-imzasiyla-imama-akp-cezasi-p112899 |
Cemaati AKP mitingine götürmeyen imama ceza üstüne ceza
-
-
Sonra da "Akp Camilere siyaset sokuyor" deyince kızıyorsunuz
Aha da kanıtı...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeoNesil2024 -- 5 Aralık 2024; 20:58:47 > -
Siyasal islam kanserine karşı çıkan imamı tebrik ederim. Chp yönetimi ilerisi için bu arkadaşı DİB beyaz listesine alsın. Bugün kansere karşı çıkan herkese yarın ihtiyacımız olacak -
AKP'ye neden dindar değil de dinci dendiğinin bir örneği daha sadece. -
Bir devket dusunun ki kendi memuruna ugradigi haksizlik !!! hakkinda konustugunda dikkate alip mufettis gorevlendirmek yerine konustugu icin tejrar ceza versin.hangi afrika ulkesi bu..ismi dilimjn ucunda.. -
ee sisyasal islamcilarin bugun yedikleri hurmalar gun gelir tirmalar. Sonra ortalikta islam dusmanligi diye gezerler. Oysaki islamin en buyuk dusmani bunlar. -
hangi vakit camide siyaset dinledin.
-
dailymotionBazı cami imamları Cuma vaazında AKP propagandası yaptı - Dailymotion Videohttps://www.dailymotion.com/video/x8kvo00T24youtubeAKP Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu bir camide partililere hitaben yaptığı konuşmada, “Edepleriyle oturmak yerine kalkıp da Zillet İttifakı’nın, PKK’nın, FETÖ’nün yanında olanlar hangi yüzle Ak Parti’nin kapısını çalacaklar” ifadelerini kullandı.https://www.youtube.com/watch?feature=shared&v=J07VzLq6HH8
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeoNesil2024 -- 11 Aralık 2024; 9:40:32 > -
Haber Sözcü denen yalan makinası haber %90 yalan %10 şüpheli -
Bunlar o kadar yalanci tayfa ki, camide siyaseti kendi kulaklari ile dinleseler yine inkar ederler. Buna da kesin kulp takar pu pabus -
ben seni kast ettim kendin duydunmu.?
zebellah nuryoutubeBen Müftü Eşiyim Diyen O Kadın Bakın Kim Çıktı CHP li Gül Taşlı Cenal çıktıhttps://www.youtube.com/watch?v=w5iStdgcEyY&t=104s -
haber bu şekilde ve doğruysa üzücü
-
quote:
Orijinalden alıntı: babus0606ben seni kast ettim kendin duydunmu.?
zebellah nuryoutubeBen Müftü Eşiyim Diyen O Kadın Bakın Kim Çıktı CHP li Gül Taşlı Cenal çıktıhttps://www.youtube.com/watch?v=w5iStdgcEyY&t=104sİstanbul'dayken gittiğimde duymadım. zira İstanbul gibi metropollerde bulunan camilerde görüş farketmeksizin siyaset yapan imamı madara ederler....
benim bizzat gidip duymama gerek yok ki, sana attığım videoyu izleyip susmak gerekirken zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışmak tipik akmhpli örneği
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeoNesil2024 -- 11 Aralık 2024; 10:35:46 >
-
türkiye istanbuldan ibaret değil hatta istanbul türkiye gibi değil. nüfusun 5 de 1 istanbulda yaşıyor olsa da istanbul kıyas eilecek bir şehir değil.
gezsen anadoluyu....
-
işinize geldimi 1400 yıl önce derseniz gelmezse siyaset dersiniz.? camide videoo çekmek size yaraşır şikayet edersin olmadı o camiye gitmezsin yalunuz gittini sanımıyorum tıpkı videoda abla gibisin.
-
tanımadığın insanlara ne ile itham ettiğine dikkat et bu hayatta artık olmayanlarımız var. vicdanım varki konuşuyorum sizin gibi demci tayfalara takılmıyorum varsa daha bir seçenek onu değerlendiririz yoksa demcilere omuz vermeyiz.
-
Yine yalan dolan ve algı. Nasıl olsa sorgulamadan yutan alıcıları var.
-
madem benim menfaatim para sen gezersin buralara yeni peydah olmuş efendi.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Sonra da "Akp Camilere siyaset sokuyor" deyince kızıyorsunuz Aha da kanıtı... |
Siyasal islam kanserine karşı çıkan imamı tebrik ederim. Chp yönetimi ilerisi için bu arkadaşı DİB beyaz listesine alsın. Bugün kansere karşı çıkan herkese yarın ihtiyacımız olacak
|
AKP'ye neden dindar değil de dinci dendiğinin bir örneği daha sadece.
|
Benzer içerikler
- atık su bedeli nedir
- muhalif gazeteler hangileri
- fissler boykot mu
- suriye"de araba fiyatları
- migpack apk
- apple yüz tanıma davası sonucu
- türkiye"deki gsm operatörleri
- 112. kanal aktif etme iphone
- trendyol kime satıldı
- dijital slip bulunmamaktadır ne demek
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X