Şimdi Ara

Çene Ameliyatı Olan Varmı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
28.579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar, agzimdaki dişler tam kapanmıyordu. Doktora gittim ve sonuç üzücüydü. Çene ameliyati olmam gerekiyormuş, bu ameliyati geciren var ki ? 20bin tl dediler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Çene Ameliyatı Olanların Deneyimleri ve Bilgiler

Çene ameliyatı sonrasında deneyimlerini paylaşanların yorumları, ameliyat sürecine dair değerli bilgiler sunabilir. Çene ameliyatı olanların yorumlarını okuyarak ameliyatın olası sonuçları ve iyileşme süreci hakkında daha fazla bilgi edinebilirsin.

Devlet hastanelerinde ve üniversite hastanelerinde çene ameliyatı fiyatları farklılık gösterebilir. Üniversite hastaneleri genellikle daha yüksek fiyatlandırmaya sahipken, devlet hastanelerinde ameliyat masrafları daha uygun olabilir.

Çene ameliyatı olanların yorumları arasında alt çene ameliyatı ile ilgili deneyimler de yer almaktadır. Alt çene ameliyatı, çene yapısını dengelemek veya çene eklemindeki sorunları düzeltmek için gerçekleştirilen bir işlemdir.

Çene ameliyatı fiyatları genel olarak operasyonun kapsamına ve hastanenin konumuna bağlıdır. Devlette çene ameliyatı fiyatları devlet desteği sayesinde daha uygun olabilmektedir.

Çene ameliyatı yorumlarını okurken, kişisel deneyimlerin ve sağlık durumunun değişkenlik gösterebileceğini unutmamalısın. Ameliyat kararı vermeden önce nitelikli bir sağlık uzmanına danışman ve olası riskleri ve faydaları göz önünde bulundurman önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Kaliteli bir Türk olmak istiyorsan o çeneyi düzeltmek zorundasın
  • Subhuman genleri
  • Benim eski kız arkadaşım oldu. Oldukça pahalı oluyor hep bu operasyonlar. İyileşme süreci tahminimizden daha hızlı olmuştu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nyanko Sensei

Benim eski kız arkadaşım oldu. Oldukça pahalı oluyor hep bu operasyonlar. İyileşme süreci tahminimizden daha hızlı olmuştu.

Ortalama kac yil ? Bize soylendigine gore dis teli ile belli bir seviyeye getiriyorlar ardindan ameliyat ediyorlarmis. Biraz sureci anlatabilir misiniz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Patrick Yıldız

quote:

Orijinalden alıntı: Nyanko Sensei

Benim eski kız arkadaşım oldu. Oldukça pahalı oluyor hep bu operasyonlar. İyileşme süreci tahminimizden daha hızlı olmuştu.

Ortalama kac yil ? Bize soylendigine gore dis teli ile belli bir seviyeye getiriyorlar ardindan ameliyat ediyorlarmis. Biraz sureci anlatabilir misiniz ?

Ortalaması 1 sene bulmadı onun. Seninkiyle farklı ama onun tam tersi kapanıyordu ve kitleniyordu
  • tek çene mi olacaksınız çift çene mi 20bin çokmuş ya Bu arada ben geçen sene bezmialem hastanesinde oldum 3.5 senelik tel tedavisinin ardından ki tel tedavisi hala devam ediyor sorun olursa cevaplayabilirim çift çene ameliyatı oldum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çene geriliği var mı
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Çene kırılır 1 cm ileri veya geri alınır bir ay ağız kapalı kalır pipetle beslenilir konuşulamaz ama sonunda güzel bir görüntü ortaya çıkar

• yapacak bir şey yok knk yaratan çeneni güzel yaratamamış 20 bin tl vermen gerekiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SerkanHur -- 29 Aralık 2017; 18:29:10 >
  • çenenin veya ağzının fotografını atsana nasıl bir sorun varmıs bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Unbelievable7

çenenin veya ağzının fotografını atsana nasıl bir sorun varmıs bakalım

Suan ccekememde internete open bite yazarsaniz bayagi ornegi cikiyor

• nasıl bir problem var ki? openbite problemlerini diş teli + lastik ile çok kolay çözüyorlar diş kapanmama problemi için neden çene ameliyatı oluyorsun?

bu fotoğraf benim değil ama benimde aynen böyleydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vict0ry -- 29 Aralık 2017; 21:40:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vict0ry

nasıl bir problem var ki? openbite problemlerini diş teli + lastik ile çok kolay çözüyorlar diş kapanmama problemi için neden çene ameliyatı oluyorsun?

19 yasinda oldugum icin tel kullansak 2 yilda duzelir ama 6 ayda eski haline geri doner dedi. Sen taktirdiginda kac yasindaydin ?

• quote:

quote:

nasıl bir problem var ki? openbite problemlerini diş teli + lastik ile çok kolay çözüyorlar diş kapanmama problemi için neden çene ameliyatı oluyorsun?

19 yasinda oldugum icin tel kullansak 2 yilda duzelir ama 6 ayda eski haline geri doner dedi. Sen taktirdiginda kac yasindaydin ?

geri döner mi emin konuşmak istemem. Ama diş teli + lastik ile düzeliyor. Ayrıca diş teli takmadan düzeleceğini sanmam her türlü diş teli takacaksın zaten.

• quote:

quote:

quote:

geri döner mi emin konuşmak istemem. Ama diş teli + lastik ile düzeliyor. Ayrıca diş teli takmadan düzeleceğini sanmam her türlü diş teli takacaksın zaten.

Evet zaten öyle söyledi, belli bir seviyeye gelecek teller ile sonra ameliayt sonra biraz daha takicam telleri.

Sen kac yaşında taktirdin teli ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Evet zaten öyle söyledi, belli bir seviyeye gelecek teller ile sonra ameliayt sonra biraz daha takicam telleri.

Sen kac yaşında taktirdin teli ?

şuan 24 hala takıyorum 2 sene olacak.

• Olmuşken alt üst ameliyat ol madem güzel olsun illa niyetin varsa teşvik edeyim biraz. Türklerin genel problemi alt ve üst çeneler problemlidir zaten o yüzden olursan yakışıklı olma ihtimalin çok yükselecek. Ama bu sorun diş teli + lastik ile düzeliyor ameliyat ile nasıl olur bilmiyorum.
  • quote:

Olmuşken alt üst ameliyat ol madem güzel olsun illa niyetin varsa teşvik edeyim biraz. Türklerin genel problemi alt ve üst çeneler problemlidir zaten o yüzden olursan yakışıklı olma ihtimalin çok yükselecek. Ama bu sorun diş teli + lastik ile düzeliyor ameliyat ile nasıl olur bilmiyorum.

Ya hocam sizin benden daha geçmiş siz 22 de takmissiniz ben 19 olmadim daha bile. Doktor dedi ki artik duzelmez ameliyat şart, hic rontgen dlnda cekmedi. Baska doktoradami gideyim ? Dis teliniz kac para tuttu ? Ne zaman cikarmayi planliyor doktor sizin dis telini.

• Bence çok takılacak bir şey değilse ameliyat olmak gereksiz. Çeneyi kırıp, 1 ay konuşamamak ve pipetle beslenmek çok korkutucu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 20 bin tl nin kaçı tel parası kaçı ameliyat parası hocsm?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.